Esteworld haartransplantatie innovatief

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld staat alom bekend als grote partij op het gebied van haartransplantatie in Turkije.  Dit word mede ondersteund door de certificaten die we beheren: JCI certificaat, ISO normering, TUV normering, Goedkeuring van Turkse ministerie van volksgezondheid en van de Nederlandse haar stichting. Esteworld bezat de 5 sterren notering maar is inmiddels voorgedragen voor de 5+ categorie vanwege de afstand die Esteworld neemt op de overige aanbieders. In deze categorie zal Esteworld de eerste zijn. Ook de kliniek zelf is in de prijzen gevallen bij de Europese “Property awards 2015/2016”. Esteworld werd als beste gekozen.

ACELL behandeling

Het is nog geen jaar geleden dat Estewold de ACELL behandeling vanuit Amerikaanse top haartransplantatie klinieken in Turkije heeft geintroduceerd. De ACELL is inmiddels enorm populair als toevoeging bij een haartransplantatie en wordt bij 1 op de 2 haartransplantatie uitgevoerd in combinatie met de reeds bestaande PRP behandeling wat weer zorgt voor een snellere wondgenezing. Het is contractueel vast gelegd dat Esteworld de enige haartransplantatie kliniek is die de ACELL mag uitvoeren in Europa. Met zijn maandelijks ruim 80 patienten vanuit Nederland en Belgie is Esteworld de aanbieder die het meeste wordt verkozen. Vanuit de hele wereld weten ook bekendheden de weg naar Turkije bij Esteworld te vinden.

In tegen stelling tot vele behandelingen die worden aangeboden is de ACELL goedgekeurd door de FDA. De FDA is het strengst controlerende orgaan op het gebied van gezondheidszorg. Dit betekend dat methode uitvoerig getest is op werking en veiligheid. De ACELL kan revolutionair worden genoemd omdat het werkt op haar stamcel niveau.  De ACELL bestaat uit een wondserum (Extracellular Matrix) en eiwitserum die worden ingespoten in de zone van de haarzakjes. Aangetaste haar stamcellen in de haarzakjes herstellen waardoor de haartjes weer sterker en dikker worden. Dit zorgt voor een beter haartransplantatie resultaat aangezien de dichtheid van de overige haren omhoog gaat. Ook wordt het proces van kaal worden hiermee uitgesteld waardoor een resultaat van een haartransplantatie langer goed blijft.

De ACELL is hiermee een goed alternatief voor medicatie als Finasteride en Propecia. De werking is wel anders. Medicatie blokkeert de werking van het hormoon DHT op de haarstamcel en ACELL hersteld de reeds aangebrachte schade.

Haartransplantatie Robot

De ontwikkelingen op het gebied van de haartransplantatie gaan natuurlijk gewoon verder. Inmiddels staan we aan de rand van een heel nieuw tijdperk, waar Esteworld als 1 van de eerste bij is betrokken. De haartransplantatie door middel van een Robot! Esteworld heeft als enige haartransplantatie kliniek in Turkije en 1 van de weinige in Europa de beschikking over een haartransplantatie Robot. Tijdens een haartransplantatie wordt hiermee elke menselijke foutmarge uitgesloten. Hiermee kan de groei garantie op 100% worden gezet.  De robot zorgt er voor dat de haren op de meest optimale manier worden uitgenomen en weer op de meeste optimale manier worden verdeeld en ingezet. Het prijskaartje wat aan deze behandeling hangt is echter van een andere orde dan de normale prijzen die gelden bij Esteworld. Zo betaal je voor een gemiddelde haartransplantatie 2400 euro, maar voor de haartransplantatie met de Robot 9500 euro.

Blog
Publicatie jaar
2019
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk