Garantie op de haartransplantatie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld heeft inmiddels 4 klinieken in eigen beheer, in de nieuwe Altunizade vestiging worden de hoogwaardige haartransplantaties uitgevoerd door gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen, geen basis artsen of algemeen plastisch chirurgen. 

Vaak is het bij een organisatie onduidelijk wie de haartransplantatie uit zal voeren of waar dit wordt gedaan. Esteworld is dé organisatie zelf . Er zijn geen tussen personen of agentschappen die doorverwijzen naar ziekenhuizen of privé klinieken. Bij ons weet u precies waar u wordt behandeld, door wie en hoe dit gaat gebeuren. Met kantoren van Esteworld in meer dan 70 landen is het contact direct en ook in het geval van een garantie weet u precies waar u moet zijn. Wij staan voor u klaar om te zoeken naar een gepaste oplossing in deze vervelende situatie. Gelukkig maakt, door onze kundige haartransplantatie chirurgen, behandelteams, duidelijke communicatie, voorlichting tegen verder haaruitval en nazorg, minder dan 1% van de mensen die bij ons een haartransplantatie ondergaat gebruik van deze garantie.

Doordat wij zoveel mogelijk de haarzakjes oogsten met meerdere haartjes en onze deskundige teams veel grafts uit kunnen nemen in 1 behandeling, afhankelijk van u donor kwaliteit, is 1 behandeling tenzij anders voorgesteld vaak voldoende. Toch komt het wel eens voor dat het resultaat helaas wat tegen valt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De ervaring leert dat dit lastig te bepalen is en daarom gaan we direct op zoek naar een passende oplossing. Uiteraard proberen we deze oorzaak wel te achter halen met oog op een tweede haartransplantatie.

Waar op heeft u garantie bij u haartransplantatie?

  • De garantie die wij bieden is een garantie op de verplaatste grafts. We garanderen dat minimaal 99% hiervan weer opnieuw hun haartjes gaan ontwikkelen.

    Tijdens de behandeling houden wij het volgende precies bij:
     
  • Hoeveel haarzakjes/grafts er zijn verplaatst
  • Uit hoeveel haartjes deze haarzakjes bestaan
  • Welke dichtheid er is geplaatst op de kale zone

    U ontvangt na de behandeling een certificaat met deze gegevens.

Indien u niet tevreden bent met het haartransplantatie resultaat

Als u  niet tevreden bent met het resultaat kunt u bij het kantoor van Esteworld Benelux een afspraak maken voor een eind evaluatie. Wanneer bij deze evaluatie wordt geconstateerd dat er minder grafts zijn terug gekomen dan de garantie heeft u recht op een her behandeling. Onze consulenten zullen u verder begeleiden in dit vervolg traject.

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk