Utopiaan Gerrit bij Esteworld voor zijn haartransplantatie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Gerrit is pas 24 jaar maar heeft al last van inhammen en een terug getrokken haarlijn. Door zijn jonge leeftijd is er veel aandacht besteed aan de voorlichting om zijn bestaande haren zoveel mogelijk te behouden. Met de fue saffier haartransplantatie methode is er een voorste haarlijn getransplanteerd met een hoge dichtheid. Lees ervaring

Beste mensen! Mijn naam is Gerrit de Haan en ik heb een haartransplantatie gedaan bij Esteworld. Dit wil ik graag met jullie delen.

Inleiding haartransplantatie Turkije 

Zoals ik al zei: Mijn naam is Gerrit de Haan en ben 24 jaar. Sommige mensen zouden mij kunnen kennen van mijn deelname aan het televisieprogramma Utopia 2 wat dagelijks te zien was op SBS6. Nu is het zo dat ik al geruime tijd last heb van mijn inhammen. Zeker omdat ik een tijd op televisie geweest ben is dat wel iets wat mensen opvallen en uiteindelijk ook mijzelf. Dus besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en een offerte aan te vragen bij Esteword Nederland voor een hartransplantatie. Esteworld kreeg ik door via een aantal mensen in het vak die hier ook zijn behandeld, ik zal ze stil houden, want ze willen niet geoemt worden. Nadat ik dat had gedaan kreeg ik al snel bericht vanuit Esteworld. Super snel, heel erg fijn! Ik moest een aantal foto's opsturen waar ze een bepaalde inschatting gingen maken hoe erg de schade was van mijn kale plekken. Daarna volgde het inhoudelijke traject en werd er uiteindelijk een afspraak voor mijn haartransplantatie gemaakt. Ineens stond het vast, de haartransplantatie gaat gebeuren! 5 t/m 9 Maart ga ik naar Turkije samen met een maatje/huisgenoot van mij om daar iets te laten doen aan mijn inhammen. YES!
Na de bevestiging van de data werden wij goed geïnformeerd wat het nou precies allemaal inhoud, wat eventuele beperkingen kunnen zijn in het begin en hoe de reis eruit gaat zien en wat we de planning is. Super spannend!

5 Maart 2020

Yes, het moment is hier! We worden rond een uur of 11 verwacht op het vliegveld om te gaan boarden. Wat heb ik er zin in zeg! Vanuit Groningen reizen we naar Amsterdam om daar te boarden. Na een vlucht van ongeveer 2,5 uur komen we aan in Turkije. Waar we netjes worden opgewacht door een chauffeur van Esteword! Heerlijk! Alle zorgen worden eigenlijk van je weggenomen zodat je je kan focussen op de haartransplantatie en kan genieten van de beleving. Mijn laatste reis die ik had gemaakt was al ruim 3 a 4 jaar geleden ook door mijn deelname aan Utopia waar ik ruim 18 maanden verbleef keek ik hier heel erg naar uit.
De chauffeur bracht ons naar het hotel waar we een zeer nette kamer hadden in een groot maar mooi hotel. Toppie geregeld. Nog even uiteten geweest in Istanboel en daarna gaan slapen voor de grote dag, morgen is het zo ver! De haartransplantatie.

6 Maart 2020

We werden vroeg verwacht bij de kliniek van Esteworld. De chauffeur had ons nummer en berichtte hoe laat hij er ongeveer zou zijn. Waardoor we heel snel konden reageren en daardoor alles vrijwel vlekkeloos liep. Na een ritje van een klein half uurtje kwamen we aan bij de kliniek van Esteword. Hier werden we hartelijk ontvangen. Hier werden alle zaakjes netjes behandeld. Bij ons zijn de behandelingen gefilmd en is alles in beeld gebracht hoe dat nou in zijn werk gaat. Er werd voor ons rustig de tijd genomen om alles helder te krijgen. Om alles zo helder mogelijk te communiceren zorgt Esteworld er ook voor dat er een Nederlands/Vlaamse tolk is. Het voelt vertrouwd en omdat ze de vertalers dit dagelijks doen weten ze je heel goed te begeleiden door het proces.
Ze hebben een bloedopname gedaan en daarna gingen we naar de kapper voor het haar wat er af moet. Dit is natuurlijk altijd een dingetje maar dit had ik geaccepteerd onder het motto: Wie mooi wil zijn moet (geestelijke)pijn lijden. Maar wonder boven wonder bleek het mij beter te staan dan ik had verwacht. Een leuke meevaller! Met mijn kale hoofd ging ik naar de behandelend arts die samen met mij de haargrens ging bepalen. Dit werd uiteraard heel goed in overleg met mij gedaan. Wat heel prettig voelde.
De uitslag van de bloedopname was binnen, die was goed bevonden. Toen mijn haargrens was bepaald was het tijd voor de haartransplantatie. Bij de behandeling werken ze met volledige verdoving van het hoofd en eerlijk is eerlijk, de eerste prikken waren niet gezellig. maar na 15 minuten voel je helemaal niks meer. Na een zit van ongeveer 6 uur was de behandeling voorbij. Ze hebben ongeveer 2250 haarzakjes geplaatst. Het was eventjes wachten maar de haartransplantatie zat erop. Het zag er al heel goed uit. Daarna zijn we weer naar het hotel gegaan. Hebben snel even een hapje gegeten en daarna gaan slapen.

7 Maart 2020

Vandaag is het zaterdag en een rustdag. We hadden met opzet niks geplant omdat we wouden kijken hoe we ons voelden. Maar na de behandeling hebben we weinig last gehad en voelde wij ons top. We zijn nog even naar de lokale winkeltjes gegaan. Even een happie en een drankje gedaan en daarna weer naar het hotel om verder uit te rusten.

8 Maart 2020

Omdat Esteworld op zondag geen washing doen was dit voor ons ook een vrije dag. Ik voelde me goed! Dus hier hebben we goed gebruik van gemaakt en zijn lekker door Istanboel gegaan om te kijken. Wat een prachtige stad. Toch een beetje het vakantiegevoel.

9 Maart 2020

Vandaag is het tijd voor de controle en de washing. Hierbij gaat het verband van je hoofd en wordt het voorzichtig gewassen. Dit was heerlijk, want het begon toch een beetje te jeuken. Natuurlijk is dat een goed teken maar kan soms toch vervelend zijn. Daarna gingen we naar mijn haartransplantatie chirurg die alles nog maals controleerde. Hier werd goed uitgelegd hoe je het beste je hoofd kan wassen en werden er ook producten aangeraden om het goed te verzorgen. Hierbij was de Nederlandse/Vlaamse tolk ook weer aanwezig. Dit was dan ook het einde van de behandeling in Turkije. we werden ook weer naar het vliegveld gebracht door Esteworld. Wat een fantastische ervaring. De dagen dat ik in Turkije was heb ik mij ontzettend welkom gevoeld en de service was hartelijk.
Esteworld ik wil jullie hartelijk bedanken voor de goede service. De fijne gesprekken en de goede adviezen. Dit was voor mij een ontzettend gave ervaring waarbij het eindresultaat over ongeveer een driekwart jaar te zien is. Ik kan niet wachten. Met een goed gevoel ben ik weer naar Nederland afgereisd en heb ik vol trots laten zien wat ik heb uitgespookt in Turkije! Voor iedereen die er over na zit te denken heb ik 1 advies: Durf de uitdaging aan te gaan! Je leeft maar 1 keer! Esteworld bedankt!

Ervaring
Type ervaring
Bekende personen, Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Bekend van
Utopia, TV, Realityster
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk