Margo

Consultant / Huidspecialist

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Indien u contact opneemt met Esteworld dan kunt u worden doorverwezen naar mij, Margo Sluijs of mijn collega en partner Hidde. 

In 2004 opende ik mijn eigen praktijk om dames en heren te begeleiden met afvallen, in combinatie met een Endermologie LPG systeem – ter ondersteuning van huidverbetering- haalde ik enorm veel voldoening uit mijn gemotiveerde enthousiaste klantenkring.

Meer en meer geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van huidverstrakking en huidverjonging raakte ik via mijn huidige partner Hidde Theunissen bekend met de wereld van de haartransplantatie “Esteworld”.

Zijn enthousiasme over Esteworld en de vele dankbare klanten die hij inmiddels heeft begeleid maakte mij nieuwsgierig. Haartransplantaties zijn tegenwoordig niet alleen meer weggelegd voor “BN-ers” en de elite maar is heel toegankelijk voor iedereen! Het is ook geen taboe meer om over een haartransplantatie te praten, een haartransplantatie uitvoeren kan zeer veel bijdragen aan een groter zelfvertrouwen.

Uiteraard was ik heel benieuwd naar Esteworld, ook bij mij waren er veel vragen, het reizen naar Turkije, de transfers, de artsen, het verblijf, de taal, de operatiekamers, de nazorg etc. etc. Ik nam dus graag de proef op de som.

Eenmaal daar werd alles wat ik had gehoord bevestigd. Bij aankomst in Istanbul staat de chauffeur van Esteworld te wachten in de aankomsthal, je wordt keurig heen-en weer gebracht, alles verloopt zoals beloofd.

De klinieken zijn werkelijk spectaculair, hyper modern en luxe, bij aankomst wordt je opgewacht door een Nederlands of Engelstalige hostess. De artsen zijn enorm vriendelijk en nemen echt de tijd je op je gemak te stellen en de behandeling plus verwachtingen goed uit te leggen. Indien u een haartransplantatie overweegt is Esteworld absoluut een hele goede keuze.

Mijn werkzaamheden bij Esteworld Nederland bestaan uit het afnemen van consulten, zowel op locatie in IJsselstein als telefonisch, het geven van telefonisch advies, het maken van offertes (in samenwerking met de chirurgen van Esteworld), begeleiding na het inplannen van de ingreep en de nazorg na thuiskomst.

Indien u langs wilt komen voor een persoon gesprek of advies dan bent u, op afspraak, van harte welkom op onze locatie in IJsselstein (UTR).

Personeel
Jaren ervaring
16 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2015
Type personeel
Medewerkers Kantoor NL/BE
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk