Betaalbare haartransplantatie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Ik hoorde dat de kosten voor een haartransplantatie Turkije een stuk lager lagen, maar waar moest ik heen voor deze goedkope haartransplantatie Turkije? Van een collega hoorde ik over zijn haartransplantatie Turkije ervaring bij Esteworld, een haartransplantatie Turkije kliniek in Istanbul. Zijn haartransplantatie Turkije resultaat zag er zo goed uit dat ik ook contact heb op genomen met hun. Nu ruim een jaar na mijn haartransplantatie ben ik enorm tevreden met mijn eigen resultaat. Esteworld bedankt! Lees ervaring

Mijn haar begon dunner te worden vanaf mijn 20ste. De laatste jaren ging het mij wel erg hard.  Door de jaren heen was ik al rond aan het kijken voor een haartransplantatie kliniek(In Nederland) De prijzen voor de haartransplantatie waren gigantisch en ik had dit dus even weer naast me neergelegd. Van een collega hoorde ik over Esteworld, een kliniek die de haartransplantatie in Turkije uitvoert. De kosten voor de haartransplantatie waren hier betaalbaar en alles zag er goed uit. De eerste stap was contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiger van Esteworld, Hidde. Ik ben samen met mijn vriendin voor een consult bij hem langs geweest. Het consult was fijn en uitgebreid. Dit overtuigde mij om mijn keuze voor Esteworld door te zetten. Na reservering hielp Hidde mij bij het zoeken naar betaalbare vliegtickets. Het avontuur van de haartransplantatie in Turkije kon beginnen. Mijn vriendin kon tegen een kleine vergoeding mee. Achteraf was dit erg fijn om iemand het hele weekend bij me te hebben. 

In de dagen voor mijn haartransplantatie en reis naar Turkije werd ik door iemand van Esteworld Istanbul zelf nog even geappt om kennis te maken en alles te controleren. Hidde zelf belde mij ook nog even om succes te wensen. Heel netjes allemaal. 

Op Vrijdag middag lande we om 17:00 op het vliegveld van Istanbul. De chauffeur van Esteworld stond hier netjes op afgesproken plek op ons te wachten. Hij bracht ons met een luxe busje naar het Hotel. Het hotel was het Hilton hotel.  Dit was een prachtig hotel met vriendelijk personeel. In de avond hier een hapje gegeten en nog even gebruik gemaakt van de faciliteiten van het hotel, de spa fitness en zwembad. Verder vroeg naar bed in voorbereiding op de haartransplantatie.                      

De dame van Esteworld die contact met je houdt over de transfers had ons laten weten dat we om 07:00 klaar moesten staan bij het hotel om naar de kliniek gebracht te worden. Ik werd daar ontvangen door een hostess van Esteworld die erg behulpzaam was. Heel fijn om in je eigen taal te communiceren. Na een korte kennismaking werd mijn bloed geprikt om te testen op over dragelijke ziektes en om een buisje bloed af te nemen voor de PRO behandeling. Hierna moest ik naar de fotokamer, waar vanuit elke hoek foto’s werden gemaakt voor in de garantie map. Na een uurtje wachten werd ik opgehaald om naar de haartransplantatie chirurg te gaan. Samen met mij bekeek hij mijn donor en bepaalde de haarlijn. Na de haarlijn opgetekend te hebben legde hij het proces nog eens helemaal uit. Het was tijd voor de haartransplantatie dat was voor mij het spannendste moment. Ik ben namelijk echt geen fan van naalden. Het was geen relaxt gevoel maar al met al viel het reuze mee. Overdreven zorgen gemaakt.:

Na de prikken heb ik eigenlijk niks meer gevoeld. De arts en de verpleegster waren enorm professioneel en heel erg aardig. Ik werd onwijs op mijn gemak gesteld doordat ze om de zoveel tijd vragen hoe het met je gaat. Na het uitnemen van de haarzakjes en de gaatjes waren gemaakt door de chirurg kon ik gaan lunchen. Eigenlijk voel de ik mij helemaal prima en het was een lekker hapje om te eten. Het tweede gedeelte van de haartransplantatie vloog voorbij, alles bij elkaar ben ik 8 uur in de kliniek geweest.

In de eerste nacht heb ik prima geslapen doordat ik toch redelijk moe was van de behandeling. Ook al heb ik de hele dag op mijn rug gelegen. Zondag voelde ik me zo goed dat ik samen met mijn vriendin de hele dag in het oude gedeelte van Istanbul heb doorgebracht. Istanbul is echt een geweldig mooie stad!

Maandag stond de chauffeur van Esteworld om 10 uur op ons te wachten. Even uitchecken in het hotel en weer door naar de mooie kliniek. De washing, instructies en laatste moment met mijn haartransplantatie chirurg duurde alles bij elkaar niet heel erg lang. Dit zorgde ervoor dat we nog een tijdje in de kliniek moesten wachten. Maar goed de mensen van Esteworld waren allemaal wel weer heel erg aardig. We hebben zelfs nog even een ervaring haartransplantatie filmpje opgenomen. Na het ophalen van een aantal andere clienten zijn we naar het vliegveld gereden. Alles was goed en scherp geregeld.

De haartransplantatie is nu 10 dagen geleden, alles is goed bij me geheeld en de uitleg was helemaal duidelijk. Ook Hidde belde nog even om te contacten hoe het allemaal was gegaan en om nog even de nazorg van de haartransplantatie uit te leggen. Met de nazorg ben ik dan ook erg content. Uiteraard ben ik benieuwd naar het eindresultaat maar de haarlijn ziet er nu al erg gaaf uit. Alles bij elkaar een top haartransplantatie ervaring, een super luxe kliniek met een super klantvriendelijke staf. Ik kan vooralsnog een haartransplantatie bij Esteworld aanraden. Ik zal regelmatig foto’s insturen zodat jullie mijn her groei kunnen bekijken. Gewoon doen zal ik zeggen!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Informatie
Geschreven door
Jeffrey
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk