Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wat is een XL Hair booster behandeling?

XL Hair hairbooster is een behandeling met een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en reactiveert. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals natuurlijk hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatie vloeistof en bestaat uit maar liefst 47 actieve ingrediënten zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen. Xl Hair kan gebruikt worden om haar dat dunner aan het worden is een boost te geven waardoor de dichtheid toeneemt. Xl hair kan ook in combinatie met een haartransplantatie worden toegepast als er veel tussen bestaand haar getransplanteerd moet worden en we vooraf de kwalitett van het haar willen verbeteren of na een haartransplantatie om de hergroei en het herstel te bevorderen.
 

Wat doet een XL Hair booster behandeling?

  • Het is een lokale behandeling die de haarfollikels voedt en stimuleert
  • Stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • Kan herstel en hergroei na een haartransplantatie versnellen

XL Hair wordt ingebracht met behulp van kleine injecties en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat.

Advies en behandelplan:

Tijdens een consult met de behandelaar wordt een diagnose gesteld en bepaald of je een geschikte kandidaat voor behandeling met XL Hair bent. Je bespreekt dan ook het behandelplan en de verwachtingen. Om het maximale uit je behandelingen te halen, is het belangrijk dat je het behandelplan volgt en de geadviseerde kuur volledig afmaakt.

Belangrijk om vooraf rekening mee te houden: 
Deze behandeling vraagt geduld, de meeste mensen ervaren na 4 of 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken zijn er vaak wat lichte zachte haartjes zichtbaar (een goed teken). 
Pas na 6 maanden kan er echt resultaat waargenomen worden hoeveel nieuwe haargroei er daadwerkelijk is ontstaan. Het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.
Behandeling:

Op de dag van de behandeling was je je haar van tevoren. Na de behandeling mag je die dag je haar niet meer wassen en ook geen haarproducten gebruiken. (De dag erna mag dit weer wel.)
Voor de behandeling zelf neem je plaats op de behandelstoel. Je kunt een lichte druk, tinteling of prikkeling tijdens de behandeling ervaren. 
de behandeling duurt ca 20 minuten.
Na de behandeling:
Je huid kan er wat rood uitzien na een behandeling, dit trekt na enkele uren weer weg. Verder adviseren we je om je haar tijdens de kuur niet te verven omdat dit slecht is voor je haarfollikels en de werking van XL Hair negatief kan beïnvloeden.

Uit hoeveel behandelingen bestaat een kuur?

Een behandeling voor mannen bestaat doorgaans uit 6 sessies, voor vrouwen is dit 8 sessies. De eerste 4 behandelingen dienen wekelijks plaats te vinden en daarna eens per twee weken.
Om de behaalde resultaten te behouden is het aan te raden om de hele kuur na 6 tot 8 maanden te herhalen. 
Indien u de XL hairbooster ondergaat om het groeiproces van uw haartransplantatie te ondersteunen adviseren wij om 3 tot 4 behandelingen te ondergaan met een tussen periode van 10 tot 14 dagen en te starten 1 maand NA uw haartransplantatie.
Is XL Hair geschikt voor mijn sitiatie?

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval (alopecia). Alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid) en alopecia areata (genetische vorm, komt vooral bij vrouwen en kinderen voor) zijn voorbeelden van alopecia waarbij de haarzakjes (follikels) nog niet verlittekend zijn.
Bij deze vormen van alopecia heeft XL Hair de grootste succeskansen (zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaken voor de haaruitval zijn, zoals onderliggend lijden of medicijngebruik)

Je behandelaar bepaalt of je een geschikte kandidaat bent. In de volgende gevallen ben je (nog) niet toe aan een behandeling met XL Hair:

  • Als je allergisch bent voor een van de bestanddelen.
  • Als je wondjes, een huidziekte of een infectie hebt, bijvoorbeeld een koortslip (herpesinfectie) of een streptokokkeninfectie.
  • Als je een verlittekende vorm van alopecia hebt.
  • als je behandeld wordt met immuunsuppressiva of corticosteroïden,  
  • wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende angina pectoris of endocarditis hebt.

KOSTEN XL HAIRBOOSTER BIJ ESTEWORLD

XL Hairbooster icm haartransplantatie:  4 behandelingen  500,00 euro (1 voor de haartransplantatie en 3x na)
XL Hairbooster behandeling:                  6 behandelingen  650,00 euro 
XL Hairbooster behandeling:                  8 behandelingen  900,00 euro 

 

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk