Max Nacer van First Dates, ik werd rap kaal
Max was al flink kaal geworden voordat hij bij ons kwam. Gelukkig heeft hij een heel goed donor gebied. We hebben maar liefst 5700 grafts in 1 sessie uit kunnen nemen met de DHI haartransplantatie methode. In Nederland had hij dit in minimaal 2 a 3 sessies moeten doen. Naast de dhi haartransplantatie hebben we bij Max de Acell behandeling toegepast om verzwakt haar sterker te maken om deze daarnaast met een gericht productenplan proberen te behouden.
Foto's 32
Joeri, zoals veel mannen begon ik kaal te worden
Joeri zijn haarlijn is in de afgelopen jaren flink naar achter getrokken. Door middel van de fue haartransplantatie hebben we zijn voorste haarlijn hersteld en de dichtheid in de overige zones waar mogelijk verhoogt. Om verder haaruitval tegen te gaan hebben we een samen met Joeri een productenplan besproken.
Foto's 32
Guy, erg blij met hoe alles gelopen is
Guy kwam naar ons toe met hoge inhammen en haar dat van voor tot achter al dunner aan het worden was. Door middel van een productenadvies willen we verdere aantasting tegen gaan en de extra acell behandeling is gekozen om het bestaande aangetaste zo goed als mogelijk te herstellen. Met de fue saffier haartransplantatie methode hebben we zijn inhammen ingevuld, zijn haarlijn aangepast en bovenop overal tussen bestaand haar de dichtheid verhoogd.
Foto's 28
Ervaring video's 1
Na een aantal jaar in dubio, toch naar Esteworld
Na een aantal jaar in dubio te zitten ga ik een haartransplantatie doen of niet kwam ik in contact met Esteworld. Deze gaven mij het advies om eerst het haar verlies te gaan remmen met de Essengen6 ipv direct een haartransplantatie te gaan doen. Ik gebruik dit product nu één jaar en zag hierbij in borstel al veel minder haar zitten. Ik was positief verrast door het product. Hiermee had Esteworld mijn vertrouwen gewonnen. Tijd voor de volgende stap, de haartransplantatie
Foto's 42
Ervaring video's 1
Na jarenlang onderzoek toch een haartransplantatie in Turkije
Ik had al van mijn 28 jaar het gevoel dat mijn inhammen groter werden. Door mijn middellang haar heb ik mijn kaalheid altijd goed kunnen verbergen, ook voor mezelf. Tot ik op mijn 32ste van de kapper terugkwam en het zeer goed zichtbaar was dat ik veel haar verloren was en dat het haar dat ik nog had zeer dun was. Vanaf dat moment ben ik in actie geschoten, na wat research online een afspraak gemaakt bij de dermatoloog voor een finasteride en minoxodil behandeling. Een haartransplantatie leek mij al interessant maar daar werd toch aangeraden om eerst al te starten met fina/mino. Hiermee al vrij snel goede resultaten geboekt maar mijn haarlijn/inhammen bleven mij toch storen.
Foto's 47
Ervaring video's 1
Door research (haarweb, etc.) voor haartransplantatie in Turkije gekozen.
Ik heb door mijn research (haarweb, etc.) echter voor een behandeling in Turkije gekozen. Ik kreeg het beste gevoel bij Esteworld. Het consult is in Ijsselstein, Nederland. Deze had ik in juli 2023 met Joren die mij uitgebreid vertelde wat ze voor mij konden doen. Het consult duurde anderhalf uur waarna ik erg enthousiast was geraakt. Ik heb tijdens dit consult een datum geprikt waarop ik eventueel mijn HT kon laten uitvoeren. Dit kon ik kosteloos annuleren als ik dit nog wilde. Ik heb hier vervolgens 2 weken over nagedacht en toen mijn vliegtickets besteld waarna de afspraak definitief werd. Op 31 oktober 2023 zou ik mijn HT hebben.
Foto's 47
Ervaring video's 1
Ans "Goede prijs kwaliteit verhouding voor de haartransplantatie"
Ruim 20 jaar geleden heb ik al een haartransplantatie in Nederland laten doen. Ik vond dit toen erg pijnlijk. In 2020 vroeg een goede vriendin of ik meeging naar Esteworld Istanbul. Volgens haar waren de technieken verbeterd. Waar ik toen mijn haar af moest scheren en er middels een snee haarzakejs weg werden gehaald konden ze nu zonder scheren haarzakjes over zetten met de DHI techniek.
Foto's 36
Ervaring video's 1
Will, Eerste Haartransplantatie in NL niet goed, nu 2e kans
Will was al eens eerder in Nederland behandeld met de normale FUE methode. Helaas waren er veel te weinig grafts op het oppervlakte geplaatst waardoor het resultaat van haar haartransplantatie ondermaats was. Samen met haar vriendin Ans kwam ze naar onze kliniek voor een dhi- haartransplantaie om het dit keer wel goed vol te laten zetten.
Foto's 30