Waarom kiezen voor Esteworld?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Al 18 jaar één van de meest vooruitstrevende haartransplantatieklinieken ter wereld

100% maatwerk

Esteworld is al 18 jaar toonaangevend op het gebied van haartransplantaties in Turkije. Alles wat met een haartransplantatie te maken heeft hebben wij onder 1 dak, het specialisme is hiermee erg hoog. Esteworld is zelfs uitgegroeid tot de grootste en meest geavanceerde haartransplantatiekliniek van Europa! Iedereen ontvangt een op maat gemaakte behandeling op basis van zijn of haar eigen specifieke situatie. Wij zullen altijd de voor u beste behandelmethode kiezen. Een haartransplantatie is een fantastische manier om uw kale zones in te vullen, echter zal het geen invloed hebben op verdere aantasting van de bestaande haren. Daarom zullen wij ook altijd goed met u kijken naar een passend plan om verdere aantasting te minimaliseren door middel van een goed afgewogen producten plan. Na uw behandeling houden wij intensief contact met u om uw progressie te monitoren. U kunt ons 24/7 via WhatsApp in het Nederlands bereiken.

Wij selecteren enkel op de beste haarzakjes met de meeste haartjes. (multi-grafts)

Elke kliniek zal selecteren op de beste haarzakjes, welke methode er ook wordt toegepast. Toch zijn er onderling grote verschillen.
De teams van Esteworld behoren tot de wereled top, als geen ander zijn ze in staat om te selecteren op de beste haarzakjes met het meeste aantal haren. Middelmatige klinieken transplanteren 20-40% multigrafts. Bij Esteworld worden er elke behandeling meer dan 95% multigrafts getransplanteerd. 

Pijnloze behandeling door middel van het tiepaasen van een roesje

Bij Esteworld hebben wij een 2 anesthesisten in dienst. Dat is een groot voordeel van alles onder 1 dak hebben. Hierdoor kunnen wij onze klanten een roesje geven tijdens de vervelende verdovingsprikken waardoor u deze niet voelt. Bij veel Nederlandse en Belgische klinieken is er geen anesthesist aanwezig waardoor er geen roesje kan worden toegepast en u de vervelende verdovingsprikken zal voelen. De reden hiervan is dat een anesthesist simpelweg te duur is voor een kleine lokale kliniek.

Prachtige resultaten: natuurlijke en hoge dichtheid, met garantie

Wij bieden een garantie op uw haartransplantatie. Dit wil zeggen dat wij u garanderen dat minimaal 97% van uw getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren gaan ontwikkelen. Helaas komt het een enkele keer voor dat de getransplanteerde haarzakjes niet goed ontwikkelen. Dit kan verschillende redenen hebben en hoeft niet perse aan de behandeling zelf te liggen. Wij doen er vooraf alles aan om mogelijke problemen op te sporen en daarmee de kans te minimaliseren. Mocht u alsnog bij de ongelukkige zitten dan heeft u recht op een gratis nabehandeling. Gelukkig maakt minder dan 1% van onze klanten gebruik van deze garantie regeling en ligt het slagingspercentage enorm hoog.

Wij maken enkel nog gebruik van FUE Saffier bootjes, waar de meeste klinieken nog met chirurgisch staal werken. Saffieren bootjes zijn nog fijner waardoor wij meer haartjes kunnen plaatsen op hetzelfde oppervlakte en zo een fantastisch hoge en daarmee natuurlijke dichtheid kunnen realiseren. Wij zullen altijd zoveel mogelijk grafts uitnemen zonder uw donorgebied teveel te belasten. Wij werken enkel met de beste en meest ervaren en gespecialiseerde chirurgen die vervolgens met de beste methodes en tools te werk gaan. Hiermee maximaliseren wij de dichtheid, het herstel en uiteindelijk het resultaat.

Direct contact met de kliniek vanuit Nederland

Doordat wij niet met agentschappen en bemiddelaars werken betaald u bij ons altijd een eerlijke prijs. Bij Esteworld bent u altijd direct in contact met professionals van Esteworld zelf.

Realistisch, eerlijk, kosteloos en vrijblijvend advies

Vanuit Esteworld Nederland zullen onze professionals, samen met u, een plan maken wat perfect aansluit bij uw situatie. Door onze jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) weten wij precies wat realistisch is en wat niet. Wij zullen u daarom ook nooit met onrealistisch hoge verwachtingen naar Istanbul sturen. Misschien is een haartransplantatie ook wel helemaal niet de beste oplossing in uw situatie. In dat geval zullen wij u adviseren over welke mogelijkheden en middelen er op de markt zijn. Doordat wij geen bemiddelaar zijn, en daarmee niet afhankelijk zijn van commissies, kunnen en zullen wij altijd eerlijk advies geven. Daarnaast is onze service altijd kosteloos en vrijblijvend.

Dus bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Plan gerust een afspraak in met één van onze culstultanten. De koffie in ons Estecafé staat al klaar.

Esteworld is een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek. Geen algemeen ziekenhuis.

Uw haartransplantatie zal altijd worden uitgevoerd in onze nieuwe ‘Altunizade’ kliniek in Istanbul. Deze kliniek is gespecialiseerd in haartransplantaties en géén algemeen ziekenhuis. Alles wat met haartransplantatie te maken heeft hebben wij onder 1 dak. Naast deze kliniek heeft Esteworld nog drie andere klinieken, allen gespecialiseerd in hun eigen ingrepen. 

Bij Esteworld in Turkije worden alle haartransplantaties uitgevoerd door ervaren en deskundige haartransplantatiechirurgen. Dit is een team van 2 vaste artsen speciaal geselecteerd op het behandelen van mensen uit Nederland en Belgie. (Dr. Faruk Yilmaz en Dr. Isilay Ayar) Zij voeren enkel haartransplantaties uit en zijn daarmee de beste in hun vakgebied. Onze chirurgen worden ondersteund door hun eigen en vaste behandelteams. Doordat zij dagelijks met elkaar samenwerken zijn zij perfect op elkaar ingespeeld. Al onze chirurgen zijn lid van het ISHRS, de toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantaties. Daarnaast voldoet het gehele personeel van Esteworld aan de door verschillende keurmerken gestelde eisen. Vanuit onze Esteworld University worden maandelijks chirurgen vanuit heel Europa bijgeschoold over de nieuwste en door ons toegepaste ontwikkelingen binnen de haartransplantatie.

Esteworld draagt het ISO 9001 en TUV keurmerk

De ISO9001 en het TUV keurmerk zijn de belangrijkste Europese Kwaliteitskeurmerken. Deze keurmerken geven het specialisme van Esteworld goed weer. Ook is Esteworld de enige Turkse haartransplantatie kliniek met de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. En daarnaast draagt Esteworld het keurmerk van de Nederlandse haarstichting 

Gespecialiseerde haartransplantatie chirurgen

Als toonaangevende haartransplantatie kliniek in Turkije werken wij uitsluitend met de aller beste haarspecialisten en chirurgen. Onze chirurgen zijn zorgvuldig gekozen en voeren enkel haartransplantaties uit samen met hun eigen kundige behandelteams. Onze chirurgen hanteren een standaard van 0,6mm saffier mesjes en de kleinst mogelijke DHI boortjes. De grootte van de boortjes is zo klein dat veel andere partijen zich er niet aan wagen. Werken met zulke kleine boortjes vereist namelijk extreme precisie. Het voordeel van zulke kleine boortjes is dat er een hogere en natuurlijkere dichtheid kan worden gerealiseerd en het herstelproces sneller zal verlopen. Onze teams selecteren enkel de beste haarzakjes met de meeste haartjes.

ACELL-stamcelbehandeling

De ACELL-stamcelbehandeling is een behandeling die aantasting aan uw haarstamcellen hersteld. Het wordt al sinds 2008 toegepast en is een bewezen en gecertificeerde behandeling met een breed draagvlak onder de beste klinieken ter wereld. Na uitvoerig testen op werkzaamheid en veiligheid heeft ACELL een zware FDA-goedkeuring ontvangen, het strengst controlerende orgaan op het gebied van medische gezondheidzorg in Amerika. Esteworld is de enige internationale kliniek in Europa met goedkeuring van ACELL-company om de ACELL-stamcelbehandeling uit te mogen voeren. Doordat wij de ACELL-stamcelbehandeling als enige in Europa mogen toepassen wordt onze status als voorloper op het gebied van haartransplantaties wederom bevestigd.

Gratis PRP-behandeling

Bij elke haartransplantatie voeren wij standaard een PRP-behandeling uit. Dankzij de PRP-behandeling zullen uw wonden sneller herstellen. Naast een sneller wondherstel heeft een PRP behandeling ook een positieve werking op de huidige haren. De haarzakjes zullen beter gevoed worden en daardoor sterkere en dikkere haren produceren. Echter is dit wel een tijdelijk effect gezien de PRP-stoffen snel weer worden afgevoerd.

5-sterren VIP service

Esteworld verzorgd uw gehele verblijf in Istanbul zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij verzorgen al uw transfers vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer vertrekt. U verblijft in een luxe 5-sterren hotel inclusief ontbijt. Onze Altunizade kliniek is zeer modern en van alle gemakken voorzien en service staat hier zeer hoog in het vaandel. Gedurende uw behandeling wordt u altijd begeleid door een van onze lieve Nederlands sprekende hostesses.

Uitmuntende Nederlandse nazorg met 24/7 WhatsApplijn

Een goede nazorg is misschien wel net zo belangrijk als de haartransplantatie zelf. Omdat de eerste 14 dagen na de haartransplantatie cruciaal zijn voor een goed resultaat houden wij u nauwlettend in de gaten. Via onze 24/7 WhatsApp nazorg lijn volgen onze specialisten vanuit kantoor Nederland uw progressie op de voet. Wij begeleiden u intensief en adviseren waar nodig. Naast het dagelijkse contact gedurende de eerste 14 dagen monitoren wij uw voortgang ook na één, vier, acht en twaalf maanden. Zo weten wij zeker dat uw herstel perfect zal verlopen. Uiteraard zijn wij ook 24/7 beschikbaar voor al uw vragen en/of onzekerheden.

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
67
Opgericht in
2003
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk