Davey Schiermanni: Ik wilde een lagere haarlijn
Reality sterren Davey en Shani samen bekend instagram modellen en deelname aan het programma Ex on the beach, Dubbel Dutch kwamen naar Esteworld voor zijn haartransplantatie
Foto's 24
Ervaring video's 1
Kaalheid ging me storen en dat was het moment!
Ik heb altijd langer haar gehad, een beetje een oude rocker-kapsel, maar dan zonder er een te zijn. Toch had ik al vroeg inhammen, niks ergs, maar ze zaten er wel. Over de jaren werden deze duidelijk dieper, en het middenstuk dunner. Lang viel het me op, maar stoorde het me niet per se. Op gegeven moment wel, en dat was het moment dat ik er af en toe een grapje over maakte, ik vlieg wel een keertje naar Turkije!
Foto's 17
Gunther Levie naar Esteworld dan ik ook !
Toen ik ongeveer 21 jaar was begon ik te merken dat mijn haarlijn stilaan achterruit begon te gaan en de inhammen dieper en dieper werden. Ondertussen ben ik 29 jaar en heb de stap genomen om een haartransplantatie + Acell behandeling laten uit te voeren. Had enkele jaren geleden in een advertentie op Facebook gelezen dat Gunther Levi naar Istanboel trok bij Esteworld ook voor zo’n transplantatie en had de naam van de kliniek toen opgeslaan in m’n telefoon.
Foto's 48
Ervaring video's 1
Baard/haartransplantatie voor Joris
Een verslag van mijn haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. Ik ben Joris, een Vlaming van 42 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Een terugwijkende haarlijn zit bij ons in de familie. Ik wist dus heel goed wat me te wachten stond als ik naar mijn vader en broer keek. Tijdens mijn opzoekwerk over aanbieders van haartransplantaties heb ik er 10-tallen vergeleken. Esteworld kwam er toen steevast als beste uit.
Foto's 30
Ervaring video's 1
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo?
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo? Mijn gehele leven heb ik altijd een mooie, nette en volle bos haar op mijn hoofd gehad. Echter, sinds mijn 23ste, begon ik te merken dat mijn inhammen wat ruimer werden, en mijn haarlijn begon terug te trekken. Één van de grootste angsten van de gemiddelde man is kaal worden, dat was bij mij niet anders. Hierop volgend ben ik het internet op gegaan, want ja, hoe kun je die kaalheid nou tegengaan? Na wat speuren en onderzoek kwam ik al redelijk snel tot de conclusie dat een haartransplantatie de beste en meest efficiënte oplossing is. Dan rest de vraag: Maar waar ga ik dat doen? Na onderzoek kwam ik al snel tot de conclusie dat een haartransplantatie in Turkije de beste oplossing is.
Foto's 47
Broer al super resultaat nu mijn beurt!
Nadat zijn broer, Jelmer Steggerda, een jaar geleden bij ons een succesvolle haartransplantatie heeft ondergaan neemt nu ook Sjoerd deze stap. Samen met Sjoerd is gekeken naar een goed producten advies om verder haaruitval te controleren, een acell behandeling op zijn bestaande haren te versterken en een haartransplantatie om de kale zones op te vullen.
Foto's 38
Ervaring video's 1
Acteur Rein Hofman, ik wist dat deze dag ging komen
Via collega's uit het vak en bekende kwam ook Rein naar Esteworld voor zijn haartransplantatie. Rein zijn natuurlijke haarlijn liep hoog op zijn voorhoofd. Na het opmeten van het oppervlakte dat behandeld moest worden hebben we besloten deze lijn niet lager te maken. het oppervlakte zou dan te groot worden om met het verwachte aantal grafts van 4200 een goede dichtheide te behalen. Om Rein zijn verdere haaruitval een halt toe te roepen is er een acell behandeling gedaan en heeft Rein een productenplan gekregen om nieuwe aantasting van deze haren tegen te gaan.
Foto's 39
Ervaring video's 1
Voelde als vakantie door de goede zorg
Joey liep al 8 jaar met het probleem van een terugtrekkende haarlijn rond. De haarlijn is bepaald aan de hand van zijn verhoudingen in zijn gezicht, potentiele verdere kaalheid en het oppervlakte. Door de haarlijn net wat hoger te plaatsen tijdens de haarimplantatie wordt het oppervlakte kleiner en kan er een hogere dichtheid worden behaald. Joeri is nog onder de 30 jaar waardoor er kans op verdere kaalheid is. De extra acell behandeling is om deze reden toegevoegd om het bestaande aangetaste haar te herstellen. Naast de haartransplantatie en Acell behandeling is hij een producten plan gestart om nieuwe aantasting tegen te gaan om zo tot een zo houdbaar mogelijk haartransplantatie resultaat te komen.
Foto's 56
Ervaring video's 1