FUE en FUE CT hetzelfde?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Fue of Fue CT haartransplantatie

Hierbij willen wij graag toelichting geven over de FUE haartransplantatie methode welke wordt toegepast bij Esteworld, ook krijgen wij veelvuldig de vraag waarom er bij Esteworld meer grafts verplaatst kunnen worden in één sessie dan in Nederlandse of Belgische klinieken. Wij zullen hierbij uitleg geven op basis van 16 jaar expertise, Esteworld bestaat immers alweer sinds 2003. Wij vinden het belangrijk dat u eerlijk en transparant geïnformeerd wordt en zullen nooit een andere kliniek of behandelmethode in slecht daglicht plaatsen.

Wij kunnen door de expertise van onze teams en kundige haartransplantatie chirurgen grotere hoeveelheden grafts verplaatsen in één sessie. Dit komt doordat er gewerkt wordt met een micromotor voor het uitnemen van de grafts én iedere chirurg werkt met een goed getraind behandelteam dat zó efficiënt werkt dat er grotere hoeveelheden getransplanteerd kunnen worden. Tijd is dus de belangrijkste factor, de geoogste haarzakjes moeten op tijd weer terug geplaatst worden in de doorbloeding want anders slaan deze niet meer aan. Door de grote hoeveelheden en multi grafts met meerdere haartjes die ook Esteworld zo veel mogelijk uitneemt is de klanttevredenheid bij onze FUE methode zeer hoog. Minder dan 1% komt terug voor een garantie behandeling of tweede behandeling voor een hogere dichtheid. U krijgt bij Esteworld garantie op het resultaat, 97 % van de getransplanteerde haarzakjes moeten aanslaan, zo niet dan mag u na een jaar terug komen voor een kosteloze herbehandeling. Dit alles wordt zorgvuldig gedocumenteerd aan de hand van foto’s voor en na de behandeling en dossiervorming waarin de geplaatste aantallen grafts, uit hoeveel haartjes deze bestaan en dichtheden zorgvuldig worden bijgehouden.

Bij de Esteworld FUE haartransplantatie techniek (Follicle Unit Extraction) worden de haarzakjes geselecteerd op sterkte en bij voorkeur kiest men de haarzakjes waar meerdere haren (multi grafts) uitgroeien en nemen dit  zo verspreid mogelijk uit over een zo’n groot mogelijk gebied, 1 voor 1 met een micromotor uit het donorgebied. 

Wat is dan de FUE CT haartransplantatie?

Zoals de naam als zegt… FUE met daarnaast een Circulatie Treatment.

Oftewel de haartransplantatie methode is exact hetzelfde als de FUE techniek, alhoewel er bij Esteworld wel al 3 jaar met de allerkleinste 0.6 mm boortjes gewerkt wordt voor de allerhoogste dichtheid. Ook bij Esteworld worden de beste multi grafts met de meeste haren geoogst en getransplanteerd (indien aanwezig want het donor is per persoon verschillend!) Elke kliniek werkt uit hetzelfde donor, deze verandert niet met een kliniek keuze. De kundigheid van het team en de chirurg bepalen de uiteindelijke haardichtheid, aantal grafts en haartjes.

Circulatie Treatment (CT) houdt in dat er na de haartransplantatie dmv mesotherapie, met een dunne injectienaald, verdunde stoffen zoals extra vitamines worden geïnjecteerd. Meestal op 3, 6 en 9 maanden. Dit is een alternatieve medische behandeling. Mesotherapie kan bijvoorbeeld ook in het gezicht toegepast worden om de huidconditie te verbeteren. Ter ondersteuning van een haartransplantatie-groei-proces kunt u uiteraard ook bij Esteworld Benelux in IJsselstein terecht voor een circulatie behandeling oftewel mesotherapie. Deze behandeling moet dus meerdere malen worden uitgevoerd, een behandeling geeft slechts een tijdelijke boost aan het haargroeiproces en bij het niet herhalen gaat de werking verloren. Mesotherapie wordt al meer dan 10 jaar uitgevoerd en is ook bij Esteworld gewoon verkrijgbaar, dit zal door onze BIG geregistreerde verpleegkundige worden geïnjecteerd.

FUE met ACCEL ?

De FUE of FUE CT, welke dus eigenlijk dezelfde zijn,  hebben als doel u huidige kaalheid op te lossen maar het doet niks aan de bestaande dun geworden haren op u hoofd. Deze haren helpen mee aan het resultaat. Zwakke haren worden door een gemiddeld lage aantasting toch verder verzwakt. De ACELL is juist om dit proces van verzwakking om te draaien en de haren te herstellen. Dit resulteert in een hogere dichtheid maar vooral een houdbaar resultaat.

De ACELL al ruim 10 jaar de FDA goedkeuring (strengst mogelijk medische certificering) en in Amerika zijn er meer dan 400 vooraanstaande haartransplantatie klinieken waar u al sinds 2008 terecht kunt voor deze behandeling. De ACELL is gecertificeerd en heeft een breed draagvlak. ACELL is dus helemaal niet nieuw en heeft zijn werking al lang bewezen, ACELL is een Cellulaire Matrix die geïnjecteerd wordt over de gehele bovenkant van het hoofd daar waar de haren dun en zichtbaar aangetast zijn door DHT (dihydro- testosteron).

Door deze DHT aantasting kunnen de haarzakjes geen dikke sterke haren meer maken wat een versnelde haaruitval tot gevolg heeft. ACELL hersteld binnen 6 maanden de haarzakjes waarna deze weer dik en sterk haar kunnen maken. In combinatie met de haartransplantatie zal dit dus zorgen voor het best haalbare resultaat. De haartransplantatie brengt de dichtheid omhoog (lost de kaalheid op) en de ACELL maakt het dunne haar weer dik!

Indien u enkel dun of verzwakt haar heeft zou u dus ook alleen voor een ACELL behandeling naar de kliniek kunnen gaan.

ACELL mag uitsluitend door een haartransplantatie chirurg van Esteworld worden toegediend en kunt u tot op heden enkel in onze Altinuzade Kliniek ondergaan.

Let op, zolang er sprake is van aantasting, tot uw 35e levensjaar, zult u de ACELL mogelijk weer moeten herhalen. ACELL hersteld de DHT schade aan de haarzakjes maar doet niets aan de aantasting zelf, hier zijn weer andere oplossingen voor inzetbaar om dit tegen te gaan. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult kunnen wij alles rustig aan u toelichten.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk