YouTubeGoogle+Facebook

Esteworld bestaat 15 jaar, om dit te vieren, loopt er op dit moment een korting. 2000,- voor de haartransplantatie (normaal 2500,-) Inclusief hotel, transfers, medicatie, hostess.

Gezien de lagere uurlonen in Turkije is een haartransplantatie bij Esteworld veel betaalbaarder dan in Nederland, terwijl de kwaliteit op minstens hetzelfde niveau ligt.

Esteworld werkt niet samen met een agentschap of bemiddelaar vanuit Nederland. Hierdoor kunnen we de tarieven lager houden. In ieder land heeft Esteworld een contactpersoon die in dienst is van Esteworld. Voor Nederland en Belgie is dat de heer Theunissen. Dit is een kosteloze service.

Kosten haartransplantatie Esteworld

Een haartransplantatie is bij Esteworld al mogelijk vanaf 2000 euro tot maximaal 2500 euro voor een maximale behandeling over 1 dag*.

Bij de maximale behandeling worden zoveel mogelijk grafst (haarzakjes) uitgenomen als dat u donor gebied in 1 behandeling aan kan, dit zijn aantallen tot maximaal 4000 grafts. Hoe sterker het donor gebied hoe meer haarzakjes we kunnen uitnemen.

Indien u een sterk donor gebied heeft en de kaalheid laat dit toe kunnen we ook een behandeling over twee dagen uitvoeren waarbij we tussen de 4000 – 6000 grafts kunnen verplaatsen. Kosten voor een dubbele behandeling zijn 3800 euro.

* De genoemde kosten voor deze haartransplantatie zijn inclusief garantie, 3 nachten hotel, alle medicatie/lotions,  transfers en hostess begeleiding.