YouTubeGoogle+Facebook

Een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld is een permanente oplossing voor haarverlies. Het helpt je om weer controle te nemen over je uiterlijk, er jonger uit te zien en een boost te geven aan je zelfvertrouwen en levens style. Het is moeilijk om haarverlies te stoppen, maar met de haartransplantatie is er een perfecte oplossing voor dit probleem.

Bij een haartransplantatie worden gezonde haarzakjes, die niet vatbaar zijn voor haaruitval, uit de achterkant van je hoofd verplaatst naar het gebied waar de kaalheid optreed. Deze haarzakjes gaan na verloop van tijd nieuwe haren produceren, waardoor de kale plekken verdwijnen.

Een haartransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Vanwege de plaatselijke verdoving en doordat de haartransplantatie wordt uitgevoerd door een professioneel team is een haartransplantatie voor de patient niet ingrijpend. Door gebruik te maken van pijnstillers en antibiotica in de nazorg zal ook het herstel zeer comfortabel verlopen.

PRP behandeling

Esteworld voert bij elke haartransplantatie een PRP behandeling uit.  Een prp behandeling heeft een zeer gunstig effect op de genezing van de wondjes na de haartransplantatie. Na gemiddeld 7 tot 10 dagen zult u niks meer van de behandeling zien. Voor een prp behandeling wordt er buisje bloed afgenomen die in een centrifuge wordt geplaatst. Hierdoor vermenigvuldigen de rode bloedplaatjes. Dit zorgt voor een snellere bloedstolling, waardoor de haarzakjes sneller vast zitten en voor een snellere genezing na de haartransplantatie.