Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Vlaamse Superster Gunther Levie kwam naar Esteworld voor zijn haartransplantatie, later is hij nog eens terug gekomen naar Turkije voor een Acell behandeling. Gunther is trots op zijn haartransplantatie resultaat en door hem hebben in middels vele Belgen de overstap naar Turkije en onze haartransplantatie kliniek in Istanbul gemaakt. Lees ervaring

Gunther voor zijn haartransplantatie naar Turkije

Ruim een jaar geleden na zijn haartransplantatie in Turkije bij Esteworld is Gunther Levi, bekend van de Vlaamse soap “de Familie” en de zanggroep  “De romeos” terug bij Esteworld.

Over zijn haartransplantatie heeft hij niks meer dan lof. Zijn haartransplantatie resultaat spreekt dan ook voor zich. Zijn reis naar Turkije voor een haartransplantatie werd al uitvoerig beschreven in de Vlaamse media. Waarom zou hij een goedekope haartransplantatie laten doen, het antwoord is simpel. Esteworld behoort tot de wereldtop.


Gunther aan het woord over zijn haartransplantatie

“Ik heb Esteworld gekozen aangezien ze internationaal zeer hoog staan aangeschreven. Een collega van mij was al eerder bij Esteworld geweest en heeft mij meegenomen.  Achteraf het beste wat ik ooit heb kunnen doen. Ik ben heel erg content over hoe de haartransplantie is verlopen, de nazorg en uiteindelijk het belangrijkste het resultaat. Nu ben ik terug voor een ACELL behandeling om mijn resultaat van de haartransplantatie ook te behouden en er voor te zorgen dat bestaande haren niet uitvallen en juist weer dikker worden”

"Veel mensen vragen aan mij hoe ik toch weer aan zo een dikke bos haar ben gekomen, als ik dan begin over een haartransplantatie in Turkije zijn veel mensen sceptisch in het begin, maar de resultaten van de haartransplantatie bij Esteworld, zoals mijn eigen, spreken voor zich.

"Veel van mijn Vlaamse collega's houden het stil, maar er lopen er al aardig wat at een Esteworld kapsel rond"

"Ik besef me dat ik in de toekomst ooit nog eens een tweede haartransplantatie zal moeten doen, vooral voor de kruin" Mocht ik weer naar Turkije afreizen hier voor kies ik absoluut voor Esteworld"

 

Ervaring
Type ervaring
Bekende personen, Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Belgiƫ
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie, Acell behandeling
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Bekend van
Soapster, zanger, tv persoonlijkheid
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk