PRP behandeling tijdens haartransplantatie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Als 1 van de eerste haartransplantatie klinieken is Esteworld de PRP (Platet Ritch Plasma) behandeling gaan toepassen. In eerste instantie (2011) werd deze aangeboden om bestaande haartjes te herstellen, echter is reeds vanaf 2013 bekend dat deze werking van PRP zo kortstondig is en men deze voor een blijvend effect wekelijks moet herhalen. Gezien de kostprijs van een PRP en korte werking is Esteworld gestopt met het toepassen van deze behandeling na de haartransplantatie. Toch heeft PRP nog steeds een functie bij een haartransplantatie en dan vooral bij de genezing.

Esteworld voert bij elke haartransplantatie in Turkije een PRP behandeling uit. Een PRP behandeling heeft een zeer gunstig effect op de genezing van de wondjes na de haartransplantatie. Na gemiddeld 7 tot 10 dagen zult u niks meer van de behandeling zien. Voor een PRP behandeling wordt er buisje bloed afgenomen die in een centrifuge wordt geplaatst. Hierdoor vermenigvuldigen de rode bloedplaatjes. Dit zorgt voor een snellere bloedstolling, waardoor de haarzakjes sneller vast zitten en er een snellere genezing plaats vindt.

Het toepassen van een PRP na een haartransplantatie is al jaren achterhaald en zonde van het geld. PRP hecht zicht aan wondjes. Bij het toedienen als de wondjes genezen zijn hecht de PRP zicht nergens aan vast en heeft het haarzakje enkel tijdens het injecteren heel kortstondig baat bij het verreikte bloed. De hoeveelheid PRP die tijdens een haartransplantatie wordt geinjecteerd is meer dan genoeg voor het hele genezing proces.

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk