Garantie op de haartransplantatie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld heeft inmiddels vier klinieken in eigen beheer. In de nieuwe ‘Altunizade’ vestiging worden enkel door gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen haartransplantaties uitgevoerd. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat u behandeld zult worden door een basisarts, dan wel een algemeen plastisch chirurg.

Er bestaat nog wel eens onduidelijkheid wie de haartransplantatie uit zal voeren en waar dit zal gaan gebeuren. Dit is niet het geval bij Esteworld. Wij zijn namelijk onderdeel van de organisatie zelf. Bij ons zijn er geen tussenpersonen, dan wel agentschappen die u doorverwijzen naar een ziekenhuis of privékliniek. Bij ons weet u op voorhand waar u behandeld zult worden, door wie en hoe dit gaat gebeuren. Bij Esteworld komt u niet voor verrassingen te staan. Inmiddels zijn er meer dan 70 Esteworld locaties te vinden wereldwijd. Hierdoor kunnen wij service in uw eigen taal garanderen en blijven de lijntjes kort. Wanneer er een vervelende situatie mocht ontstaan na de behandeling zullen wij deze op gepaste wijze afhandelen. Wij hanteren namelijk een 100% tevredenheidsgarantie. Door onze kundige haartransplantatie chirurgen en hun teams, duidelijke communicatie en voorlichting en zeer betrokken nazorg maakt minder dan 1% van onze klanten gebruik van deze garantie.

Wij ‘oogsten’ altijd zoveel mogelijk haarzakjes (grafts) om een zo hoog mogelijke dichtheid te kunnen realiseren. Dit doen wij vanzelfsprekend op basis van de kwaliteit van het donorgebied en zonder deze te veel te belasten. Een complete behandeling kan vrijwel altijd in een enkele dag. Helaas kan het toch voorkomen dat het resultaat tegenvalt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. De ervaring leert dat dit lastig kan zijn om te bepalen en daarom gaan we direct op zoek naar een passende oplossing. Voor de meeste gevallen is er een relatief makkelijke oplossing te vinden. Indien dit helaas niet het geval is zullen wij kijken naar de opties van een tweede herstellende haartransplantatie.

Waar op heeft u garantie bij u haartransplantatie?

  • De garantie die wij bieden is een garantie op de verplaatste grafts. We garanderen dat minimaal 97% hiervan weer opnieuw hun haartjes gaan ontwikkelen.

    Tijdens de behandeling houden wij het volgende precies bij:
     
  • Hoeveel haarzakjes/grafts er zijn verplaatst
  • Uit hoeveel haartjes deze haarzakjes bestaan
  • Welke dichtheid er is geplaatst op de kale zone

    U ontvangt na de behandeling een certificaat met deze gegevens.

Indien u niet tevreden bent met het haartransplantatie resultaat

Wanneer u niet tevreden bent met het resultaat kunt u bij ons op het kantoor van Esteworld Benelux een afspraak maken voor een eindevaluatie. Indien er daar geconstateerd wordt dat de hoeveelheid uitgekomen grafts onder de 97% ligt, dan heeft u recht op een herbehandeling. Onze consultants zullen u in deze situatie begeleiden in het vervolgtraject. 

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk