Artas haartransplantatie robot

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie robot bij Esteworld

Als 1e kliniek in Turkije en een van de weinige in de wereld heeft Esteworld de mogelijkheid om een haartransplantatie te laten uitvoeren door middel van het ARTAS robot systeem. Hiermee bevestigd Esteworld na de recent gepresenteerde ACELL behandeling wederom zijn status als internationale top kliniek.Door gebruik te maken van het robotsysteem wordt elke foutmarge geneutraliseerd. Het oogsten en plaatsen van de grafst wordt door de robot overgenomen. Door de intelligente algoritmes en precisie techniek die wordt toegepast kan de robot gedurende de hele behandeling effectief werken. De kwaliteit van de eerste graft zowel bij het plaatsen als uitnemen is precies hetzelfde als de laatste. Een robot wordt nooit moe en de menselijke foutmarge wordt geneutraliseerd. Hogere kwaliteit grafts betekend uiteindelijk een hogere percentage her groei, maximale dikte en maximale dichtheid na de haartransplantatie. Het boortje dat gebruikt wordt bij een robot haartransplantatie is 0,7mm. Dit is wat groter dan bij een normale FUE. Doordat dit volgens uiterste precisie gebeurt zitten hier geen nadelen aan.

Wie voert deze haartransplantatie uit

De ARTAS haartransplantatie methode wordt in Turkije bij Esteworld toegepast door een specialist. de medische staff is speciaal getraind en gecertificeerd voor het robot haartransplantatie systeem. De chirurg is degene die de haarlijn maakt, de parameters in stelt voor het oogsten en zorg draagt voor een persoonlijk behandel plan.

Kosten robot haartransplantatie

Op dit moment liggen de kosten voor een haartransplantatie door middel van de haartransplantatie robot op 9000 euro voor een enkele behandeling. Meer informatie kunt u vinden op

Robotic FUE haartransplantatie Informatie
Aantal uitgevoerde Robotic haartransplantaties bij Esteworld
1200+
Methode bestaat sinds
2009
Esteworld voert methode uit sinds
2012
Welke chirurg voert deze methode uit
Dr. Servet Terziler
Tevredenheidsgehalte na 1 behandeling
100%
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk