Tarieven haartransplantatie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

350 Euro Zomerkorting voor de maanden Mei - Augustus. De zomer maanden zijn altijd wat rustiger. Daarvan kunt u profiteren.  In de maanden Mei tot en met Augustus krijgt u 350 euro op onderstaande prijzen.

Gezien de lagere uurlonen in Turkije is een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld veel betaalbaarder dan in Nederland of in België. Dit terwijl de kwaliteit minstens van hetzelfde niveau is, dan wel hoger. Doordat er veel verschillende aanbieders zijn is het misschien voor u lastig om een keuze te maken. Waarom zou u kiezen voor Esteworld? Esteworld is een gespecialiseerde haatransplantatie kliniek met een hele goede reputatie in zowel Turkije als Europa. U komt bij Esteworld niet voor verrassingen te staan. Op het internet kunt u precies vinden waar onze Altinuzade kliniek gevestigd is, hoe deze eruit ziet, wie onze chirurgen zijn en leest u honderden recensies en ervaringen van tevreden klanten. Esteworld is een open boek voor iedereen die informatie zoekt.

Daarnaast werkt Esteworld niet samen met een agentschap of bemiddelaar vanuit Nederland. Alle medewerkers van Esteworld Benelux zijn in dienst van Esteworld. Vanuit ons kantoor in IJsselstein (Utrecht) doen wij er alles aan om uw haartransplantatie tot een succes te maken. Dit doen wij door middel van uitstekende, voorlichting en nazorg. In de kliniek zelf wordt u opgevangen door een van onze lieftallige Nederlandse hostesses. Al onze service is kosteloos en vrijblijvend.

Een FUE saffier haartransplantatie is bij Esteworld al mogelijk vanaf 2750 euro voor een maximale behandeling op één behandeldag. Per 1-1-2024 is dit bedrag inclusief CO2 compensatie. Elke 3 maanden storten wij de co2 compensatie van elke klant die naar Turkije vliegt naar Trees for All.

Bij de maximale FUE saffier haartransplantatie worden zoveel mogelijk grafts (haarzakjes) uitgenomen als dat uw donorgebied in één behandeling aan kan. Dit kan oplopen tot maximaal 4000 grafts. Hoe sterker uw donorgebied, deste meer grafts wij uit kunnen nemen in één sessie. Wij zullen nooit meer uit nemen dan uw donorgebied aankan. 

Bij deze prijs zit standaard inbegrepen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 3 hotelovernachtingen 
  • alle medicatie en lotions
  • PRP behandeling 
  • Alle transfers
  • Nederlandse hostess begeleiding
  • Uitstekende nazorg

In verband met onze garantie verblijft u een extra nacht na de behandeling zodat wij zelf de washing vakkundig kunnen uitvoeren de volgende dag. Zo kunt u met een gerust hart terug naar Nederland afreizen.

Dubbele FUE saffier haartransplantatie Turkije kosten

Indien het oppervlakte van uw kaalheid erg groot is en uw donorgebied dit tegelijkertijd toelaat kunnen wij een dubbele haartransplantatie uitvoeren. We spreken bij een dubbele haartransplantatie over een behandeling waarin 4500 tot 6000 grafts getransplanteerd worden. Omdat het technisch gezien niet mogelijk is om zo'n grote hoeveelheid grafts in één keer te transplanteren doe wij dit in twee sessies. Gelukkig kunnen deze twee sessies wél op één en dezelfde dag worden uitgevoerd. Een dubbele FUE saffier haartransplantatie kost bij Esteworld 3900 euro. 

ACELL-stamcelbehandeling Turkije kosten

De ACELL-stamcelbehandeling kost losstaand 1800 euro. Wanneer u ervoor kiest om een ACELL behandeling te ondergaan in combinatie met uw haartransplantatie, dan betaald u slechts 1200 euro extra. De reden hiervan is dat u tijdens de haartransplantatie al onder plaatselijke verdoving bent en er al een chirurg en behandelkamer voor u gereserveerd zijn.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Tarieven haartransplantatie Turkije

Veelgestelde vragen

De belangrijkste reden voor de relatief betaalbare tarieven zijn de lagere uurtarieven, materiaal- en productkosten. Als gevolg hiervan kan Esteworld goedkopere haartransplantaties van minimaal gelijkwaardige en zelfs hogere kwaliteit aanbieden.
Bij Esteworld is een FUE Saffier haartransplantatie al beschikbaar vanaf € 2.500. In het consult wordt uitgelegd hoe en wanneer u de behandelkosten kunt betalen.
De kosten voor de vliegreis zijn bijkomend. Datzelfde geldt voor persoonlijke uitgaven tijdens uw verblijf in Istanbul.
Naast de afgesproken behandeling zijn 3 hotelovernachtingen en alle transfers inbegrepen. Ook begeleiding door een Nederlandse hostess, een PRP behandeling, medicatie, wondspray, shampoo en lotion horen bij het all-in tarief. Bovendien is professionele nazorg onderdeel van de behandeling.
Tijdens een consult wordt gekeken naar uw geschiktheid en de beste behandeltechniek. Het aantal haarzakjes dat behandeld wordt, is net zoals de haartransplantatie techniek van invloed op de prijs die u betaalt. U ontvangt een persoonlijke prijsopgave.
Nee, zorgverzekeraars vergoeden de haartransplantatie niet. Het is een cosmetische behandeling. Uitzonderingen zijn beperkt mogelijk. Verzekeraars hanteren strikte voorwaarden.
De Belastingdienst hanteert voorwaarden waar medische kosten die u aftrekt aan moeten voldoen. Vraag voordat u de kosten aftrekt eerst advies aan de Belastingdienst of een belastingconsulent.
Nee, dit is niet mogelijk. U betaald het volledige bedrag op de dag van uw behandeling.
Als u een blijvende oplossing zoekt voor erfelijke haaruitval is een haartransplantatie de beste behandeling. De ingreep keert haarverlies om, waardoor op uitgedunde plaatsen weer haargroei mogelijk is.
Omdat Esteworld een vestiging heeft in IJsselstein, gaat u alleen voor de haartransplantatie zelf naar onze kliniek in Istanbul. De nazorg en controles gebeuren in Nederland.
U bent in totaal 4 dagen en 3 nachten in Turkije. Op de dag na de ingreep vindt een eerste washing op professionele manier in de kliniek plaats. Daarna reist u terug naar huis.
Zowel een strandvakantie als een stedentrip zijn prima te combineren met een haartransplantatie. Haarchirurgen adviseren om in geval van een strandvakantie eerst de tijd op en aan het strand te besteden en uw reis af te sluiten met een haartransplantatie. Het ontdekken van Istanbul kan zowel voor als na de ingreep. Na de ingreep moet u wel rekening houden met de nazorginstructies en oppassen dat u uw hoofd niet overbelast.
Nee, een haartransplantatie is een behandeling die op maat is afgestemd. Daarbij maken haarchirurgen geen onderscheid tussen mannen en vrouwen. Het eventuele verschil in prijs vindt zijn oorsprong in de toegepaste haartransplantatie techniek en het aantal behandelde grafts.
Nee, de ingreep wordt uitsluitend onder plaatselijke verdovingen gedaan. Het is een lange behandeldag en narcose is niet wenselijk. U voelt geen pijn tijdens het oogsten en implanteren van de haarzakjes. Geef voor het begin van de operatie aan dat u wellicht wat nerveus bent. De arts kan een kalmerend middel geven, zodat u ontspannen aan de ingreep begint.
Ja, Esteworld geeft u 100% tevredenheidsgarantie. Hierom verblijft u na de operatie nog een nacht in Istanbul. De eerste washing wordt door onze ervaren artsen en assistenten toegepast. Daarna reist u met een gerust gevoel terug naar Nederland.
Na de haartransplantatie is de hoofdhuid gezwollen en zijn huidverkleuringen zichtbaar. Soms ontstaan blauwe plekken rondom de ogen. Net zoals napijn zijn dit tijdelijke verschijnselen. Op de behandelde huid ontstaan korstjes. Het genezen hiervan gaat gepaard met jeuk. Om de zwellingen en jeuk te verminderen mag de huid gekoeld worden. Korstjes die open gekrabd worden, hebben een verhoogd risico op infecties en littekens. De huid geneest binnen zeven tot tien dagen. Bij aanhoudende of toenemende klachten, zoals koorts en roodheid, neemt u contact op met de kliniek.
Het duurt drie tot vier maanden, voordat op de transplantatieplaatsen nieuwe haargroei zichtbaar wordt.
Door het uitgebreide consult dat aan de ingreep vooraf gaat, mislukt een haartransplantatie zelden. Een enkele keer is iemand niet tevreden met het eindresultaat. Dit is meestal het gevolg van een verkeerde verwachting of slechte nazorg, niet van een verkeerd toegepaste ingreep.
Na het consult en uw beslissing om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan, kunt u binnen een paar weken behandeld worden.
Tijdens het consult worden de verschillende technieken toegelicht. Er wordt gekeken welke techniek het beste bij u past. Dit is meestal afhankelijk van de fase waarin het haarverlies zich bevindt. Op de behandeldag bevestigt de haarchirurg nogmaals de gebruikte techniek en het aantal grafts.
Als u twijfelt aan uw beslissing of wanneer u door omstandigheden de behandeling wilt afzeggen, is dat mogelijk. U kunt een andere datum kiezen of de behandeling annuleren. Houd er wel rekening mee dat er annuleringskosten in rekening gebracht kunnen worden. Kosten en mogelijkheden staan vermeld in de algemene voorwaarden, welke bij het prijsvoorstel zijn bijgevoegd.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk