10+ voor de haartransplantatie in Turkije!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Ricardo had eigenlijk nog een flinke bos haar, maar ook voor een haarlijn correctie kunt u bij ons in Turkije terecht. Door de kleine boortjes die we gebruiken kunnen we naar de hogere dichtheden herstellen. Boven op het hoofd ging het haar van Ricardo langzaam achteruit. Door middel van het toepassen van de acell behandeling gaan we de dichtheid hier herstellen. De voorste haarlijn hebben we door middel van een haartransplantatie met hoge dichtheid verlaagd. Zijn bakken baarden waren ook iets terug getrokken, deze hebben we met een haartransplantatie weer dik opgezet. Naast de acell en haartransplantatie heeft Ricardo een producten plan gekregen tegen verdere aantasting. Lees ervaring

Mijn ervaring met Esteworld.

Ik ben Ricardo van den Hoek, 30 jaar. Ik heb mijn de afgelopen jaren geïnteresseerd in de wereld van haar transplantatie. Dit kwam doordat ik wat inhammen kreeg in de afgelopen jaren. Door research en verhalen ben ik terecht gekomen bij Esteworld haartransplantatie in Turkije met een kantoor in Nederland. Door mijzelf te informeren via de website heb ik uiteindelijk contact opgenomen voor een consult.

Consult haartransplantatie op het kantoor van Esteworld in IJsselstein (Utrecht)

Ik heb via de website een consult aangevraagd. Bij aankomst werd ik netjes ontvangen op een mooi groot kantoor met vriendelijk mensen. Tijdens het consult gesprek heb ik mijn vragen gesteld en mijn problemen kenbaar gemaakt. Daar werd vakkundig op geantwoord en uitgelegd hoe en wat er eventueel mogelijk zou kunnen zijn. Tijdens dit gesprek kreeg ik te horen dat ik wat dunner haar had op een bepaald gedeelte van mijn hoofd. Hier had ik zelf nooit aan gedacht maar dit heb ik ook laatst van m’n kapper te horen gekregen. Door hier over gepraat te hebben werd er  een optie geboden om dat eventueel te behandelen. (Acell behandeling) Tijdens dit consult heb ik diverse haartransplanatie eindresultaten gezien van andere personen. Nadat ik de offerte had binnen gekregen was ik verrast door de lage kosten voor de haartransplantatie en heb ik snel besloten om deze aan te gaan in de haartransplantatie kliniek van Esteworld in Turkije.

Reis naar Turkije, haartransplantatie en acell behandeling

De dag was zo ver, ik ben naar Turkije gevlogen voor mijn haartransplantatie waar ik erg naar uitkeek maar ook heel erg spannend vond. Na de aankomst in Istanbul, werd ik netjes en duidelijk opgewacht door een chauffeur van Esteworld. De chauffeur heeft mij netjes naar het hotel gebracht wat allemaal verzorgd was door Esteworld. Het was een prima hotel met een mooie en nette kamer. Het eten was in het hotel erg goed, een aanrader voor iedereen. Ik had van te voren een schema gehad met tijden wanneer ik opgehaald zou worden op de volgende dag. Van Esteworld kreeg ik een contact persoon in Istanbul die alle tijden ook nog door appt. Hidde van Esteworld Nederland contacteerde me vooraf ook nog even om  me succes te wensen. heel fijn contact allemaal.

Na een nacht heerlijk maar ook gespannen geslapen te hebben was het DE grote dag! Ik werd weer netjes opgehaald bij de lobby van het hotel door de chauffeur. Deze bracht mij naar de kliniek die maar een klein stukje rijden was. Ik werd daar hartelijk ontvangen door een van de Nederlands sprekende werknemers. Kort voor de kennismaking met de haartransplantatie chirurg werd nog eens door genomen hoe de dag eruit zou gaan zien.

Daar was dan het moment, de behandeling ging van start! Ik ontmoette de dokter en we hebben samen besproken over wat wij beide het eindresultaat zouden willen zien. De dokter heeft op mijn hoofd lijnen uitgetekend zodat ik kon zien wat het maximale haalbaar was uit de vorm van mijn gezicht. Nadat wij  samen tot een besluit waren gekomen ben ik mijn eigen gaan omkleden voor de haartransplantatie.

Mijn haar werd hierbij kort geschoren. Waarna ik naar de behandelkamer ging. Tijdens deze behandeling werden er haren verwijderd van mijn achterhoofd, die er later aan de voorkant er in gezet werden. Dit hele proces gebeurde totaal pijnloos. Ik heb werkelijk nergens geen last van gehad. Ik ben niet alleen hier naar afgereisd, tijdens de gehele behandeling werd mijn reisgenoot op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen die daar plaats vonden.

Na de behandeling werd er netjes en goed uitgelegd hoe ik de medicatie moest gebruiken in het hotel. Ik werd weer netjes en zeer zorgvuldig terug gebracht naar het hotel.

De volgende dag was er een rustdag.

Ik heb mijn medicatie ingenomen en verschillende malen mijn gezicht gekoeld om eventuele zwellingen te voorkomen. Ik werd weer netjes op de hoogte gehouden via een bericht op welk tijdstip ik de volgende dag opgehaald zou worden om voor de final-check. Van te voren heb ik een schema gehad met wat er zou gaan plaatsvinden maar elke dag nog een bericht krijgen heb ik als erg prettig ervaren.

Bij de de laatste check werd het verband er af gehaald. Hier werden mijn grafts bekeken en werd mijn hoofd ingesmeerd met een lotion en kreeg ik een washing. De dokter heeft alles nog bekeken en verteld hoe ik mijn hoofd thuis moest verzorgen.

Na afscheid genomen te hebben van het team werd ik weer netjes door de chauffeur naar de luchthaven gebracht voor mijn terugvlucht naar Amsterdam.

Conclussie haartransplantatie bij Esteworld

Ik heb dit zelf als erg prettig ervaren. Zowel het consult als de behandeling. Ik kan dit iedereen aanraden die er over na weegt om dit te doen. De service en alles er omheen is buitengewoon goed te noemen. De Nederlandse begeleiding in de kliniek ter plaatse en nu ook weer in de nazorg is super goed geregeld. Ik kan altijd met mijn vragen terecht en er word snel geantwoord.

Esteworld krijgt van mij een dikke 10!!!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Jaar van behandeling
Behandeld in 2018
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk