Esteworld heeft 24 uurs nazorg, ideaal!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Patrick heeft een terug getrokken haarlijn en de dichtheid in de boven en kruin zone is langzaam achteruit aan het gaan. Middels de nieuwe FUE saffier haartransplantatie methode hebben we de hoogste dichtheid op het moment mogelijk geplaatst op de inhammen. Door de dunne mesjes van de saffier methode hebben we ook veel tussen bestaande haren kunnen transplanteren. Met de extra acell stamcell methode wordt het aangetaste haar hersteld. Daarnaast is Patrick geadviseerd in welke producten hij kan gebruiken om nieuwe aantasting aan de haren te voorkomen/vertragen. Lees ervaring

Mijn haartransplantatie tijd bij Esteworld, by Patrick Wabbijn.

Allereerst wil ik graag beginnen bij de in mijn ogen best mogelijke service die een bedrijf op het gebied van haartransplantatie kan bieden. Uitermate vriendelijke, behulpzame en gastvrije mensen heb ik om me heen gehad. Zelfs de gastvrouw was zo gek als een deur, in de positieve zin. Zij beantwoorde al mijn vragen en nam al mijn onzekerheden bij me weg.

Waar zal ik beginnen, ik kwam aan op het vliegveld in Turkije en was toen al verrast van hoe gastvrij deze turkse mensen zijn. Eerst even nog wat slechte dingen ingekocht op het vliegveld zoals repen chocolade zo groot als je onderarm. Vervolgens werd ik opgewacht door de chauffeur van Esteworld die mij zou ophalen op het vliegveld. Ook weer een hele aardige man, samen toch even een reep op gegeten. Ik had niet verwacht dat Istanbul zo groot zou zijn, we moesten een goede 45 min rijden om bij het hotel te arriveren. Eenmaal daar heeft de chauffeur me in gecheckt en kon ik naar mijn kamer.

Luxe, Esteworld Turkije en Nederland zorgt ervoor dat jij van alle luxe voorzien bent en vooral onspannen de dagen door kan brengen voor, na en tijdens en na de haartransplantatie. De eerste dag was ik lekker vrij en kon ik een beetje de buurt verkennen. Gezien de periode na de haartransplantatie gevraagd wordt gezond de eten ben ik deze avond lekker een pizza gaan halen, alles in de buurt was op loop afstand.

Ik werd telkens de dag voor de activiteit goed geinformeerd via sms of app wat de planning van de volgende dag zou zijn. Dus ook deze middag kreeg ik een app.

Ik moest 7 uur klaar zijn om te vertrekken naar de haartransplantatie kliniek. Ook weer netjes op tijd reisden we af naar de locatie. Ik werd met open armen ontvangen. We gingen de clinic binnen en alles zag er piekfijn netjes en schoon uit. Uurtje later was ik mijn haar kwijt, blauwe strepen op mijn hoofd en klaar voor de haartransplantie.

Ik kreeg de allernieuwste haartransplantatie methode en had gekozen voor een ACELL behandeling en een roestje voor het plaatsen van de verdoving en gedeeltelijk van de haartransplantatie zelf. Alles is echt perfect verlopen. In de ochtend werden mijn haren achter op mijn hoofd verwijderd (donor gebied) en werden in de middag weer terug geplaatst in het inmiddels voorbereide voorhoofd. 3100 haarzakjes waren verwijderd en weer terug geplaastst met een enorm hoge dichtheid.

Na de behandeling werd ik weer terug gebracht naar het hotel zodat ik kon rusten en de dag daarna had ik nog een rust dag, ik werd wel continue via de app in de gaten gehouden. Tis namelijk een beste behandeling. Pijn nee, maar wel het gevoel dat je met een strak voorhoofd loopt.

Laatste dag washing gehad, producten gekocht en meegekregen een goede check up bij de haartransplantatie chirurg en uitleg over de nazorg. Hierna werd ik weer terug naar het vliegveld gebracht,

De reden waarom ik voor ESTEWORLD gekozen heb en de variatie aan behandelingen die ze je boden. Nederlands aanspraakpunt en goede zorg door middel van voorzieningen zoals tolk, hotel en vervoer. Daarnaast zeiden ze met de techniek van nu ik kans had op een dichtheid waar mensen jalours op zouden worden.

Als laatste wil ik mijn tolk ik Turkije bedanken voor de lol die ik daar gehad heb en het hele team in Nederland voor de followup en de nazorg die ik nog steeds dagelijks krijg. Wat een luxe!

Aanrader voor mensen die een probleem met hun haren hebben. Ja zeker 100%

Patrick Wabbijn

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk