YouTubeGoogle+Facebook

Esteworld is door jarenlange ervaring expert geworden in het toepassen van de FUE methode. Dit is overigens ook nog de enige haartransplantatie methode die wordt toegepast in onze klinieken in Turkije. Vanaf het begin van het ontstaan van de FUE methode 2003 is Esteworld begonnen deze toe te passen. Maar wat houdt deze FUE methode nou precies in?

Maatwerk per klant:

Elk persoon die wij behandelen ontvangt een maatwerk behandeling en advies met betrekking tot verder haaruitval gebaseerd op zijn eigen specifieke situatie. Toch krijgen wij vaak de vraag waarom onze resultaten over het algemeen zoveel beter zijn dan bij andere klinieken.
  • De chirurgen bij Esteworld zijn gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen van het hoogste segment. Zij herkennen de verhoudingen in de klant zijn gezicht en ontwikkelen hier een haarlijn bij die daar bij past.
  • Wij oogsten zoveel mogelijk de haarzakjes met meerdere en sterke haartjes (multi grafts) zodat we de hoogste dichtheden kunnen behalen en de meeste haartjes verplaatsen.
  • Door de kleine boortjes die onze chirurgen kunnen hanteren is het herstel korter dan gemiddeld. (6-10 dagen)
  • De dichtheden die wij behalen zijn hoger dan bij de meeste klinieken doordat we met onze kleine boortjes dichter op elkaar kunnen planten. Hierdoor ligt de klant tevredenheid na 1 behandeling zeer hoog. Afhankelijk van de mate van kaalheid en sterkte van donor is 1 behandeling vaak voldoende.

De FUE haartransplantatie methode

Door gebruik te maken van microscopisch kleine instrumenten (maximaal 0,55 tot 0,70 mm doorsnede) worden de haarzakjes stuk voor stuk uit het donorgebied weggenomen en getransplanteerd in de kale / kalende zone. Dit alles wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het wondje is nauwelijks groter dan een wondje van een injectie, dit maakt hechtingen overbodig. Als patiënt heeft men het gevoel een behandeling te hebben ondergaan in plaats van chirurgie. Een gedeelte van de getransplanteerde haren zal uitvallen. Na een aantal maanden is het resultaat al goed zichtbaar. Dit zal daarna alleen maar verbeteren. Het optimale resultaat zal na 7 maanden tot 12 maanden zijn bereikt.

Voordelen FUE haartransplantatie

Als u kiest voor een FUE haartransplantatie bij Esteworld leest u hier stap voor stap hoe dit verloopt

Toekomst in FUE methode haartransplantatie

Esteworld, als leidinggevende haartransplantatie kliniek, blijft zich doorontwikkelen.
Onze specialisten gebruiken op dit moment overwegend de 0,6 mm boortjes. Hiermee kunnen we hogere dichtheden hanteren. Door de kleinere wondjes zal ook het herstel sneller verlopen.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie zijn bij Esteworld al verkrijgbaar. Hiertoe behoren de ACELL behandeling en het Artas robot systeem. De Acell is enorm populair in Amerika en wordt bij de betere klinieken uitgevoerd. Esteworld is de enige haartransplantatie kliniek in Europa die is verkozen om deze behandeling uit te mogen voeren. Dit is niet zo gek gezien wij de grootse haartransplantatie kliniek van Europa zijn.