Wim, al jaren stoorde ik mezelf aan mijn inhammen en dunne haren!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Wim heeft een vergaande kaalheid en komt naar Esteworld voor een maximale haartransplantatie. Hij heeft een erg goed donor, met veel multi grafst, we konden bij hem veel haarzakjes weg halen, het oppervlakte van zijn hoofd was niet heel erg groot waardoor we het in 1 keer dicht konden zetten. Door zijn sterke donor haren verwachten we dan ook een goede bedekking na 1 haartransplantatie. Naast de haartransplantatie heeft Wim gekozen voor de extra acell behandeling om zijn bestaande haar kwaliteit te verbeteren. 4 weken na de haartransplantatie is hij op advies van ons Minoxidil 5% spray voor een betere doorbloeding, procapil 5% spray om dht aantasting te vertragen en biotine voor een sterker haarzakje gaan gebruiken. Lees ervaring

Wim over zijn haartransplantatie en ACELL 

Al enkel jaren stoorde ik me aan het uitdunnen van mijn haar en dus nam ik enkele maanden geleden de moed bijeen, schreef EsteWorld Turkije aan en ietwat later had ik dan een eerste gesprek met Hidde op het kantoor van Esteworld in Nederland,. Hij nam foto’s en bekeek wat de mogelijkheden zijn. De uitleg was duidelijk en compleet en het duurde niet veel langer alvorens ik de stap nam om met Esteworld dit haartransplantatie avontuur te beginnen.

En dus stapte ik enkele weken later aan boord van het vliegtuig naar Istanbul. Via WhatsApp werd ik vooraf door Yasmin (contact persoon ter plaatse) op de hoogte gebracht van hoe laat en waar ik moest klaar staan. Handig toch in deze tijd! Zoals afgesproken stond de chauffeur van Esteworld mij op te wachten in de aankomst hal. Vriendelijke man en sprak goed Engels. In het minibusje van Esteworld werd ik naar het mooie Mercure hotel gebracht. Ik genoot van van mijn laatste avond in de welness van het hotel want ik werd de volgende dag om 8u stipt opnieuw opgewacht door dezelfde chauffeur om mij naar de Esteworld haartransplantatie kliniek te vervoeren.

Daar werd ik opgewacht door een Nederlandstalige hostess die mij de hele dag heeft ondersteunt. Ze gaf me nogmaals een duidelijke uitleg en ik werd erna naar een kamertje gebracht waar bloed werd afgenomen en een infuus werd aangebracht om later makkelijker bloed te nemen of medicatie toe te dienen. Bij de haartransplantatie chirurg kreeg ik nogmaals duidelijk advies en na het wegscheren van al mijn haar, werd een haarlijn getekend. Klaar voor de haartransplantatie! Al was ik op van de zenuwen. De verpleegster gaf me echter een tabletje Xanax om me op mijn gemak te stellen. Eerst werden de verdovingsspuitjes aangebracht en ja … ik lieg er niet om … deze voel je wel een beetje. Maar niet meer als een spuitje bij de tandarts, alleen dan in je hoofd. Maar wat zijn nu 5 minuutjes prikjes doorstaan voor een pijnvrije behandeling nadien…?

Omdat ik voor de ACELL behandeling koos, werd deze eerst uitgevoerd. Een soort van gel wordt in je hoofdhuid gespoten maar deze voel je niet omdat de verdoving dan al in werking is. Daarna maakt de  haartransplantatie chirurg gaatjes in je hoofd, bij mij wel 3820! En jawel, evenveel grafts worden er nadien achteraan je hoofd weg gehaald. Pijnloos. De extra acell behandeling heb ik toegevoegd om de kwaliteit van mijn bestaande haren te verbeteren. Ze werden al dun en als ze uit gaan vallen gaat mijn nieuwe bos weer achteruit. Dit wil ik voor komen.

 Na een lekker maaltijd was ik klaar voor het inplanten van de grafts. Opniew pijnloos. Het enige wat lastig is, is het stil blijven liggen uren aan een stuk. Af en toe de benen omhoog en omlaag maar that’s it. Een mapje kreeg ik nog mee met wat leesvoer in het Nederlands over hoe de haartransplantatie nadien te behandelen en welke medicatie ik moest nemen (antibiotica, pijnstillers en ontzwellers voor het vocht in je hoofd). Om 19u was ik buiten en bracht de chauffeur me terug. Een lange dag moet ik zeggen. Maar met tranen in mijn ogen in het hotel aangekomen want ik was ervan af!

De volgende 2 nachtjes sliep ik rechtop met mijn wang tegen een kussen. Mijn hotelkamer had daar een prima zeteltje met poef voor voorzien. En tegen mijn verwachtingen in sliep ik al bij al heel goed. Een goed boek en een wandelingetje buiten doodden de uren. 2 dagen later werd ik opnieuw in het nederlands onthaald in de kliniek voor de washing. Het verband werd van mijn hoofd gehaald wat wel wat pijnlijk was mits dit al redelijk goed vastplakte aan mijn hoofd maar na de washing voelde alles prima aan. Nog een snelle controle bij de dokter en ik was klaar. De chauffeur bracht me terug naar de luchthaven en enkele uurtjes later stond ik op Belgische bodem. Mijn behoorlijk goedkope haartransplantatie in Turkije zat er op, maar tegen hele hoge kwaliteit. Super Tevreden met het verloop! Tot nu toe alleszins. Nu zien hoe het evolueert … SPANNEND!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
België
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3500 tot 4000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk