Herstel haartransplantaties

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wij gaan verder waar andere stoppen

Het kan zijn dat u ooit een haartransplantatie hebt ondergaan bij een andere partij en dat deze niet heeft uitgepakt zoals u had gehoopt. Gelukkig biedt Esteworld vaak een oplossing.

Esteworld is een van de weinige klinieken waar men terecht kan voor een herstelende haartransplantatie. Door de hoge mate van professionaliteit en deskundigheid kijken we samen naar de mogelijkheden. Door de verschillende protocollen die Esteworld hanteert kijken we samen wat in uw situatie de beste optie is. Wij hebben al vele mensen geholpen met een resultaat waar zij nu wél tevreden over zijn. Maar wij blijven tegelijkertijd ook realistisch: indien er geen mogelijkheden zijn zullen wij u geen valse hoop geven. Gelukkig is dit zelden het geval.

De allerhoogste kwaliteit

Er zijn tegenwoordig veel verschillende aanbieders van haartransplantaites. Echter verschilt de kwaliteit van deze behandeling per aanbieder enorm. Zo maken veel haatransplantatie chirurgen bijvoorbeeld nog gebruik van boortjes gemaakt van chirurgisch staal, waar Esteworld enkel met saffier werkt. Daarnaast hanteert Esteworld een standaard van 0,6mm boortjes, waar veel andere aanbieders werken met grotere. Feit is: hoe kleiner en fijner het materiaal, hoe hoger de dichtheid en hoe sneller het herstel. De incisies van saffieren boortjes zijn zeer fijn maar tegelijkertijd groot genoeg om multi-grafts in te plaatsen. Ook is het mogelijk om tussen de bestaande haren te werken met zulke fijne boortjes en zo ook daar de dichtheid te verhogen. Werken met saffieren boortjes van deze grootte vereist specialisatie en jarenlange ervaring. Esteworld werkt enkel met de allerbeste chirurgen en kan daarom saffier als de standaard hanteren.

Een behandeling bij Esteworld betekent een hoogwaardige behandeling en begeleiding door professionals. Ook op het kantoor van Esteworld in IJsselstein staan vijf professionals 24/7 voor u klaar. Wij zullen altijd, samen met u, op zoek gaan naar de beste oplossing. Wij zullen u een eerlijk en realistisch advies geven en u daarmee een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden.

Wij behandelen u altijd in onze eigen haartransplantatiekliniek. Deze voldoet aan alle normen en eisen en is voorzien van alle belangrijke certificeringen. Hier zullen onze haartransplantatie chirurgen samen met hun vaste behandelteams uw behandeling met uiterste zorg uitvoeren. Dit is geen massa behandeling; u zult worden behandeld door één team in uw eigen moderne behandelkamer. De gehele behandeling lang zult u Nederlands gesproken begeleiding genieten.

De beste nazorg

De dag na uw haartransplantatie komt u weer terug naar de kliniek voor het nazorgtraject. Hier zullen wij de Esteworld kwaliteitscontrole uitvoeren, de eerste washing voor u doen en u zorgvuldig uitleggen waar u rekening mee zult moeten houden en wat u zelf verder moet doen. Hiervoor nemen wij rustig de tijd zodat wij zeker weten dat alles duidelijk is.

Eenmaal thuis aangekomen nemen onze professionals op kantoor IJsselstein het stokje weer over. Vanuit hier zullen wij de beste zorg verlenen. Gedurende de herstelfase houden wij dagelijks contact om u goed te monitoren en te sturen waar nodig. Wij hebben jarenlange ervaring en met elke vraag of onzekerheid kunt u bij de juiste professional terecht.  

Wij staan garant voor 100% tevredenheid. Deze garantie geven wij omdat wij volledig vertrouwen op de kwaliteiten van onze haartransplantatiechirurgen en andere professionals.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk