Altunizade haartransplantatie kliniek

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Met 98% tevredenheidsgehalte 1 van de hoogste score van de wereld

Esteworld staat garant voor een tevredenheidsgehalte van maar liefs 98%, al 17 jaar, sinds de opening van onze eerste kliniek in 2003, zijn wij vol op in ontwikkeling. Optimale zorg voor tijdens en na uw haartransplantatie door betrokken professionals die net dat stapje meer doen.

Het overgrote aanbod voor een haartransplantatie in Turkije bestaat uit tussen bureaus of agentschappen die in algemeen ziekenhuizen een kamer huren om een haartransplantatie uit te voeren. Vaak is het onduidelijk in welke kliniek of ziekenhuis u terecht komt of wie überhaupt de haartransplantatie uitvoert. Bij Esteworld niet, wij staan voor transparantie en eerlijkheid.

Esteworld heeft 4 eigen gespecialiseerde klinieken en is daarmee in Turkije de grootste en bekendste plastische chirurgische groep. In onze luxe Altunizade kliniek voeren wij de haartransplantaties uit. Geen massa behandelingen maar 1 deskundige haartransplantatie chirurg en team per persoon in een eigen moderne behandelkamer. 100% maatwerk en volledig Nederlands begeleid. 

De moderne Altunizade haartransplantatie kliniek in Turkije is April 2014 geopend en bevind zich in het Aziatische gedeelte van Istanbul.  De Altunizade haartransplantatie kliniek bezit de European award, als beste verkozen en voldoet aan de strengste internationale hygiëne normen. (JCI norm)

Deze luxe internationale top 20 haartransplantatie kliniek is ingericht voor haartransplantaties en alles wat nodig is om een haartransplantatie te kunnen uitvoeren op het allerhoogste niveau. Denk hierbij aan een was kamer, een kap kamer, een eigen laboratorium voor de bloedtesten, lunch ruimtes voor personeel en klanten, algemene cafetaria, valet parking en natuurlijk de haartransplantatie kamers die ook aan alle hoge hygiëne normen (JCI norm) voldoen. 

De specialisten en haartransplantatie chirurgen die hier werken voeren uitsluitend haartransplantaties uit.  

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
67
Opgericht in
2003
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk