Wouter, ondanks corona een top ervaring.

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Wouter zijn inhammen worden steeds dieper en hij heeft wat open plekjes in zijn baard. Door middel van de FUE saffier haartransplantatie hebben we zijn voorkant hersteld met een hoge dichtheid. De open plekjes hebben we opgevuld in zijn baard door middel van een baardtransplantatie. Samen met Wouter is er gekeken naar een producten pakket om nieuwe aantasting aan de haren tegen te gaan. Lees ervaring

Sinds een paar jaar merkte ik dat mijn inhammen wat dieper begonnen te worden, ik had hier persoonlijk niet veel last van maar merkte wel dat ik mij er steeds meer aan begon te irriteren. Onder mijn moto van “als je ergens aan stoort moet je er wat aan doen” ging ik opzoek naar een haartransplantatie van hoge kwaliteit. Na een paar haartransplantatie klinieken online te hebben bezocht kwam ik uit bij Esteworld, de reviews op google, de mooie onderweg naar resultaat verhalen en de innovatieve haartransplantatie technieken die bij Esteworld toegepast werden hebben mij snel over de streep getrokken om een afspraak voor een consult te maken. Na een erg duidelijk en professioneel verhaal van consultant Margo op het kantoor van Esteworld in IJsselstein kreeg ik een nog beter gevoel en besloot direct om de haartansplantatie in de kliniek in Turkije te laten inplannen. Tijdens het gesprek was ik ook nieuwsgierig of mijn baard eventueel ook wat extra opgevuld kon worden, aangezien ik al een redelijk goede baard had maar enkele plekken nog niet zo vol waren. Dit kon i.v.m. mijn sterke donorgebied zonder probleem gecombineerd worden met de reguliere behandeling waarna ik besloot om dit ook te laten doen. Ik ga dus naar Turkje voor mijn baardtransplantatie en haartransplantatie.

I.v.m. de coronacrisis moest de haartransplantatie enkele keren worden uitgesteld maar door de geweldige behulpzaamheid van consultant Hidde en receptioniste Renske is dit allemaal in goede banen geleid. Toen ik in Turkije aankwam werd ik super opgevangen door de Nederlands hostess en de chauffeur. Na een korte rit waren we zo in het hotel waar aan alle coronavoorzorgsmaatregelen werd voldaan, nog strikter dan die in Nederland werden gehanteerd waardoor ik, maar ook de andere Nederlanders erg onder de indruk waren van de manier hoe ze hier met de maatregelen werden omgegaan.

De ochtend van de behandeling kon ik nog goed uitgebreid ontbijten waarna we vetrokken naar de kliniek. In de kliniek werd direct je temperatuur opgemeten en waar het mogelijk was had iedereen een mondkapje op en werd er genoeg afstand gehouden. De haartransplantatie was een lange zit maar door de goede begeleiding van de Nederlandse hostess en de nauwkeurige uitvoering van de haartransplantatie chirurg en zijn assistenten ging de tijd toch nog erg snel. Na de behandeling werd er duidelijke informatie gegeven over wat de eerste dagen van belang was om het herstelproces zo goed als mogelijk te laten verlopen.

In het hotel was het erg rustig i.v.m. de coronacrisis maar ondanks dat waren alle werknemers in het hotel super behulpzaam en de chef-kok maakte heerlijke gerechten klaar. Door de andere Nederlanders en Belgen, die ook een haartransplantatie bij Esteworld hadden laten doen, die aanwezig waren in het hotel was de rustdag een leuke aangelegenheid, elkaars ervaringen uitwisselen en goede verhalen zorgden voor een leuke sfeer.

De volgende dag werd het witte verband verwijderd van het donorgebied waarna de arts de controle van het resultaat deed. Hij was erg tevreden waarna de Nederlandse hostess aanvullende informatie gaf betreft de nazorg en de producten die hierbij geadviseerd worden. Haar begeleiding en goede zorg maar ook de erg vriendelijke chauffeurs en hotel personeel zorgden voor een al met al erg prettige ervaring die ik iedereen zou aanraden.

De begeleiding stopte hier niet, bij thuiskomst kon ik voor al mijn vragen terecht bij de nazorglijn die heel deskundig advies geeft om de dagen/weken/maanden na de behandeling zo goed als mogelijk te laten verlopen en om het resultaat te blijven monitoren. 

De service van Esteworld zowel als op het lokale kantoor als in Turkije is echt top. Ik kijk uit naar een goed herstel en een snelle hergroei.

 

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell, Baardtransplantatie
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk