Waarom kiezen voor Esteworld?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Al 17 jaar één van de meest vooruitstrevende haartransplantatieklinieken met wereldwijd 1 van de hoogste tevredenheidsgehaltes van 98%

Maatwerk

Esteworld is al sinds 17 jaar toonaangevend op het gebied van haartransplantaties in Turkije en is zelfs de grootste en meest geavanceerde haartransplantatie kliniek in Europa. Elk persoon die wij behandelen ontvangt een maatwerk behandeling gebaseerd op zijn eigen specifieke situatie. Aan de hand van uw situatie kijken we welke behandelmethode het beste voor u is. De haartransplantatie is om de kaalheid op te lossen maar deze doet niks aan de verdere aantasting van de bestaande haren. Hier kijken wij ook goed naar en zullen daar samen met u een passend plan voor opstellen. Via onze 24/7 Nederlandse talige whatapp nazorg lijn houden we intensief contact met u na de behandeling.

Hoog tevredenheidsgehalte van 98%, garantie en hoge haar dichtheid

Wij bieden garantie op de geplaatste haarzakjes en garanderen dat deze een nieuw haartje gaan ontwikkelen. Mocht dit niet gebeuren dan heeft u recht op een gratis nabehandeling. Gelukkig komt dit bij minder dan 1% van de mensen die wij behandelen voor.  Door de FUE Saffier boortjes die gebruikt worden tijdens de haartransplantatie kunnen we het haar dicht op elkaar zetten en behalen we in 1 behandeling hoge haar dichtheden en resultaten. Uit uw donor gebied zullen uiteraard de grafts (haarzakjes) met meerdere haartjes geselecteerd worden zodat we een groot gebied mooi dicht kunnen invullen en uw donorgebied minimaal belast wordt. Doordat wij inmiddels volledig overgestapt zijn naar FUE Saffier geldt voor een ieder: De beste chirurgen met de op het moment beste methode geeft de best haalbare dichtheid en resultaten. Wij kunnen de dichtheid verhogen tussen de bestaande dunne haren zonder het risico te lopen op het beschadigen van de huidige haarzakjes en een super snelle genezing van de huid.

Esteworld is een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek. Geen ziekenhuis.

Wij zijn geen tussen persoon of agentschap, wij werken niet met algemeen ziekenhuizen maar met eigen klinieken. Esteworld heeft 4 eigen klinieken waarvan in de nieuwe Altunizade vestiging de haartransplantaties worden uitgevoerd. Hier is alles in gericht om uw haartransplantatie tot een succes te maken.

Bij Esteworld haartransplantatie Turkije wordt de behandeling uitgevoerd door ervaren en deskundige haartransplantatie chirurgen zelf, in samenwerking met zijn eigen behandelteam. Geen algemeen chirurgen of basis artsen, echt specialisten, Onze chirurgen zijn allemaal gespecialiseerd in de haartransplantaties en voeren deze dagelijks bij ons in de kliniek uit. Onze chirurgen zijn lid van het ISHRS, de toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantaties. Al het personeel van Esteworld voldoet aan de door verschillende keurmerken gestelde eisen. Maandelijks komen chirurgen vanuit heel Europa naar onze Esteworld University om onderwijs te krijgen in de door ons toegepaste haartransplantatie methodes.

Gratis nazorg in Nederland door onze specialisten

Esteworld heeft een uitstekende nazorg. Na uw haartransplantatie valt u onder de zorg van onze 24/7 whatsapp nazorglijn en specialisten van uw eigen lokale kantoor. De eerste 14 dagen na de haartransplantatie is er intensief contact om het herstel te begeleiden en waar nodig bij te sturen. Na de eerste 14 dagen is er op maand 1,4,8,12 een contact moment om de voortgang te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Enige haartransplantatie kliniek met goedkeuring van Ministerie van Volksgezondheid

Esteworld draagt de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Hiermee zijn we de enige op dit moment. Dit houdt in dat we elke 3 maanden grondig gecontroleerd worden of we deze goedkeuring mogen behouden.

Esteworld draagt het ISO 9001 en TUV keurmerk

De ISO9001 en het TUV keurmerk zijn de belangrijkste Europese Kwaliteitskeurmerken. Deze keurmerken geven het specialisme van Esteworld goed weer.

Vips van over de hele wereld worden ontvangen bij Esteworld

Esteworld als internationale top 20 aanbieder, ontvang van over de hele wereld beroemdheden. Een aantal van deze ervaringen kunt u terug vinden bij onze ervaringen sectie.

Keurmerk van de Nederlandse haarstichting

Esteworld draagt het keurmerk van de Nederlandse haarstichting.

Ervaren personeel en Specialistische chirurgen aanwezig met ISHRS

Als leidinggevende haartransplantatie kliniek in Turkije werken we uitsluitend met de beste haarspecialisten en chirurgen. Onze hoofdchirurgen zijn lid van het ISHRS (toonaangevende haar restauratie autoriteit) Iedere haartransplantatie wordt uitgevoerd door de haartransplantatie chirurg zelf samen met zijn kundige team. De chirurgen bij ons hanteren 0,6 mm saffier boortjes. Dit is op moment het beste dat gebruikt wordt in haartransplantatie wereld en geeft de kwaliteit van Esteworld goed weer. Vele andere klinieken zitten nog op grotere diameter boortjes. Het diameter boortje bepaald de dichheid die geplaatst kan worden. Wij kunnen dus naar de hoogste dichtheid mogeijk.

Gratis PRP behandeling tijdens haartransplantatie

Bij elke haartransplantatie voeren wij standaard een PRP behandeling uit.  Deze zorgt voor een sneller wond herstel.
Een prp behandeling heeft ook een positieve uitwerking op de huidige haren, deze zullen hierdoor sterker/dikker worden. Dit is echter wel een zeer tijdelijk effect gezien de PRP stoffen weer worden afgevoerd.

Chirurgen en personeel voeren enkel haartransplantaties uit geen andere ingrepen

Gezien Esteworld een haartransplantatie kliniek is voeren de chirurgen die bij ons werken enkel haartransplantaties uit. Er is een hoge mate van specialisatie.

VIP service van begin tot einde

Esteworld kenmerkt zich door de uitstekende VIP service.  Wij verzorgen alle transfers tijdens u bezoek vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer terug vliegt. Het hotel waar u verblijft is van een luxe klasse. De haartransplantatie kliniek is zeer modern en de specialisten die er werken hebben service zeer hoog in het vaandel staan.

Geen tussenkomst van dure bemiddelingspersoon of agentschap

Eerlijke prijzen en geen hoge commissies. Esteworld werkt niet met agentschappen en bemiddelaars. Bij Esteworld bent u altijd direct in contact met proffessionals van Esteworld zelf.

 

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
67
Opgericht in
2003
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk