Tarieven haartransplantatie Turkije

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld bestaat 15 jaar, om dit te vieren, loopt er op dit moment een korting. 2000,- voor de FUE haartransplantatie Turkije (normaal 2500,-) Inclusief hotel, transfers, medicatie, hostess.

Gezien de lagere uurlonen in Turkije is een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld veel betaalbaarder dan in Nederland of Belgie, terwijl de kwaliteit op minstens hetzelfde niveau ligt.

Esteworld werkt niet samen met een agentschap of bemiddelaar vanuit Nederland. Hierdoor kunnen we de kosten voor een haartransplantatie laag houden. In veel landen heeft Esteworld een lokaal kantoor waar mensen werken in dienst van Esteworld. Voor Nederland en Belgie is dat het kantoor Benelux in IJsselstein, net onder Utrecht.  Op dit kantoor zijn Hidde, Margo, Rianne, Renske en Ozlem voor u beschikibaar en zij zullen er alles aan doen om u haartransplantatie tot een succes te maken, ook in de nazorg. Dit is een kosteloze service. Al het contact voor, tijdens en na de haartransplantatie loopt via hun. Uiteraard wordt u in de kliniek opgevangen door een Nederlandse hostess.

Kosten haartransplantatie Turkije Esteworld

FUE haartransplantatie Turkije kosten

Een FUE haartransplantatie is bij Esteworld al mogelijk vanaf 2000 euro voor een maximale behandeling over 1 dag*. 

Bij de maximale FUE behandeling worden zoveel mogelijk grafst (haarzakjes) uitgenomen als dat u donor gebied in 1 behandeling aan kan, dit zijn aantallen tot maximaal 4000 grafts. Hoe sterker het donor gebied hoe meer haarzakjes we kunnen uitnemen in 1 sessie. 

Dubbele haartransplantatie Turkije kosten

Indien u een heel sterk donor gebied heeft en de kaalheid laat dit toe kunnen we ook een haartransplantatie over twee dagen uitvoeren waarbij we tussen de 4000 – 6000 grafts kunnen verplaatsen. Kosten voor een dubbele behandeling zijn 3600 euro.

Acell behandeling Turkije kosten

De Acell behandedling koste los 1800 euro. In combinatie met de haartransplantatie kost deze 1250,- euro. De behandeling is dan goedkoper omdat u al onder verdoving bent, er al een chirug gereserveerd is en er al een behandelkamer voor is gerserveerd.

* De genoemde kosten voor deze haartransplantatie zijn inclusief garantie, 3 nachten hotel, alle medicatie/lotions,  transfers, Nederlandse hostess begeleiding en uitsekende nazorg.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk