Gunther Levie naar Esteworld dan ik ook !
Toen ik ongeveer 21 jaar was begon ik te merken dat mijn haarlijn stilaan achterruit begon te gaan en de inhammen dieper en dieper werden. Ondertussen ben ik 29 jaar en heb de stap genomen om een haartransplantatie + Acell behandeling laten uit te voeren. Had enkele jaren geleden in een advertentie op Facebook gelezen dat Gunther Levi naar Istanboel trok bij Esteworld ook voor zo’n transplantatie en had de naam van de kliniek toen opgeslaan in m’n telefoon.
Foto's 39
Ervaring video's 1
Baard/haartransplantatie Turkije voor Joris
Een verslag van mijn haartransplantatie bij Esteworld. Ik ben Joris, een Vlaming van 42 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Een terugwijkende haarlijn zit bij ons in de familie. Ik wist dus heel goed wat me te wachten stond als ik naar mijn vader en broer keek. Tijdens mijn opzoekwerk over aanbieders van haartransplantaties heb ik er 10-tallen vergeleken. Esteworld kwam er toen steevast als beste uit.
Foto's 27
Ervaring video's 1
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo?
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo? Mijn gehele leven heb ik altijd een mooie, nette en volle bos haar op mijn hoofd gehad. Echter, sinds mijn 23ste, begon ik te merken dat mijn inhammen wat ruimer werden, en mijn haarlijn begon terug te trekken. Één van de grootste angsten van de gemiddelde man is kaal worden, dat was bij mij niet anders. Hierop volgend ben ik het internet op gegaan, want ja, hoe kun je die kaalheid nou tegengaan? Na wat speuren en onderzoek kwam ik al redelijk snel tot de conclusie dat een haartransplantatie de beste en meest efficiënte oplossing is. Dan rest de vraag: Maar waar ga ik dat doen? Na onderzoek kwam ik al snel tot de conclusie dat een haartransplantatie in Turkije de beste oplossing is.
Foto's 40
Kaal worden accepteren of actie. Voor mij Actie!
Kaal worden, een groot gedeelte van de mannelijke bevolking krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Dan kan je twee dingen doen, accepteren of actie ondernemen, ik koos na veel wikken en wegen om er iets aan te doen. Vanaf mijn 2oste kreeg ik langzaam inhammen en nu op mijn 30ste heb ik gekozen er iets aan te doen. Een haartransplantatie bij Esteworld.
Foto's 31
Ervaring video's 1
Bijzondere haartransplantatie ervaring
Je merkt dat het personeel veel ervaring heeft en goed op elkaar is ingespeeld. De chirurg doet zelf de haartransplantatie, dat is een groot plus punt. De kwaliteit van de haartransplantatie ligt naar mijn inziens erg hoog. De nederlandse begeleiding is top!
Foto's 28
Ervaring video's 1
Broer al super resultaat nu mijn beurt!
Nadat zijn broer, Jelmer Steggerda, een jaar geleden bij ons een succesvolle haartransplantatie heeft ondergaan neemt nu ook Sjoerd deze stap. Samen met Sjoerd is gekeken naar een goed producten advies om verder haaruitval te controleren, een acell behandeling op zijn bestaande haren te versterken en een haartransplantatie om de kale zones op te vullen.
Foto's 26
Ervaring video's 1
Een haartransplantatie spookte al zo lang door mijn hoofd
Door een uitgebreid consult op het kantoor van Esteworld in Nederland waarvandaan we met een team van 6 man sterk de mensen 24/7 begeleiden bij het verwezenlijken van hun droom maakt Fabian de stap naar zijn haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. De inhammen zijn op gevuld met de hoogst mogelijke dichtheid, daarnaast heeft Fabian een duidelijk advies gekregen hoe hij verder haaruitval tegen kan gaan.
Foto's 58
Ervaring video's 1
Resultaat video's 1
Acteur Rein Hofman, ik wist dat deze dag ging komen
Via collega's uit het vak en bekende kwam ook Rein naar Esteworld voor zijn haartransplantatie. Rein zijn natuurlijke haarlijn liep hoog op zijn voorhoofd. Na het opmeten van het oppervlakte dat behandeld moest worden hebben we besloten deze lijn niet lager te maken. het oppervlakte zou dan te groot worden om met het verwachte aantal grafts van 4200 een goede dichtheide te behalen. Om Rein zijn verdere haaruitval een halt toe te roepen is er een acell behandeling gedaan en heeft Rein een productenplan gekregen om nieuwe aantasting van deze haren tegen te gaan.
Foto's 39
Ervaring video's 1