Harri, super haartransplantatie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Als ik terug kijk op mijn haartransplantatie Turkije ervaring bij Esteworld vraag ik me af waarom ik zo lang hiermee heb gewacht. Ik vond de stap naar een haartransplantatie Turkije vooraf erg groot. Dit viel uiteindelijk reuze mee, sterker nog, ik durf te stellen dat zo een luxe haartransplantatie kliniek als Esteworld in Turkije er in Nederland niet is. Nu ben ik inmiddels alweer een jaar verder na mijn haartransplantatie Turkije en mijn resultaat is fantastisch, ik geniet er elke dag van. Grote dank aan Hidde en Margo en de rest van Esteworld Benelux ik kon met vragen over mijn haartransplantatie en in de nazorg altijd bij hun terecht. Lees ervaring

 

Ervaring van Harri zijn haartransplantatie in Turkije

13 Maart 2017 vertrek naar Istanbul voor mij haartransplantatie. In de middag 17:00 aankomst luchthaven werd ik netjes opgehaald door chauffeur van Esteworld, waarna ik naar het hotel werd gebracht 4 sterren. S’avonds maar vroeg gaan slapen in afwachting van de haartransplantatie. 

14 Maart s’morgens opgehaald door de chauffeur van Esteworld voor transfer naar de kliniek, nog wel een beetje zenuwachtig maar gelukkig redelijk geslapen en goed ontbeten, bij aankomst van de kliniek werd ik ontvangen door de Nederlandstalige gastvrouw, deze heeft me de hele dag bijgestaan wat ik wel prettig vond aangezien de mensen in Turkije niet heel goed Engels spraken,als eerste werd mijn toekomstige haarlijn getekend door de haartransplantatie chirurg en tevens werden de kale plekken met stift gemarkeerd. Hierna werd er bloed afgenomen en mocht ik naar de behandelkamer waar ik werd voorbereid op de ingreep, na de verdovende injecties welke niet heel prettig waren was mijn hoofd verdoofd en voelde ik niets meer, het oogsten van mijn bestaande haren in het donorgebied kon beginnen.

Eerst drie uur op mijn buik gelegen om de grafts te oogsten vervolgens werden de kale plekken voorbereid om de geoogste grafts te plaatsen, hierna kon ik lunchen in de kantine van de mooie kliniek. Vervolgens werden de grafts s’middags door drie personen weer teruggeplaatst en werd ik verbonden hierna kreeg ik een infuus met antibiotica en een afrondend gesprek, daarna werd ik teruggebracht naar mijn hotel waar ik kon bijkomen.

15 Maart was een rustdag slecht geslapen moest op mijn rug slapen wat ik niet gewend ben verder nergens last van,  beetje de stad verkennen maar meer beetje bijkomen  gegeten (kebab) bij plaatselijk restaurant verder beetje gerelaxt bij het hotel , op naar morgen dan mag het verband eraf.

16 Maart kwam de chauffeur me weer netjes ophalen. In de kliniek werd het verband eraf gehaald en mijn hoofd gewassen, tevens werd er instructie gegeven hoe ik dat zelf moest doen, na een afrondend gesprek met de chirurg zelf kon ik na te zijn voorzien van de benodigde shampoo en crème gaan. Ik werd netjes naar de luchthaven gebracht waarna ik terug ben gevlogen naar amsterdam.

Eerste paar dagen rustig aangedaan na thuiskomst en na een week weer aan het werk gegaan, nu is het kwestie van geduld zo te zien begint het te groeien,  de korstjes gaan er langzamerhand af en de rode plekken verdwijnen, wassen moet de eerste 10 dagen heel voorzichtig, nu 2 weken later zie je dat de bestaande haren weer terugkomen op lengte van c.a 5 mm. De geimplanteerde haren gaan wat langzamer, 3 weken later worden de kale plekken weer zichtbaar de geimplanteerde haartjes verdwijnen helaas weer! Nu nog 2 tot 3 maanden wachten tot ze weer echt gaan groeien geduld is een schone zaak wordt vervolgd

Als ik terugkijk op de haartransplantatie ervaring kan ik niet anders zeggen dat ik heel erg tevreden ben tot nu toe. De hele reis naar Turkije voor mijn haartransplantatie is me 100% mee gevallen. Esteworld is een hele goede organisatie en de haartransplantatie kliniek is brand schoon. Op mij kwam het zeer professioneel over. De voorzorg, begeleiding in de kliniek en nu de nazorg van Esteworld Benelux ervaar ik als zeer prettig.

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
45 tot 55 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk