Altijd last gehad van een hoog voorhoofd

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Chris heeft door de jaren heen te maken gehad met een steeds meer terug trekkende haarlijn. Zijn kaalheid was nog niet heel erg fors. Tijdens de haartransplantatie hebben we bij Chris met een hoge dichtheid zijn hele voorste haarlijn hersteld en verlaagd. Ook hebben we tijdens de haartransplantatie de zijkanten wat naar voren gehaald voor een mooie vloeiende haarlijn. Lees ervaring

Ik heb altijd last gehad van een hoog voorhoofd en de inhammen begonnen al vroeg in te zetten. Ook achter begint het dun te worden. Voor mij had ik de keuze gemaakt het haar gaat eraf of ik neem een haartransplantatie. Kaal kan altijd nog en ik vind dat ik het aan mezelf verplicht ben het te proberen het haar terug te laten komen.

Een kleine 8 jaar geleden was ik al bij een Nederlandse Kliniek langs geweest voor consult en dit was een erg negatieve ervaring. Toen dacht ik, dit ga ik nooit doen. Dat consult was erg slecht, zeker als ik dat vergelijk met het haartransplantatie consult dat ik samen met een vriend heb gehad met Margo van Esteworld. Ik vond het gesprek erg fijn. Ze kon goed antwoord geven op al mijn vragen en mijn twijfel wegnemen. Bij het haartransplantatie consult werd goed de tijd genomen, kreeg ik een duidelijk beeld van de behandeling en het haartransplantatie resultaat dat ik kon verwachten. Ook op de mail werd snel en goed gereageerd op de vragen die ik later nog had. Maar wat me deed overhalen was het advies die Margo gaf aan die vriend die mee was tijdens het consult. Ze gaf eerlijk aan dat het eindresultaat van een haartransplantatie bij hem nooit een 10 zou zijn, maar een kleine 7. Hij is namelijk veel kaler dan ik ben. Door dat live te hebben gezien, geloofde ik wel dat ze het beste voorhadden met mijn eindresultaat.

Tot aan de haartransplantatie heb ik gemakkelijk vragen beantwoord gekregen via de mail of telefoon. Erg prettig allemaal, het blijft toch een stap om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan. Over hoe de behandeling gaat en de reis naar Turkije is al veel geschreven op de site. Dat laat ik nu achterwegen en kun je lezen bij de ervaring van andere. Ik vond de haartransplantatie en alles er omheen erg goed geregeld en ook het hotel was top. Er zijn wel een paar dingen die ik graag zou willen meegeven aan andere als ze ook de haartransplanttaie bij Esteworld gaan doen.

  • Ik vond de Nederlands hostess erg prettig. Sowieso een leuk mens, maar fijn dat je in je eigen taal alles kan regelen. Zeker , omdat de meeste niet goed Engels praten, behalve de arts zelf. Ze heeft echt het beste met je voor en dat voelt goed dat iemand anders het regelt voor je. Zij zorgde bij mij in ieder geval dat de spanning een stuk minder was.
  • Ik had een vroegere vlucht genomen en hierdoor rustig aan kunnen doen de dag voor de operatie. Echt fijn en nog even kunnen sporten in het hotel. Echt een aanrader. Daarna mag je de behandeling 10 dagen niet sporten.
  • Je mag blijkbaar ook 10 dagen geen seks na de behandeling. Stond ik van te kijken. Had ik nergens gelezen of gehoord. Dus bij deze weten jullie het nu ook. Zal wel iets met bloeddruk te maken hebben, lol.
  • Ik zou zeker aanraden de pijnloze verdoving(roesje) te nemen. Het geld zeker waard. Behalve dat je een interessante ervaring hebt van dat spul, heb ik geen enkele pijn gevoeld. In tegenstelling tot een andere Nederlands klant die er was, toen ik er ook was. Hij gaf aan de verdovingspuiten erg pijnlijk te vinden. Dat heb ik totaal niet zo ervaren. Ik heb geen enkele pijn gehad. Daarna lijkt de tijd ook sneller te gaan, omdat je nog een beetje onder invloed bent van de verdoving.
  • Neem muziek mee om tijdens de behandeling te luisteren.
  • Neem een paraplu mee of koop die daar, zodat je de volgende dag gewoon naar buiten kan ook al regent het of is er zon. Na de behandeling mag je hoofd niet in de zon of nat worden. Ik heb hiermee rustig Istanbul kunnen bekijken.
  • Neem een maatje of je partner mee naar Istanbul. Hierdoor heb je steun en worden het geen sippe dagen daar in Istanbul. Een vriend van mij ging mee en hierdoor heb ik een kei leuke tijd daar gehad, terwijl ik eerst dacht alleen te gaan. Fout gedacht van mijzelf, neem gezellig iemand mee.
  • De nazorg via de app vind ik erg prettig. Je hebt snel antwoord van Esteworld Benelux en het is makkelijk info en foto’s te delen.

Al met al ben ik erg tevreden tot nu toe over Esteworld. Het resultaat is nu afwachten en mijn geduld wordt wel op de proef gesteld, maar dat is nu eenmaal zo. We wachten het af!

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2019
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk