Herstel haartransplantaties

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wij gaan verder waar andere stoppen

Esteworld is een van de weinige klinieken waar men terecht kan voor een herstel haartransplantatie. Door de hoge mate van professionaliteit en kundigheid kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Door de verschillende protocollen die Esteworld hanteerd kunnen we samen kijken wat in uw situatie de opties nog zijn.

Bij Esteworld ontvangen we dan ook veel mensen die reeds een behandeling hebben laten uitvoeren bij andere instanties maar niet het gewenste resultaat bereikt hebben. Hoe vervelend dit ook is, zien we dit wel als groot compliment. Mensen die al meerdere haartransplantaties hebben laten uitvoeren bieden wij met succes een oplossing. Mochten er geen mogelijkheden zijn dan zullen we dit eerlijk communiceren.

In de markt is veel aanbod maar de verschillen in kwaliteit zijn enorm. Veel haartransplantatie chirurgen gebruiken bijvoorbeeld nog 0.7 of 0.6mm chirurgisch staal boortjes, dit zijn ronde boortjes, de door Esteword gebruikte boortjes zijn plat. Feit is hoe kleiner het materiaal, hoe hoger de dichtheid, hoe sneller het herstel. Er zijn nog niet heel veel chirurgen die deze type boortjes op een goede manier kunnen toepassen. Deze boortjes garanderen echter een hogere dichtheid en een betere efficiëntie bij het werken tussen bestaand haar. Bij Esteworld is het nu DE standaard.

De incissies van saffieren boortjes zijn zeer fijn maar groot genoeg om multigrafts in te plaatsen. Onze professionals, ervaren teams en haartranplantatie chirurgen, die tot de beste van de wereld behoren, kunnen vaak net wat meer, en staan garant voor resultaat.

Een behandeling bij Esteworld betekent een behandeling en begeleiding door professionals. Op het kantoor van Esteworld in Nederland en België staan 5 professionals voor u klaar om te kijken naar de beste oplossing, een eerlijk advies en duidelijk beeld wat er bereikt kan worden.

In onze eigen, van alle belangrijke certificering voorziene haartransplantatie kliniek, zullen onze haartransplantatie chirurgen met hun team uw behandeling met de grootste zorg uitvoeren. Geen massa behandelingen maar 1 deskundige haartransplantatie chirurg en team per persoon in een eigen moderne behandelkamer. Maatwerk en volledig Nederlandse begeleid. 

De dag na de haartransplantatie wordt u niet direct naar huis gestuurd, we nemen voor iedereen ruim de tijd zodat we de beste zorg kunnen leveren. De dag na de rust dag komt u terug voor de Esteworld kwaliteitscontrole, de eerste washing die we zorgvuldig uitleggen en voordoen en pas als we zeker zijn dat alles in orde is gaat u naar huis.

Thuis nemen onze professionals van kantoor Nederland/België direct weer het stokje over om ook hier weer de beste zorg te kunnen verlenen. Dagelijks is er in de herstel fase contact om het herstel goed te monitoren en waar nodig bij te sturen. Over alles is nagedacht en voor elke onderdeel zijn de juiste professionals beschikbaar.

Onze professionals, ervaren teams en haartranplantatie chirurgen, die tot de beste van de wereld behoren, kunnen vaak net wat meer, en staan garant voor resultaat.

 

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk