Altunizade haartransplantatie kliniek

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

De beste haartransplantatie chirurgen op de beste plek

In 2003 opende Esteworld haar eerste kliniek en heeft sindsdien een constante groei en ontwikkeling mogen genieten. Al 18 jaar lang staat Esteworld garant voor kwaliteit door enkel met de beste haartransplantatie chirurgen en het beste apparatuur te werken. Bij Esteworld zetten onze professionals altijd dat extra stapje meer voor u. 

Veel haartransplantaties in Turkije worden uitgevoerd in algemene ziekenhuizen en door algemene (plastisch chirurgie) artsen. In veel gevallen komt u hier via een bemiddelaar of tussenbureau terecht, zonder dat u dit op voorhand weet. Helaas is er bij deze partijen vaak een gebrek aan specialisme. Bij Esteworld niet, u weet bij Esteworld altijd precies waar u aan toe bent. Wij staan voor transparantie en eerlijkheid.

Inmiddels heeft Esteworld vier eigen klinieken met ieder hun eigen specialisme. Daarmee is Esteworld in Turkije de grootste en bekendste plastisch chirurgisch groep en geniet daarmee een zeer hoge internationale status. Één van deze vier klinieken is de in haartransplantatie gespecialiseerde 'Altunizade' kliniek. In deze moderne kliniek voeren de beste haartransplantatie chirurgen van Turkije dagelijks en enkel haartransplantaties uit. Dit is altijd 100% maatwerk. Deze behandelingen doen zij altijd samen met hun vaste behandelteam en in uw eigen moderne behandelkamer. U zult altijd uw gehele behandeling lang worden begeleid in uw eigen moedertaal. 

Strak, modern en hygiënisch

 Onze 'Altunizade' haartransplantatie kliniek bevindt zich in Turkije; in de wijk Altunizade, in het Aziatische gedeelte van Istanbul. De Altunizade kliniek opende in 2014 haar deuren en is precies wat u hoopt: strak, modern en hygiënisch. Zo voldoet zij aan de allerstrengste internationale hygiëne normen (JCI norm).

Esteworld behoort tot de top 20 van internationale haartransplantatie klinieken en heeft verschillende awards gewonnen. Wij zullen er alles aan doen om onze naam hoog te houden en onze internationale status te behouden. En dit bereiken wij enkel door een constante en superieure kwaliteit te leveren, dag in, dag uit.

 

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
67
Opgericht in
2003
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk