Wat is een haartransplantatie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld is dé oplossing voor haarverlies. Het helpt u weer om controle te nemen over uw uiterlijk, er jonger uit te zien en het verhoogd uw zelfvertrouwen. Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing voor om uw uitgevallen haar te herstellen.

Bij een haartransplantatie worden uw eigen gezonde haarzakjes, die niet vatbaar zijn voor uit haaruitval, gebruikt. Deze bevinden zich aan de achterkant van uw hoofd. Wij zullen deze vervolgens verplaatsen naar de plek waar kaalheid optreed. Na verloop van tijd zullen deze haarzakjes nieuwe haren gaan produceren waardoor uw kale plekken verdwijnen.

Een haartransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Dit in combinatie met de professionaliteit van het team maakt dat patiënten de ingreep niet als ingrijpend zal ervaren. Door de pijnstillers en de antibiotica zal ook de herstelperiode comfortabel verlopen.

PRP behandeling

Esteworld voert bij elke haartransplantatie een PRP behandeling uit. Een PRP behandeling heeft een zeer gunstig effect op de genezing van de wondjes na de haartransplantatie. Na gemiddeld 7 tot 10 dagen zult u niks meer van de behandeling zien. Bij een PRP behandeling neemt men een buisje bloed welke vervolgens in een centrifuge wordt geplaatst. Hierdoor vermenigvuldigen de rode bloedplaatjes zich. Dit zal vervolgens zorgen voor een snellere bloedstolling, waardoor de haarzakjes sneller vast zitten en daarmee een snellere genezing van de haartransplantatie.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk