Ans "Goede prijs kwaliteit verhouding voor de haartransplantatie"
Ruim 20 jaar geleden heb ik al een haartransplantatie in Nederland laten doen. Ik vond dit toen erg pijnlijk. In 2020 vroeg een goede vriendin of ik meeging naar Esteworld Istanbul. Volgens haar waren de technieken verbeterd. Waar ik toen mijn haar af moest scheren en er middels een snee haarzakejs weg werden gehaald konden ze nu zonder scheren haarzakjes over zetten met de DHI techniek.
Foto's 19
DJ Boray niks om je zorgen over te maken@Esteworld
Na lang twijfelen heb ik de stap gezet om mijn research te doen over haartransplantaties. Ik merkte de afgelopen jaren dat mijn haar minder sterk is geworden en dat de inhammen groter werden dus dat was voor mij het moment om de stap te zetten aangezien dat toch wel een punt is voor mannen waar ze zich niet fijn bij kunnen voelen.
Foto's 32
Ervaring video's 1
Nieck, De nazorg van Esteworld is fantastisch. 24/7 kan je terecht.
Voor een haartransplantatie ben ik terecht gekomen bij Esteworld. Vooraf ging ik naar het kantoor in Nederland voor een consult. Hier ben ik goed geholpen en geadviseerd door de consultant Joren. Er werd alle tijd voor me genomen. Alle vragen die ik had over de haartransplantatie en reis naar Turkije werden goed beantwoord. Mijn gevoel was goed en heb besloten mijn haartransplantatie bij Esteworld te laten doen.
Foto's 34
Ervaring video's 1
Esteworld hielp mij over de drempel
Hallo allemaal, mijn naam is Robin, 29 jaar oud en ik kom uit Nederland. Ik had al op jongere leeftijd last van een terugtrekkende haarlijn en een dunner wordende kruin. In het begin probeerde ik mijn haar altijd over mijn inhammen te laten vallen, maar op een gegeven moment hielp dit niet meer voor mijn eigen gevoel. Tja en wat dan… Ik dacht al een tijdje na over een haartransplantatie en Esteworld heeft mij uiteindelijk over die drempel geholpen.
Foto's 35
Ervaring video's 1
Davey Schiermanni: Ik wilde een lagere haarlijn
Reality sterren Davey en Shani samen bekend instagram modellen en deelname aan het programma Ex on the beach, Dubbel Dutch kwamen naar Esteworld voor zijn haartransplantatie
Foto's 26
Ervaring video's 1
Kaalheid ging me storen en dat was het moment!
Ik heb altijd langer haar gehad, een beetje een oude rocker-kapsel, maar dan zonder er een te zijn. Toch had ik al vroeg inhammen, niks ergs, maar ze zaten er wel. Over de jaren werden deze duidelijk dieper, en het middenstuk dunner. Lang viel het me op, maar stoorde het me niet per se. Op gegeven moment wel, en dat was het moment dat ik er af en toe een grapje over maakte, ik vlieg wel een keertje naar Turkije!
Foto's 17
Baard/haartransplantatie voor Joris
Een verslag van mijn haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. Ik ben Joris, een Vlaming van 42 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Een terugwijkende haarlijn zit bij ons in de familie. Ik wist dus heel goed wat me te wachten stond als ik naar mijn vader en broer keek. Tijdens mijn opzoekwerk over aanbieders van haartransplantaties heb ik er 10-tallen vergeleken. Esteworld kwam er toen steevast als beste uit.
Foto's 30
Ervaring video's 1
Broer al super resultaat nu mijn beurt!
Nadat zijn broer, Jelmer Steggerda, een jaar geleden bij ons een succesvolle haartransplantatie heeft ondergaan neemt nu ook Sjoerd deze stap. Samen met Sjoerd is gekeken naar een goed producten advies om verder haaruitval te controleren, een acell behandeling op zijn bestaande haren te versterken en een haartransplantatie om de kale zones op te vullen.
Foto's 46
Ervaring video's 1