Op. Dr. Barish

Saffier Haartransplantatie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Dr Barish, een zeer ervaren haartransplantatie chirurg en al vele jaren aan boord van het Esteworld haartransplantatieteam.

Deze gedreven haartransplantatie arts is zoals wij hem het beste omschrijven “geen prater maar doener” en staat bekend om de enorm hoge dichtheden die hij plaatst. Indien u een prachtig resultaat wenst, uiteraard afhankelijk van uw donor (!), of zelfs een TDF (meer dan 4000 + grafts) dan bent u bij Dr Barish absoluut in goede handen.

Indien uw donor het toelaat dan kunt u een resultaat tegemoet zien waar velen jaloers op zullen zijn. Met de Saffier FUE techniek zien wij bij dr Barish na 5 – 6 maanden al resultaten voorbij komen die voorheen ondenkbaar leken. Ook is deze haartransplantatie chirurg erg populair vanwege de mooie gedetailleerde Europese haarlijnen die hij creëert en ook zien wij een keurig en snel herstel van het donorgebied. Een arts met heel veel passie voor zijn werk.

Afgelopen half jaar heeft Dr Barish al bij 23 Nederlandse klanten, met een enorm sterk donor, een TDF kunnen uitvoeren (dubbele sessie) waarbij 6000 + grafts geplaatst zijn.

Personeel
Jaren ervaring
15 jaar ervaring
Aantal behandelingen
9200+
Werkzaam sinds
2018
Type personeel
Artsen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk