Haartransplantatie Istanbul

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie Istanbul

Denkt u na over een haartransplantatie in Istanbul? Esteworld is expert in haartransplantaties in Turkije. Onze specialisten gebruiken moderne technieken en behandelingen vinden plaats in de comfortabele, toonaangevende Altunizade kliniek. Het gebruik van onder andere de FUE-techniek maakt het mogelijk om uw haarlijn opnieuw te definiëren en inhammen op te vullen. U krijgt uitleg over de behandeling, risico’s en bijwerkingen, zodat u optimaal voorbereid bent op de ingreep. Overweegt u een haartransplantatie Istanbul? Kies dan voor ervaring en professionele haarchirurgen. Esteworld laat zien wat de ingreep te bieden heeft en welke resultaten mogelijk zijn.

Verschil haartransplantatie Istanbul

In Nederland en andere West-Europese landen is de prijs voor een haartransplantatie hoog. De operatie is duur, vergoeding is nauwelijks mogelijk en niet iedereen heeft het behandelbedrag beschikbaar. Het is gebruikelijk om de kosten te baseren op het aantal haarzakjes en de behandeltechniek. Omdat de kosten voor onder andere personeel, gas, licht en water in Turkije lager zijn dan in West-Europa, kan een haartransplantatie goedkoper worden aangeboden. Een bijkomend voordeel is dat Turkse haarklinieken meestal all-inclusive behandelingen aanbieden. De kostprijs is inclusief de ingreep, noodzakelijke medicijnen en transfers ter plaatse. De prijs staat los van het aantal haarzakjes dat is inbegrepen en u weet vooraf waar u op financieel gebied aan toe bent. Vergeleken met onder andere Nederland kost een haartransplantatie in Turkije tot ruim 50% minder. De gunstige tarieven maken de ingreep toegankelijker. De lagere prijs en de kwaliteit zijn de voornaamste redenen om naar Istanbul te reizen.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

Het gebeurt dat mensen twijfelen om naar Turkije te gaan voor een haartransplantatie. Ze denken dat de lage prijs automatisch een slechte of lage kwaliteit betekent. Esteworld is een gecertificeerde kliniek waar hoogwaardige zorg en kwaliteit voorop staan. De prijs-kwaliteit is uitstekend en de resultaten blijvend. De afgelopen jaren is het aantal gespecialiseerde haarchirurgen sterk gestegen en klinieken kregen te maken met onderlinge concurrentie. De lage prijzen zijn hier, naast de lagere maandlasten, een gevolg van. Wanneer u onderzoek doet naar de behandelmogelijkheden in Turkije is het goed om te weten dat Turkije al jarenlang een geliefde haartransplantatie bestemming is. Betrouwbare klinieken zijn geaccrediteerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid en krijgen regelmatige controles. U bent er zo zeker van dat u ondanks een lagere prijs niet inboet op kwaliteit.

All-inclusive haartransplantatie in Istanbul

Een cosmetische ingreep aanbieden als all-inclusive. Het klinkt wellicht wat raar, maar het is een praktische uitkomst voor haartransplantaties in het buitenland. Het aanbieden van een compleet pakket met daarin medicatie, transfers, Nederlandstalige hostess begeleiding, verblijf in een comfortabel hotel en nazorgdiensten maken de ingreep compleet. U hoeft niet zelf te zoeken naar een hotel dat zich op redelijke afstand van de Altunizade kliniek bevindt en u hoeft zich geen zorgen te maken om tussen het vliegveld, het hotel en de kliniek heen en weer te reizen. U weet precies hoeveel u voor de ingreep betaalt en wat u voor dat bedrag krijgt. Het vliegticket regelt u zelfstandig of in overleg met de consulenten van Esteworld in IJsselstein.

Kosten haartransplantatie Turkije

Er zijn veel artsen en haarklinieken die in Turkije haartransplantaties aanbieden. Alleen in Istanbul alleen al zijn meer dan 200 klinieken actief. Deze klinieken hebben onderling grote verschillen. Dit niet uitsluitend op het gebied van professionaliteit, maar ook de prijzen lopen uiteen. De beste en kwalitatief hoogwaardige haarchirurgen zijn dagelijks bezig met haarimplantaties. Veel van deze artsen zijn aangesloten bij de ISHRS, waardoor ze regelmatig hun kennis delen, workshops en congressen bijwonen. Haarklinieken maken onderscheid in prijs bij de techniek die een haarchirurg gebruikt en het aantal grafts dat is inbegrepen. Het is verstandig om vooraf te weten hoeveel grafts zijn inbegrepen. Let op dat het donorgebied niet overbelast wordt, dit is nadelig voor het eindresultaat. Esteworld heeft haartransplantatie tarieven die liggen tussen € 2.500 en € 8.500. De techniek die artsen toepassen is daarbij van invloed op de prijs. De duurste behandelingen gebeuren met de ARTAS Robot techniek.

Bijkomende voordelen

De gunstige prijs voor een kwalitatief goede haartransplantatie is meegenomen, maar een haartransplantatie in Turkije heeft meer voordelen:

  • Ervaren artsen. De professionele haarchirurgen van Esteworld volgen regelmatig trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van behandelmogelijkheden.
  • Geavanceerde technieken. Esteworld gebruikt de meest geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke resultaat krijgt.
  • Combinatie met stedentrip of zonvakantie. • Veiligheid. Haartransplantaties mogen uitsluitend in geaccrediteerde klinieken plaatsvinden. Deze klinieken voldoen aan de wet- en regelgeving zoals gesteld door het Turkse ministerie van Volksgezondheid.
  • Comfort. Het comfort van de faciliteiten en voorzieningen in de kliniek zijn een verleidelijke factor. U wordt behandeld in een luxueuze omgeving met vriendelijke zorgmedewerkers.

Nazorg voor mooi resultaat

Net zoals de ingreep met precisie en nauwkeurigheid plaatsvindt, is aandacht voor nazorg van invloed op het resultaat. Het is niet nodig om in de kliniek opgenomen te worden. De haartransplantatie is een poliklinische behandeling die gemiddeld 6 tot 9 uur duurt. Voor een praktische dagindeling begint de operatie met het oogsten van de haarzakjes uit het donorgebied. Na de middag plaatst de haarchirurg de haarzakjes in de transplantatie gebieden. Voordat u teruggaat naar het hotel neemt de arts de nazorginstructies met u door. De dag na de ingreep gaat u terug naar de kliniek en ontvangt u een tasje met medicijnen, haar- en hoofdhuidverzorgingsproducten en verdere instructies die u de weken na de haartransplantatie opvolgt. Terug in Nederland kunt u met vragen of bijwerkingen terecht bij Esteworld in IJsselstein. Na zes weken is het weer mogelijk om alle sporten en activiteiten zoals eerder te doen.

Advies haartransplantatie Turkije

Spreekt een blijvend resultaat van een haaruitvalbehandeling u aan? Wilt u een haargroeimiddel niet jarenlang gebruiken? Maak een afspraak voor een adviesgesprek over een haartransplantatie in Istanbul. De consulenten van Esteworld nemen de verschillende behandelmogelijkheden en haartransplantatie technieken met u door. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te zien en vragen te stellen over de ingreep. Er is ruimte in het gesprek om te praten over uw gezondheid, medische achtergrond en eventuele geschiktheid voor de ingreep. Een afspraak maakt u telefonisch via 0031 30 227 05 60 of vul het contactformulier in.

Blog
Datum
6-8-2021
Blogger
Esteworld Turkije
Publicatie jaar
2021
Blog Categorie
Haartransplantatie Turkije, Haartransplantatie Kosten
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk