Bekende DJ Luna kiest voor Esteworld!

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Dj luna komt naar Turkije voor zijn haartransplantatie. Hij kiest hiervoor Esteworld uit. Richard zijn haarlijn is naar achter getrokken en er is haar boven en achter op zijn hoofd uitgevallen. Ook heeft hij haar dat dun aan het worden is, onderweg om uit te vallen. We hebben bij Richard een haartransplantatie met een hoge dichtheid aan de voorkant uitgevoerd. De haarlijn is zo gemaakt dat het bij zijn gezicht past. Bovenop hebben we overal waar mogelijk tussen de bestaande haren geplaatst. Om de kwaliteit van de haren die al dun aan het worden waren te herstellen is de Acell stamcel behandeling toegepast. Hiernaast heeft Richard een producten plan gekregen om nieuwe aantasting tegen te gaan. Lees ervaring

Ervaring van de haartransplantatie en Acell behandeling bij Esteworld.

Na een aantal jaar goed rond te hebben gekeken en na diverse ervaringen van verschillende mensen, heb ik in januari 2019 de stap genomen voor een haartransplantatie. Na veel goede reacties en verhalen te hebben gelezen op diverse forums, kwam ik terecht bij Esteworld Turkije. Nadat ik een aantal foto’s had ingestuurd en van Hidde Esteworld Nederland nog wat aanvullende informatie had gekregen heb ik een afspraak gemaakt. Ik wilde graag mijn inhammen en m’n kruin laten doen.

Na aankomst vrijdagavond in Istanbul werd ik opgehaald en naar m’n hotel gebracht. De volgende ochtend werd ik bij aankomst hartelijk ontvangen door de Nederlandse hostess Ozlem. Ze vertelde me wat er er precies ging gebeuren en stelde me voor aan het team die de behandeling zou gaan doen. Na de gebruikelijke bloedtest werd ik voorgesteld aan Dr. Servet die vervolgens m’n nieuwe haarlijn tekende.

Nadat de verdovingen waren gezet, werden door het team de haren uit m’n donorgebied gehaald. Nadat Dr. Servet vervolgens de incisies had gemaakt en de Acell had aangebracht was het tijd voor de lunch. Na lunch was het tijd voor het team om de nieuwe haren te gaan plaatsten. Ik moet zeggen dat alles erg relaxed ging. Het team van Dr. Servet was erg ontspannen en vroeg geregeld of ik iets wilde drinken of dat ze iets voor me konden doen.

Nadat alle haren waren geplaatst, kreeg ik aan het einde van de dag de instructies mee van de Nederlandse hostess Ozlem voor de aankomende dag.

De dag erna was een rustdag in het hotel en ik moet zeggen dat het allemaal vrij relaxed verliep.

Op maandag was het de eerste was dag en kreeg ik verdere instructies voor de aankomende maanden. Na alle informatie was het weer tijd om vanuit Turkije te vertrekken naar Nederland.

Voor mij was de haartransplantatie ervaring bij Esteworld erg relaxed. Ook in de nazorg nu thuis loopt alles soepeltjes en kan ik voor al mijn vragen terecht bij het kantoor van Esteword Benelux. Ik wil iedereen van de kliniek bedanken voor de goede zorgen en op naar een mooi resultaat.

Ervaring
Type ervaring
Bekende personen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
35 tot 45 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk