FUE haartransplantatie methode

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld is door jarenlange ervaring expert geworden in het toepassen van de FUE methode. Dit is overigens de enige haartransplantatie methode die wordt toegepast in onze klinieken in Turkije. Inmiddels worden de FUE behandeling bij Esteworld uitsluitend nog met het Saffier boortje uitgevoerd en niet meer met het boortje van chirurgisch staal, wij streven naar het best haalbare resultaat. Saffier zorgt voor een betere dichtheid (meer graftst per vierkante centimeter), er kan ook zorgvuldiger tussen de bestaande haren geplaatst worden en het geeft een zéér snelle genezing van de huid. De FUE methode is in 2003 ontstaan en direct is Esteworld begonnen deze methode toe te passen.

Maatwerk haartransplantatie per klant

Elk persoon die wij behandelen ontvangt een maatwerk behandeling om de kaalheid op te lossen en wij geven een eerlijk en helder advies met betrekking tot verder haaruitval, voor ieder gebaseerd op zijn eigen specifieke situatie. Toch krijgen wij vaak de vraag waarom onze resultaten over het algemeen zoveel beter zijn dan bij andere klinieken.

 • De chirurgen bij Esteworld in Turkije zijn gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen van het allerhoogste segment. Zij zien de verhoudingen in uw gezicht en ontwikkelen hier een haarlijn bij die daar bij past. (dus geen rechte / slechte haarlijnen!) 
 • Wij oogsten zoveel mogelijk de haarzakjes met meerdere en sterke haartjes (multi grafts) Door te streven naar het hoogste aantal haren kunnen we naar een optimale invulling en hoogst haalbare dichtheid. 
 • Door de kleine FUE Saffier boortjes die onze chirurgen kunnen hanteren is het herstel korter dan gemiddeld. (6-10 dagen)
 • De dichtheden die wij behalen zijn hoger dan bij de meeste klinieken doordat we met onze kleinste FUE Saffier boortjes dichter op elkaar kunnen planten. Hierdoor ligt de klant tevredenheid na 1 behandeling zeer hoog. Afhankelijk van de mate van kaalheid en sterkte van donor is 1 behandeling vaak voldoende.
 • Wij plaatsen de haarzakjes in de meest optimale laag van de doorbloeding en in de juiste groeirichting. De deskundigheid van een chirurg is hierin doorslag gevend. De haartransplantatie chirurgen bij Esteworld zijn plastisch chirurgen die volledige voor de haartransplantatie hebben gekozen en deze dagelijks uitvoeren. Dit is terug te zien in de natuurlijke haarlijnen en resultaten.
 • PRP stimulanten worden tijdens de behandeling toegepast voor een optimaal herstel  (snellere bloedstolling) 
 • Persoonlijk maatwerk advies om veder haaruitval tegen te gaan zodat het resultaat van de haartransplantatie behouden blijft.

De FUE haartransplantatie methode

Door gebruik te maken van microscopisch kleine instrumenten (maximaal 0,55 tot 0,70 mm doorsnede) worden de haarzakjes stuk voor stuk uit het donorgebied weggenomen en getransplanteerd in de kale / kalende zone. Dit alles wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het wondje is nauwelijks groter dan een wondje van een injectie, dit maakt hechtingen overbodig. Als patiënt heeft men het gevoel een behandeling te hebben ondergaan in plaats van chirurgie. Een gedeelte van de getransplanteerde haren zal uitvallen. Na een aantal maanden is het resultaat al goed zichtbaar. Dit zal daarna alleen maar verbeteren. Het optimale resultaat zal na 7 maanden tot 12 maanden zijn bereikt.

Voordelen FUE haartransplantatie

 • Geen scalpel of hechtingen
 • Multigrafst worden geoogst voor een hogere haardichtheid
 • Snel genezingsproces bij gebruik van kleine boortjes
 • Vrijwel geen risico op zichtbare littekens
 • Natuurlijk ogend resultaat en dichheid
 • Vrijwel geen tot nauwelijks ongemak tijdens of na de behandeling
 • Plaatselijke verdoving indien gewenst pijnloos.
 • Lange termijn oplossing. De getransplanteerde haren vallen niet meer uit.

Als u kiest voor een FUE Saffier haartransplantatie bij Esteworld leest u hier stap voor stap hoe dit verloopt

 • In het 5* hotel waar u verblijft kunt u in de ochtend nog genieten van een uitgebreid ontbijt buffet.Rond een uur of 8 wordt u opgehaald door onze hostess en een prive chauffeur. U krijgt hier van te voren een schema van.
 • In de haartransplantatie kliniek zullen eerst foto’s worden gemaakt van de huidige haar situatie.
 • De haartransplantatie chirurg zal met u in een uitgebreid gesprek de haarlijn en manier van invulling bepalen.
 • Om het haarnet zichtbaar te maken op het hoofd wordt het haar afgeschoren. Bij de DHI methode of FUE saffier methode zonder scheren hoeft dit niet.
 • Vervolgens gaat u naar de behandelkamer waar de lokale verdoving zal worden gezet (pijnloze verdoving op aanvraag)
 • Uit het donorgebied worden met een micromotor de grafts geoogst, dit is geheel pijnloos. We sorteren zoveel mogelijk op de multi grafts. Dit zijn haarzakjes met meerdere haartjes.
 • De haartransplantatie chirurg zal alle kanaaltjes voor de nieuwe haarzakjes open met de FUE saffier boortjes openen. Dit gebeurt in de juiste diepte, dichtheid en voor u zo best mogelijke en besproken verdeling.
 • Na het openen van de kanaaltjes is er een verzorgde lunch pauze
 • In de tussen tijd zullen de grafts worden geprepareerd
 • Terug in de behandelkamer zullen alle geoogste grafts terug worden gezet in het ontvangstgebied
 • Hierna is de behandeling afgerond en zult u  na de eerste nazorg van de NL HOSTESS Terug naar het hotel worden gebracht.
 • De dagen hierna staan in het teken van de nazorg en nabehandelingen
 • Bij onze Nederlandstalige nazorglijn van het Esteworld kantoor Benelux kunt u met alle vragen terecht.

Toekomst in FUE methode haartransplantatie

Esteworld, als leidinggevende haartransplantatie kliniek, blijft zich doorontwikkelen.
Onze specialisten gebruiken op dit moment overwegend de 0,6 mm saffier boortjes. Hiermee kunnen we hogere dichtheden hanteren. Door de kleinere wondjes zal ook het herstel sneller verlopen.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie zijn bij Esteworld al verkrijgbaar. Hiertoe behoren de ACELL stamcel behandeling en het Artas robot systeem. De Acell stamcel is enorm populair in Amerika en wordt bij de betere klinieken uitgevoerd. Esteworld is de enige haartransplantatie kliniek in Europa die is verkozen om deze behandeling uit te mogen voeren. Dit is niet zo gek gezien wij de grootse haartransplantatie kliniek van Europa zijn.

FUE behandeling Informatie
Welke chirurgen voeren deze methode uit?
Alle chirurgen bij Esteworld
Methode bestaat sinds
2003
Aantal uitgevoerde FUE behandelingen
60000+
Wordt bij Esteworld toegepast sinds
2003
Aantal Multigrafst bij FUE methode
Afhankelijk van donor patient, zoveel mogelijk
Tevredenheidsgehalte na 1 behandeling
97%
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk