Tarieven haartransplantatie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Gezien de lagere uurlonen in Turkije is een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld veel betaalbaarder dan in Nederland of Belgie, terwijl de kwaliteit minstens op hetzelfde niveau of hoger ligt. Momenteel is het aanbod voor een haartransplantatie in Turkije enorm en wij begrijpen dat u hierdoor wellicht het overzicht verliest. Hoe maakt u de juiste keuze? Esteworld is een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek met een hele goede reputatie in Turkije én Europa. Zodra u Esteworld opzoekt op internet dan ziet u precies waar onze Altinuzade kliniek gevestigd is, u ziet de adressen, chirurgen, honderden recencies en ervaringen, vele video's, foto's van de binnen én buitenkant van de kliniek. Het is één open boek voor iedereen die informatie zoekt. 

Esteworld werkt niet samen met een agentschap of bemiddelaar vanuit Nederland. Hierdoor kunnen we de kosten voor een haartransplantatie laag houden. In veel landen heeft Esteworld een lokaal kantoor waar mensen werken in dienst van Esteworld. Voor Nederland en Belgie is dat het kantoor Benelux in IJsselstein, net onder Utrecht.  Op dit kantoor zijn Hidde, Margo, Rianne, Renske en Ozlem voor u beschikbaar en zij zullen er alles aan doen om u haartransplantatie tot een succes te maken, ook in de nazorg. Dit is een kosteloze service. Al het contact voor, tijdens en na de haartransplantatie loopt via hun. Uiteraard wordt u in de kliniek opgevangen door een Nederlandse hostess.
We kunnen volledig ontzorgen indien u dat wenst

Veel mensen nemen na een haartransplantatie een weekje verlof om goed te kunnen genezen. Nu hebben we bij Esteworld uitstekende zorg na uw haartransplantatie via onze nazorglijn (via kantoor Benelux) die u begeleidt op de dagen van bezoek in de kliniek en zodra u thuis komt. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw verblijf in Istanbul te verlengen zodat u rustig kunt herstellen en kunt genieten van deze prachtige stad, wij zullen u iedere dag ophalen voor de washing bij ons in de kliniek. Iedere dag zal de Nederlandse hostess ter plaatse u keurig ontvangen en begeleiden, de chirurg kan extra tussentijdse controles uitvoeren en het verloop van herstel op de voet volgen. U gaat geheel vrij van korstjes terug naar huis.

FUE saffier haartransplantatie Turkije kosten

Een FUE saffier haartransplantatie is bij Esteworld al mogelijk voor 2400 euro voor een maximale behandeling over 1 dag. 

Bij de maximale FUE saffier haartranspantatie worden zoveel mogelijk grafst (haarzakjes) uitgenomen als dat uw donor gebied in 1 behandeling aan kan, dit zijn aantallen tot maximaal 4000 grafts. Hoe sterker het donor gebied hoe meer haarzakjes we kunnen uitnemen in 1 sessie. 

De genoemde kosten voor deze haartransplantatie zijn inclusief garantie, 3 nachten hotel, alle medicatie/lotions,prp behandeling voor beter herstel, transfers, Nederlandse hostess begeleiding en uitstekende nazorg. In verband met de garantie die u van ons krijgt verblijft u bij ons standaard een dag langer dan bij de meeste aanbieders zodat we de eerste washing zelf vakkundig kunnen uitvoeren en uitleggen.

Dubbele FUE saffier haartransplantatie Turkije kosten

Indien u een heel sterk donor gebied heeft en de kaalheid laat dit toe kunnen we ook een haartransplantatie over twee dagen uitvoeren waarbij we tussen de 4000 – 6000 grafts kunnen verplaatsen. Kosten voor een dubbele haartransplantatie zijn 3850 euro.

De genoemde kosten voor deze haartransplantatie zijn inclusief garantie, 4 nachten hotel, alle medicatie/lotions,  transfers, Nederlandse hostess begeleiding en uitsekende nazorg. In verband met de garantie die u van ons krijgt verblijft u bij ons een dag langer dan bij de meeste aanbieders zodat we de eerste washing vakkundig kunnen uitvoeren en uitleggen.

Acell stamcel behandeling Turkije kosten

De Acell behandedling kost los 1800 euro. In combinatie met de haartransplantatie kost de Acell stamcel behandeling slechts 1250 euro extra. De behandeling is in combinatie goedkoper omdat u tijdens de haartransplantatie al onder verdoving bent en er al een chirug en behandelkamer voor u gereserveerd is.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk