Ik wil de keuze hebben om mijn haar kort te scheren!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Alle complimenten voor de nazorg die ik ontvangen heb na de haartransplantatie. Er waren momenten dat ik dacht van gaat dit nog goed komen, vanuit het kantoor in Nederland werd ik altijd goed te woord gestaan, dit helpt enorm. Ik heb een dubbele haartransplantatie gehad. Het verschil is enorm met vooraf, ik heb gewoon weer haar, en veel ook! Diep respect voor alle mensen in de kliniek in Turkije en de mensen van het kantoor in Nederland. Ik ben een fan. 4 Mannen bij mij uit de straat hebben en 1 van mijn werk hebben de stap naar Istanbul voor een haartransplantatie ook al gemaakt. Uiteraard bij Esteworld! Lees ervaring

Ervaring van de dubbele haartransplantatie in Turkije bij Esteworld. 

Mijn keuze voor een haartransplantatie viel op Esteworld nadat ik meerdere positieve verhalen en heel veel mooie resultaat foto’s op internet had gezien.
Ik dacht laat ik een afspraak maken bij het kantoor in IJsselstein en kijken wat daar de uitkomst van zal zijn. Ik had niet verwacht dat het kantoor zo groot was, er lopen hier 5 mensen rond.
Dit gesprek was zo positief voor mij dat ik de volgende dag Esteworld weer heb gebeld om het door te zetten.

Op Dinsdag 12 December ben ik vanaf Schiphol gevlogen naa r Turkije richting Istanbul en ik werd op het vliegveld al opgewacht door een chauffeur van Esteworld zelf.
De chauffeur bracht mij direct door naar het hotel en hij zal de komende dagen mij begeleiden tussen het vliegveld, hotel en kliniek.
Dit is zeer welkom gebleken omdat de drukte van Istanbul erg groot is en deze service neemt toch de stress van het verplaatsen weg.

Op woensdag 13 december werd ik vroeg opgehaald bij het hotel en werd ik naar de Esteworld haartransplantatie kliniek gebracht.
Je krijgt een gesprek met de haartransplantatie chirurg en ze heeft mijn haarlijn ook bepaald middels lijnen te trekken over mijn hoofd.
Hierna word er een infuus (voor antibiotica) aangebracht en een buisje bloed afgenomen.

Het is ook fijn dat er een Nederlandse vertaalster aanwezig is!
Even een half uurtje wachten en toen begon de haartransplantatie.
De plaatselijke verdoving is niet fijn, kan pijnlijk zijn, maar het is voor een goed doel en goed te doen.

Je krijgt tussen de middag een lunch aangeboden, en na de lunch gingen ze weer verder.
Ik had een heel goed donor gebied, waardoor ik een dubbele haartransplantatie heb ondergaan. Hiervoor had ik op donderdag 14 december nog een operatie.
Vrijdag 15 december had ik een rustdag, dit vond ik zelf heel erg fijn omdat je de dag daarna terug naar Nederland gaat vliegen.
Op zaterdag 16 december werd ik om 1230 uur opgehaald bij het hotel en nog een keer terug naar de kliniek voor een controle en mijn haar werd gewassen en uitgelegd hoe ik dit ook thuis kan gaan doen.

De pluspunten die ik heb ondervonden in Turkije is:
Nederlandse vertaalster ter plekke
Transport tussen Vliegveld, Hotel en Kliniek
Een 5 sterren hotel en zeer luxe haartransplantatie kliniek.

Sommige mensen vinden een hotel niet belangrijk maar het is heel erg ontspannen om na zo’n ingrijpende operatie terug te komen in het hotel en dat allles geregeld is en lekker schoon.

Ik zit nu middenin het herstel maar ik zou het zo weer doen!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Dubbele haartransplantatie
Jaar van behandeling
Behandeld in 2017
Grafts
Meer dan 5000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk