Davey Schiermanni: Ik wilde een lagere haarlijn
Reality sterren Davey en Shani samen bekend instagram modellen en deelname aan het programma Ex on the beach, Dubbel Dutch kwamen naar Esteworld voor zijn haartransplantatie
Foto's 16
Ervaring video's 1
Kaalheid ging me storen en dat was het moment!
Ik heb altijd langer haar gehad, een beetje een oude rocker-kapsel, maar dan zonder er een te zijn. Toch had ik al vroeg inhammen, niks ergs, maar ze zaten er wel. Over de jaren werden deze duidelijk dieper, en het middenstuk dunner. Lang viel het me op, maar stoorde het me niet per se. Op gegeven moment wel, en dat was het moment dat ik er af en toe een grapje over maakte, ik vlieg wel een keertje naar Turkije!
Foto's 17
Ervaring video's 1
Gunther Levie naar Esteworld dan ik ook !
Toen ik ongeveer 21 jaar was begon ik te merken dat mijn haarlijn stilaan achterruit begon te gaan en de inhammen dieper en dieper werden. Ondertussen ben ik 29 jaar en heb de stap genomen om een haartransplantatie + Acell behandeling laten uit te voeren. Had enkele jaren geleden in een advertentie op Facebook gelezen dat Gunther Levi naar Istanboel trok bij Esteworld ook voor zo’n transplantatie en had de naam van de kliniek toen opgeslaan in m’n telefoon.
Foto's 45
Ervaring video's 1
Baard/haartransplantatie voor Joris
Een verslag van mijn haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. Ik ben Joris, een Vlaming van 42 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Een terugwijkende haarlijn zit bij ons in de familie. Ik wist dus heel goed wat me te wachten stond als ik naar mijn vader en broer keek. Tijdens mijn opzoekwerk over aanbieders van haartransplantaties heb ik er 10-tallen vergeleken. Esteworld kwam er toen steevast als beste uit.
Foto's 30
Ervaring video's 1
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo?
Word ik nou kaal, óf lijkt het alleen zo? Mijn gehele leven heb ik altijd een mooie, nette en volle bos haar op mijn hoofd gehad. Echter, sinds mijn 23ste, begon ik te merken dat mijn inhammen wat ruimer werden, en mijn haarlijn begon terug te trekken. Één van de grootste angsten van de gemiddelde man is kaal worden, dat was bij mij niet anders. Hierop volgend ben ik het internet op gegaan, want ja, hoe kun je die kaalheid nou tegengaan? Na wat speuren en onderzoek kwam ik al redelijk snel tot de conclusie dat een haartransplantatie de beste en meest efficiënte oplossing is. Dan rest de vraag: Maar waar ga ik dat doen? Na onderzoek kwam ik al snel tot de conclusie dat een haartransplantatie in Turkije de beste oplossing is.
Foto's 47
Kaal worden accepteren of actie. Voor mij Actie!
Kaal worden, een groot gedeelte van de mannelijke bevolking krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Dan kan je twee dingen doen, accepteren of actie ondernemen, ik koos na veel wikken en wegen om er iets aan te doen. Vanaf mijn 2oste kreeg ik langzaam inhammen en nu op mijn 30ste heb ik gekozen er iets aan te doen. Een haartransplantatie bij Esteworld.
Foto's 31
Ervaring video's 1
Bijzondere haartransplantatie ervaring
Je merkt dat het personeel veel ervaring heeft en goed op elkaar is ingespeeld. De chirurg doet zelf de haartransplantatie, dat is een groot plus punt. De kwaliteit van de haartransplantatie ligt naar mijn inziens erg hoog. De nederlandse begeleiding is top!
Foto's 34
Ervaring video's 1
Broer al super resultaat nu mijn beurt!
Nadat zijn broer, Jelmer Steggerda, een jaar geleden bij ons een succesvolle haartransplantatie heeft ondergaan neemt nu ook Sjoerd deze stap. Samen met Sjoerd is gekeken naar een goed producten advies om verder haaruitval te controleren, een acell behandeling op zijn bestaande haren te versterken en een haartransplantatie om de kale zones op te vullen.
Foto's 26
Ervaring video's 1