FUE Saffier en FUE CT hetzelfde?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Fue Saffier of Fue CT haartransplantatie

Hierbij willen wij graag toelichting geven over de FUE Saffier haartransplantatie methode welke wordt toegepast bij Esteworld, ook krijgen wij veelvuldig de vraag waarom er bij Esteworld meer grafts verplaatst kunnen worden in één sessie dan in Nederlandse of Belgische klinieken. Wij zullen hierbij uitleg geven op basis van 17 jaar expertise, Esteworld bestaat immers alweer sinds 2003. Wij vinden het belangrijk dat u eerlijk en transparant geïnformeerd wordt zonder een andere kliniek of behandelmethode in slecht daglicht te plaatsen.

De FUE Saffier haartransplantatie methode, welke bij Esteworld de standaard methode is, is op dit moment de nieuwste én beste haartransplantatie methode die er is. De boortjes zijn kleiner en scherper dan bij de normale Fue \ CT methode waardoor er nog hogere dichtheden kunnen worden behaald en er nog beter tussen bestaand haar kan worden gewerkt. De specialisatie van een chirurg blijft doorslaggevend voor het haartransplantatie resultaat. Er zijn veel verschillende maten van de saffier boortjes, bij Esteworld zijn de artsen zo kundig dat ze met de kleinste variaties saffier boortjes werken.

Door de expertise van onze haartransplantatie teams en kundige haartransplantatie chirurgen kunnen we grotere hoeveelheden meer harige grafts verplaatsen in één sessie. Dit komt doordat er gewerkt wordt met een micromotor voor het uitnemen van de grafts én iedere chirurg werkt met een goed getraind behandelteam dat zó efficiënt werkt dat er grotere hoeveelheden getransplanteerd kunnen worden. Tijd is dus een belangrijke factor, de geoogste haarzakjes moeten op tijd weer terug geplaatst worden in de doorbloeding want anders slaan deze niet meer aan. Door de grote hoeveelheden multi grafts met meerdere haartjes die ook Esteworld zo veel mogelijk uitneemt is de klanttevredenheid bij onze FUE Saffier methode zeer hoog. Minder dan 1% komt terug voor een garantie behandeling of tweede behandeling voor een hogere dichtheid. U krijgt bij Esteworld garantie op het resultaat, 99 % van de getransplanteerde haarzakjes moeten aanslaan, zo niet dan mag u na een jaar terug komen voor een kosteloze herbehandeling. Dit alles wordt zorgvuldig gedocumenteerd aan de hand van foto’s voor en na de behandeling en dossiervorming waarin de geplaatste aantallen grafts, uit hoeveel haartjes deze bestaan en dichtheden zorgvuldig worden bijgehouden.

Bij de Esteworld FUE Saffier haartransplantatie techniek (Follicle Unit Extraction) worden de haarzakjes geselecteerd op sterkte en bij voorkeur kiest men de haarzakjes waar meerdere haren (multi grafts) uitgroeien en nemen dit  zo verspreid mogelijk uit over een zo’n groot mogelijk gebied, 1 voor 1 met een micromotor uit het donorgebied. 

Wat is dan de FUE CT haartransplantatie?

Naar onze mening is de uitgevoerde FUE haartransplantatie precies hetzelfde als de FUE ct haartransplantatie. Elke haartransplantatie kliniek neemt, met welke methode dan ook, de haarzakjes uit met meerdere haartjes. Het is echter uw donor, uw donor moet deze haarzakjes bevatten. De kunde van de chirurg, zijn team en het gebruikte materiaal zal het haartransplantatie resultaat bepalen.

FUE met ACCEL ?

De normale FUE /  FUE CT hebben als doel uw huidige kaalheid op te lossen maar het doet niks aan de bestaande dun geworden haren op u hoofd. Deze haren helpen mee aan het resultaat. Zwakke haren worden door een gemiddeld lage aantasting toch verder verzwakt. Bij Esteworld hebben we de Acell stamcel methode. Deze is juist om dit proces van verzwakking om te draaien en de haren te herstellen. Dit resulteert in een hogere dichtheid maar vooral een houdbaar resultaat omdat verder haaruitval wordt stopgezet.

De ACELL stamcel heeft al ruim 10 jaar de FDA goedkeuring (strengst mogelijk medische certificering) en in Amerika zijn er meer dan 400 vooraanstaande haartransplantatie klinieken waar u al sinds 2008 terecht kunt voor deze behandeling. De ACELL is gecertificeerd en heeft een breed draagvlak. ACELL stamcel is dus helemaal niet nieuw en heeft zijn werking al lang bewezen, ACELL is een Cellulaire Matrix die geïnjecteerd wordt over de gehele bovenkant van het hoofd daar waar de haren dun en zichtbaar aangetast zijn door DHT (dihydro- testosteron).

Door deze DHT aantasting kunnen de haarzakjes geen dikke sterke haren meer maken wat een versnelde haaruitval tot gevolg heeft. ACELL stamcel hersteld binnen 6 maanden de haarzakjes waarna deze weer dik en sterk haar kunnen maken. In combinatie met de haartransplantatie zal dit dus zorgen voor het best haalbare resultaat. De haartransplantatie brengt de dichtheid omhoog (lost de kaalheid op) en de ACELL stamcel maakt het dunne haar weer dik!

Indien u enkel dun of verzwakt haar heeft zou u dus ook alleen voor een ACELL stamcel behandeling naar de kliniek kunnen gaan.

ACELL stamcel mag uitsluitend door een haartransplantatie chirurg van Esteworld worden toegediend en kunt u tot op heden enkel in onze Altinuzade Kliniek ondergaan.

Let op, zolang er sprake is van aantasting, tot uw 35e levensjaar, zult u de ACELL stamcel mogelijk weer moeten herhalen. Tussen het 20e en 35e levensjaar duurt hett gemiddeld 5-10 jaar voordat het haartje weer terug dun is geworden. Indien de ACELL stamcel methode na het 35e levensjaar wordt toegepast is dit vaak eemmaiig gezien de gemiddeld lagere DHT aantasting naarmate men ouder wordt. Acell hersteld de DHT schade aan de haarzakjes maar doet niets aan de aantasting zelf, hier zijn weer andere oplossingen voor inzetbaar om dit tegen te gaan. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult kunnen wij alles rustig aan u toelichten.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk