Hans de Vries, Lage kosten haartransplantatie voor goede kwaliteit!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Alles bij elkaar vond ik het een heel avontuur waar ik best een beetje nerveus voor was. Je gaat toch in je eentje voor een haartransplantatie naar Turkije. Istanbul is heel erg westers en de mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Door Esteworld wordt je ook heel erg goed begeleid en voel je je al snel op je gemak. Tel daarbij de kosten voor de haartransplantatie en mijn enorm goede resultaat nog eens op en je kunt niet anders dan hiervoor kiezen. Ik kan het dus iedereen aanbevelen! Lees ervaring

Haartransplantatie Turkije ervaring Hans de Vries.

Op maandag vloog ik met KLM naar Istanbul. Ik werd op de airport opgewacht door Fatih van Esteworld, een sympathieke kerel met een leuke babbel, die mij naar het Hilton hotel bracht waar ik een schitterende kamer kreeg met mooi uitzicht op de stad.

Na een wat onrustige nacht (toch wat gespannen) werd ik dinsdagochtend na een kort maar heerlijk ontbijt al om 07:15 opgehaald door de chauffeur om naar de kliniek te gaan. In de bus zaten nog 3 andere heren met wie het gelijk leuk klikte. Naast 2 Nederlanders kwam er 1 uit Brazilië en 1 had al een keer eerder een haartransplantatie gehad waar hij erg tevreden over was maar hij wilde nog een stukje beter laten opvullen door een extra behandeling. Ik had gekozen voor een dubbele behandeling dus zou naast dinsdag ook woensdag nog een keer naar de kliniek gaan.

In de haartransplantatie kliniek aangekomen werden we direct verwelkomt door de gast vrije hostess Melanie die ons direct op ons gemak stelde. Daarna werd er een bloedtest gedaan waarbij gekeken werd of je niet bepaalde ziektes had en daarna werd het financiële gedeelte afgewikkeld. Omdat je maar een maximum bedrag kunt pinnen had ik naast mijn pinpas ook mijn creditcard meegenomen waardoor de betaling geen problemen gaf.

Daarna werden en er foto’s gemaakt en werd in overleg met de haartransplantatie chirurg mijn nieuwe haarlijn bepaald. Daarna begon de behandeling rond 11.00. Mijn bloeddruk is normaal altijd erg laag maar was nu wat te hoog door de spanning. Ik kreeg een Zanax pil en ik voelde me al snel relaxt en de bloeddruk ging daardoor ook omlaag. De behandeling kon gaan beginnen.

Bij mij werden 2.000 grafts verzameld uit mijn donorgebied. Daarna volgde een prima lunch bovenin de kliniek waarna de dokter de nieuwe plekken voor de grafts ging prikken. Ook kreeg ik nog een Acell stamcel behandeling waardoor de bestaande haren ook een energieboost krijgen. Deze dag werd vooral de voorkant van mijn hoofd gedaan, de dag erna zou dan de achterkant gebeuren. Nadat de dokter de kanalen had bepaald werden door 3 medewerkers de grafts erin geplaatst. Dit duurde best lang maar je voelt er weinig van dus ik ben zelfs een aantal keren ingedommeld. Daarna was de behandeling klaar en werd alles netjes ingepakt. Ik kreeg een tasje mee met onder andere antibiotica en een coolpack tegen de zwelling. Daarnaast krijg je een mooie hoofdband om die ervoor zorgt dat de eventuele zwelling niet naar beneden zakt. We werden naar het hotel gebracht waar we met z’n 4-en heerlijk hebben gedineerd. Voor de anderen zat de behandeling er nu helemaal op en waren ze de volgende dag lekker vrij maar ik moest nog een extra dag.

De volgende dag werd ik iets later opgehaald en rond 09.00 was ik weer in de kliniek. Aangezien er nu minder vooraf hoefde te gebeuren begon de behandeling al vrij snel. Tijdens deze behandeling zijn er zelfs 2.500 grafts geboord waardoor er voldoende was voor een mooie dekking van de achterkant en er zelfs aan de voorkant ook nog wat grafts zijn bijgeplaatst voor een optimaal resultaat. Doordat het er nu nog iets meer waren duurde de dag alsnog tot een uurtje of 5 waarna de behandeling helemaal klaar was. Ik werd daarna weer naar het hotel gebracht. Aangezien ik vrijdag aan het einde van de middag pas zou terugvliegen hoefde ik pas rond de lunch terug te komen naar de kliniek voor de washing en controle. De dokter was tevreden over hoe alles eruit zag en gaf nog een aantal tips voor de komende dagen. Daarna heb ik afscheid genomen en nog even lekker geluncht in het Esteworld Cafe waarna de chauffeur mij terug naar de luchthaven reed.

Alles bij elkaar vond ik het een heel avontuur waar ik best een beetje nerveus voor was. Je gaat toch in je eentje naar een vreemd land waar op dit moment politiek gezien best wat aan de hand is. In Istanbul merk je daar echter helemaal niets van. Het is heel erg westers en de mensen zijn ontzettend vriendelijk en gastvrij. Door Esteworld wordt je ook heel erg goed begeleid en voel je je al snel op je gemak. Tel daarbij de kosten voor de haartransplantatie nog eens op en je kunt niet anders dan hiervoor kiezen. Ik kan het dus iedereen aanbevelen!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Dubbele haartransplantatie
Grafts
4500 tot 5000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk