Tarieven haartransplantatie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Gezien de lagere uurlonen in Turkije is een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld veel betaalbaarder dan in Nederland of in België. Dit terwijl de kwaliteit minstens van hetzelfde niveau is, dan wel hoger. Doordat er veel verschillende aanbieders zijn is het misschien voor u lastig om een keuze te maken. Waarom zou u kiezen voor Esteworld? Esteworld is een gespecialiseerde haatransplantatiekliniek met een hele goede reputatie in zowel Turkije als Europa. U komt bij Esteworld niet voor verrassingen te staan. Op het internet kunt u precies vinden waar onze Altinuzade kliniek gevestigd is, hoe deze eruit ziet, wie onze chirurgen zijn en leest u honderden recensies en ervaringen van tevreden klanten. Esteworld is een open boek voor iedereen die informatie zoekt.

Daarnaast werkt Esteworld niet samen met een agentschap of bemiddelaar vanuit Nederland. Alle medewerkers van Esteworld Benelux zijn in dienst van Esteworld. Vanuit ons kantoor in IJsselstein (Utrecht) doen wij er alles aan om uw haartransplantatie tot een succes te maken. Dit doen wij door middel van uitstekende, voorlichting en nazorg. In de kliniek zelf wordt u opgevangen door een van onze lieftallige Nederlandse hostesses. Al onze service is kosteloos en vrijblijvend. 

Een FUE saffier haartransplantatie is bij Esteworld al mogelijk vanaf 2500 euro voor een maximale behandeling op één behandeldag.

Bij de maximale FUE saffier haartransplantatie worden zoveel mogelijk grafts (haarzakjes) uitgenomen als dat uw donorgebied in één behandeling aan kan. Dit kan oplopen tot maximaal 4000 grafts. Hoe sterker uw donorgebied, deste meer grafts wij uit kunnen nemen in één sessie. Wij zullen nooit meer uit nemen dan uw donorgebied aankan. 

Bij deze prijs zit standaard inbegrepen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 3 hotelovernachtingen 
  • alle medicatie en lotions
  • PRP behandeling 
  • Alle transfers
  • Nederlandse hostess begeleiding
  • Uitstekende nazorg

In verband met onze garantie verblijft u een extra nacht na de behandeling zodat wij zelf de washing vakkundig kunnen uitvoeren de volgende dag. Zo kunt u met een gerust hart terug naar Nederland afreizen.

Dubbele FUE saffier haartransplantatie Turkije kosten

Indien het oppervlakte van uw kaalheid erg groot is en uw donorgebied dit tegelijkertijd toelaat kunnen wij een dubbele haartransplantatie uitvoeren. We spreken bij een dubbele haartransplantatie over behandeling waarin 4000 tot 6000 grafts getransplanteerd worden. Omdat het technisch gezien niet mogelijk is om zo'n grote hoeveelheid grafts in één keer te transplanteren doe wij dit in twee sessies. Gelukkig kunnen deze twee sessies wél op één en dezelfde dag worden uitgevoerd. Een dubbele FUE saffier haartransplantatie kost bij Esteworld 3800 euro. 

Uiteraard is dit ook inclusief het bovengenoemde bij een enkele behandeling.

ACELL-stamcelbehandeling Turkije kosten

De ACELL-stamcelbehandeling kost losstaand 1800 euro. Wanneer u ervoor kiest om een ACELL behandeling te ondergaan in combinatie met uw haartransplantatie, dan betaald u slechts 1250 euro extra. De reden hiervan is dat u tijdens de haartransplantatie al onder plaatselijke verdoving bent en er al een chirurg en behandelkamer voor u gereserveerd zijn.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk