YouTubeGoogle+Facebook

Wat doe je als je haar langzaam verdwijnt? Esteworld! (sept 2018)

Wat doe je als je merkt dat je haar langzaam dunner begint te worden? Veel mensen zullen je adviseren om jezelf kaal te scheren. Kaal is tegenwoordig ook helemaal niet raar meer in de huidige maatschappij. Echter kon ik mij totaal niet vinden in het idee om mijn lange haar in te ruilen voor een […]

Ervaring bekijken

Dikke 10 voor een haartransplantatie bij Esteworld

Mijn ervaring met Esteworld. Ik ben Ricardo van den Hoek, 30 jaar. Ik heb mijn de afgelopen jaren geïnteresseerd in de wereld van haar transplantatie. Dit kwam doordat ik wat inhammen kreeg in de afgelopen jaren. Door research en verhalen ben ik terecht gekomen bij Esteworld haartransplantatie in Turkije met een kantoor in Nederland. Door mijzelf […]

Ervaring bekijken

Een nieuwe haartransplantatie Coupe in Istanbul (juli 2018)

Haartransplantatie en ACell ervaring van Aldert Toen mijn haar begon te verdwijnen, nu een jaar of zes geleden, merkte ik dat er drie soorten mensen zijn. De eerste groep zegt niks over je kaalheid (zoals het hoort), de tweede groep pest je ermee (nogal lomp, maar wie ben ik), en de derde groep probeert je […]

Ervaring bekijken

Wim, al jaren stoorde ik mezelf aan mijn inhammen en dunne haren (juni 2018)

Wim over zijn haartransplantatie en ACELL in Turkije (video onderaan) Al enkel jaren stoorde ik mezelf aan het uitdunnen van mijn haar en dus nam ik enkele maanden geleden de moed bijeen, schreef EsteWorld Turkije aan en ietwat later had ik dan een eerste gesprek met Hidde op het kantoor van Esteworld in Nederland,. Hij […]

Ervaring bekijken

Arno, kaal, kammen of….Esteworld? (juni 2018)

Arno zijn haartransplantatie ervaring bij Esteworld in Turkije (video onderaan) Kaal worden is iets dat geen enkele man leuk vindt. Althans, ik ken er geen. Er zijn mannen die het gemakkelijk accepteren en er zijn mannen die er behoorlijk moeite mee hebben. Ik ben een man uit de laatste categorie. Zo blijkt, aangezien ik op […]

Ervaring bekijken

Enorm vertrouwd, aardige mensen en NL begeleiding! (Mei 2018)

Mijn haartransplantatie ervaring avontuur in Istanbul (video onderaan) Sinds mijn 18de merkte ik dat mijn haarlijn steeds verder en verder achteruit ging. Nadat ik heel wat op internet op had gezocht kwam ik al snel tot de conclusie dat een haartransplantatie veelte duur voor mij was. Nadat ik dit een aantal jaar(8) had gewacht en het […]

Ervaring bekijken

Harri, Goede Voorzorg, begeleiding in de kliniek en nazorg ervaar ik als zeer prettig.

Ervaring haartransplantatie Turkije van Harri. (video onderaan) Maart 2018 13 maart Vertrek naar Istanbul voor mij haartransplantatie.  In de middags 17:00 aankomst luchthaven werd netjes opgehaald door chauffeur van Esteworld, waarna ik naar het hotel werd gebracht 4 sterren. S’avomds maar vroeg gaan slapen in afwachting van de haartransplantatie. . 14 maart s’morgens opgehaald door chauffeur […]

Ervaring bekijken

Opvang, verblijf en organisatie voor, tijdens, piekfijn geregeld

Harm zijn haartransplantatie ervaring bij Esteworld in Turkije. Voor mijn 23ste had ik een vol bos donkerbruin haar, maar langzaam aan merkte ik dat mijn kuif minder goed ging zitten en ik meer moeite moest doen mijn haar in model te krijgen. Ook kwamen mijn slagen in het haar terug. Ik had vroeger krullen en […]

Ervaring bekijken

Rick: Zeer goed gevoel aan overgehouden (Feb 2018)

Rick Leeftijd: 24 jaar Ervaring haartransplantatie Turkije + PRP + ACELL behandeling Ik begon al sinds mijn 20ste langzaam kaal te worden. Het begon met inhammen en dunnend wordend haar op de kruin. De laatste jaren is het redelijk stabiel door het gebruik van minoxidil (Rogaine Foam 5%). Het stabiliseert mijn haar en zorgt voor […]

Ervaring bekijken

Ik wil de keuze hebben om mijn haar kort te scheren

Ervaring haartransplantatie Turkije bij Esteworld. Januari 2018 (video onderaan) Ik hoef er ook niet zozeer jonger uit te zien dan ik ben. Grijs worden vind ik mooi, dieper wordende rimpels ook. Maar die dingen veranderen langzaam mee. Als mijn haar alleen grijs zou worden zou ik er niet zo mee bezig zijn, maar nu begon […]

Ervaring bekijken

Volgende