Joren haartransplantatie turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Haartransplantatie Turkije ervaring van Joren. Joren heeft diepe inhammen en boven op word het haar al dunner. Vanwege de nieuwe saffier methode kunnen we veel haartjes dicht op elkaar zetten dit is goed voor het resultaat maar het donor moet het aan kunnen, ook moet het in het behandelplan passen met oog op verder haaruitval en een eventuele tweede haartransplantatie. Joren heeft een goed donor gebied, door de FUE saffier methode toe te passen kunnen we herstellen naar een dichtheid van rond de 50cm2. Daarnaast is er met Joren een plan gemaakt om het verdere haaruitval tegen te gaan. Lees ervaring

Ervaring haartransplantatie Esteworld – Joren Kroužil

Een haartransplantatie, een idee wat al jaren in mijn hoofd spookte maar er nooit van kwam. Tot dat ik op een dag met Hidde van Esteworld in contact kwam. Vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Op het moment van schrijven ben ik een kleine 3 weken geleden behandeld en ben ik nu al dusdanig positief verrast dat ik graag mijn ervaring met jullie deel.

Na het Googelen en vergelijken van verschillende haartransplantatie aanbieders in Turkije en Nederland kwam Esteworld vrij snel naar boven als ‘favoriet’. De website zag er professioneel uit en de behandelmethodes die zij zouden gebruiken leken de beste. Zo doende heb ik contact gezocht en kwam ik binnen een dag al in contact met Hidde, een ontzettend relaxte gast die al mijn twijfels heeft weten te weerleggen. En zo ben ik met mij in dit toch wel spannende bootje gestapt. En minder dan twee weken later vertrok ik naar Istanbul.

Twee weken later zijn we nu. Vroeg vertrokken vanuit Groningen naar Schiphol en keurig netjes op tijd gearriveerd voor mijn vlucht naar Istanbul. Reis verliep prima en een uurtje of 3 later arriveerde ik in Istanbul. Vrijwel direct na het landen ontving ik een berichtje van de chauffeur dat hij bij de vooraf afgesproken locatie op mij stond te wachten. Deze aardige vent bracht mij direct naar het hotel en +- 30 minuten later was ik daar. Een mooi 5 sterren Crowne Plaza hotel met alles wat je mag verwachten van een hotel van dat kaliber. Ontvangst, kamer en ontbijt, alles was uitstekend. Bij het ontbijt was het wel duidelijk dat veel gasten hier zaten in verband met een plastische chirurgie behandeling. Dit was juist wel chill, zo was ik tenminste niet de enige en werd ik later niet raar aangekeken.

De dag van de haartransplantatie zelf. Vroeg in de morgen werd ik keurig netjes op tijd opgehaald en naar de kliniek gebracht. Verschrikkelijk zenuwachtig natuurlijk maar bij aankomst werd ik meteen opgevangen door mijn hostess, Semanur, lieve meid. En zij wist mij direct gerust te stellen. Samen namen we de dag planning door en voor dat ik het wist mocht ik plaatsnemen in de teken kamer. Hier werd met uiterste precisie mijn nieuwe haarlijn getekend en 100 x nagemeten voor de symmetrie. Hier mocht ik mijn voorkeuren en wensen uitspreken maar dit was niet nodig want de chirurg had in 1 keer precies getekend hoe ik het in mijn hoofd had. De volgende kamer was de kapper waar ik, al huilend van binnen, kon toekijken hoe mijn lokken werden afgeschoren tot een hanenkam en daarna volledig kaal. Maar eerlijk gezegd, zo slecht stond het mij eigenlijk niet eens. Afijn, no way back at this point. En toen ging het beginnen. Samen met de artsen namen we de behandeling door. Het Engels van deze artsen was waardeloos maar gelukkig was mijn hostess er om alles te vertalen.

De haartransplantatie werd opgedeeld in 2 delen; het uitnemen en het plaatsen met daartussen een lekkere warme lunch (döner). Eerst werd mijn hele hoofd verdoofd, dit viel mij behoorlijk tegen om eerlijk te zijn. Maar goed, ik ben ook wel een beetje een mietje in dat opzicht. De trade-off is natuurlijk wel dat dan de gehele behandeling vrijwel pijnloos is. Het was wel een erg lange zit maar de verveling was uiteindelijk het meest vervelend van alles. Uiteindelijk zijn er 4,500 grafts geplaats en is de ACELL toegepast (op aanraden van de chirurg). Alles werd daarna toegelicht en met uitleg over de nodige medicijnen en pijnstillers. De chauffeur stond al weer klaar om naar mij naar het hotel te brengen waar ik 2 rust/genees dagen had.

In deze twee dagen heb ik vrijwel geen pijn gehad aan de twee wonden op mijn hoofd. Maar prettig was het natuurlijk ook weer niet en het slapen was niet altijd even goed, maar de medicatie deed netjes zijn werk. Op dag 2 ben ik zelfs de oude stad van Istanbul ingegaan en een maatje van me opgezocht die ik vanuit Malaga ken. Want het voelde allemaal dikke prima daarboven. Dit was een goede keuze omdat hierdoor dit alles nog een beetje als een vakantie aanvoelde.

Na 2 dagen mocht ik mij weer melden bij de kliniek om het verband eraf te laten halen en mijn nieuwe haar te laten wassen. Hier werd alles nogmaals samengevat en kregen wij onze instructies en goodies mee voor thuis. Allemaal weer duidelijk en op papier zodat je het thuis altijd even kan nachecken. Vanaf de kliniek werd ik weer keurig netjes en op tijd op het vliegveld afgezet, ready to go home, samen met mijn 3 kersverse nieuwe kale vrienden. Nu heb ik nog dagelijks contact met ze en wisselen we informatie en foto van onze haren en mooie vrouwen door.

De eerste 10 dagen na vertrek vanuit Istanbul heb ik dagelijks contact gehad met de nazorg van Esteworld. Dit allemaal gewoon lekker makkelijk via whatsapp. Dagelijks foto’s van het herstel en op basis van de foto’s konden zij mij dan weer tips en adviezen geven. Ook even een appje met vragen in het weekend was geen probleem. En zo waren alle korstjes, geheel volgens plan, op dag 10 verdwenen en kon het terug groeien beginnen. Nu een ruime week na dag 10 zie ik echt hoe de getransplanteerde haren met de dag weer langer zijn. Helaas duurt het nu nog wel even voordat ik mijn coupe weer terug heb. Maar Rome is natuurlijk ook niet in 1 dag gebouwd. Maar gezien de huidige progressie twijfel ik geen seconde of het resultaat goed zal zijn en ben ik vooral benieuwd naar hoe goed het zal zijn. Time will tell, to be continued –

Tips:

  • Bij twijfel of vragen, neem gewoon contact op met Hidde. Het is heel laagdrempelig en hij heeft antwoorden op al je vragen en is ondertussen gewoon een chille gast.
  • De optie om in een roesje verdoofd te worden kan ik aanraden aan degene met een wat lagere pijngrens. Die verdovingen zijn niet leuk namelijk.
  • Koop een goed nekkussen (traagschuim ipv pitten) maar koop die bij de Kruidvat vooraf (€6) ipv op Schiphol (€35). Je raadt natuurlijk al waar ik hem heb gekocht…

Normaals wil ik jullie bij Esteworld bedanken voor alles! Ik ben echt enorm te spreken over de werkwijze van het bedrijf, de manier waarop alles geregeld is en hoe de behandeling zelf is verlopen. Dank jullie wel dat ik nu weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijk en geniet van die oh zo mooie haarlijn. Tot snel!

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
4000 tot 4500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk