Waarom kiezen voor Esteworld?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Maatwerk

Elk persoon die wij behandelen ontvangt een maatwerk behandeling gebaseerd op zijn eigen specifieke situatie.  Aan de hand van u situatie kijken we welke behandelmethode het beste voor u is.  de haartransplantatie is voor het oplossen van de kaalheid maar doet niks aan vedere aantatsing van de bestaande haren. Hier kijken wij ook goed naar en zullen daar samen met u een passend plan voor opstellen.

Esteworld is een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek. Geen ziekenhuis.

Door de enorme toename van het medisch toerisme naar Turkije is de trend dat ziekenhuizen ook een kamer inrichten voor plastisch chirugische ingrepen waaronder haartransplantaties. Dit zijn echter geen gespecialiseerde haartransplantatie klinieken , maar vaak algemeen ziekenhuizen. Esteworld voert al sinds 2003 de FUE haartransplantatie uit waardoor er een zeer goede expertise is opgebouwd. De kwaliteit geleverd bij Esteworld is te vergelijken met de top klinieken van Nederland en Belgie. Kwa comfort, hygiene en modernisatie van het gebruikte apparatuur zijn wij een stuk verder dan de gemiddelde Nederlandse kliniek.

Enige haartransplantatie kliniek met goedkeuring van Ministerie van Volksgezondheid.

Esteworld draagt de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Hiermee zijn we de enige op dit moment. Dit houdt in dat we elke 3 maanden grondig gecontroleerd worden of we deze goedkeuring mogen houden.

Esteworld draagt het ISO 9001 en TUV keurmerk

De ISO9001 en het TUV keurmerk zijn de belangrijkste Europese Kwaliteitskeurmerken. Deze keurmerken geven het specialisme van Esteworld goed weer.

Vips van over de hele wereld worden ontvangen bij Esteworld

Esteworld als internationale top 20 aanbieder, ontvang van over de hele wereld beroemdheden. Een aantal van deze ervaringen kunt u terug vinden bij onze ervaringen sectie.

Keurmerk van de Nederlandse haarstichting

Esteworld draagt het keurmerk van de Nederlandse haarstichting.

Ervaren personeel en Specialistische chirurgen aanwezig met ISHRS.

Als leidinggevende haartransplantatie kliniek in Turkije werken we uitsluitend met de beste haarspecialisten en chirurgen. Onze hoofdchirurgen zijn lid van het ISHRS (toonaangevende haar restauratie autoriteit) Iedere haartransplantatie wordt uitgevoerd door de haartransplantatie chirurg zelf samen met zijn team. De chirurgen bij ons hanteren 0,6 mm boortjes. Dit is op moment het meest kleine wat gebruikt wordt in haartransplantatie wereld en geeft de kwaliteit van Esteworld goed weer. Vele andere klinieken zitten nog op grotere diameters. Het diameter boortje bepaald immers de dichheid die geplaatst kan worden.

Gratis PRP behandeling tijdens haartransplantatie

Bij elke haartransplantatie voeren wij standaard een PRP behandeling uit.  Deze zorgt voor een sneller wond herstel.
Een prp behandeling heeft ook een positieve uitwerking op de huidige haren, deze zullen hierdoor sterker/dikker worden. Dit is echter wel een tijdelijk effect gezien de PRP stoffen weer worden afgevoerd.

Chirurgen en personeel voeren enkel haartransplantaties uit geen andere ingrepen.

Gezien Esteworld een haartransplantatie kliniek is voeren de chirurgen die bij ons werken enkel haartransplantaties uit. 

VIP service van begin tot einde

Esteworld kenmerkt zich door de uitstekende VIP service.  Wij verzorgen alle transfers tijdens u bezoek vanaf het moment dat u arriveert op de luchthaven totdat u weer terug vliegt. Het hotel waar u verblijft is van een luxe klasse. De haartransplantatie kliniek is zeer modern en de specialisten die er werken hebben service zeer hoog in het vaandel.

Garantie op het resultaat

Een ieder die bij Esteworld behandeld wordt valt onder onze garantie regeling. Hierin garanderen we dat minimaal 97% van de geplaatste haarzakjes een haartje zal ontwikkelen. Zo niet, heeft u recht op een gratis nabehandeling. Wij mogen een algemene garantie hanteren vanwege onze ISO9001 certificering. Deze worden dus niet meer persoonlijk verstrekt.

Geen tussenkomst van dure bemiddelingspersoon of agentschap

Esteworld werkt niet met agentschappen en bemiddelaars. Vele andere aanbieders zijn dit wel, wat voor problemen kan zorgen en onnodige hoge kosten. (zie disclaimers/algemene voorwaarden van andere aanbieders)  Bij Esteworld bent u altijd direct in contact met Esteworld Turkije zelf.

Gratis nazorg in Nederland door onze specialisten

Na de behandeling kunt u wanneer u wenst een afspraak maken bij ons kantoor in Nederland om de voortgang te bespreken.

Bedrijf informatie
Aantal uitgevoerde haartransplantaties bij Esteworld
70.000+
Totaal aantal medewerkers
820
Aantal vestigingen in Istanbul
4
Aantal internationale kantoren
67
Opgericht in
2003
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk