Eric, De hele haartransplantatie is perfect verlopen!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
24/7 Nazorglijn en begeleiding vanuit Estewold Nederland via de whatsapp. Super fijn en snel contact met deze dames. Ik ben nu op 9 maanden na de haartransplantatie mijn haar lijkt nog beter dan dat het voorheen was toen ik nog niet kaal werd. Ik krijg nu nog steeds regelmatig nazorg over wat ik kan doen tegen verder haaruitval. Dikke 10 voor Esteworld zowel in Nederland als Turkije. Lees ervaring

De haartransplantatie ervaring van Eric

Dag 1

Mijn vriendin en ik vertrekken vanuit Keulen naar Turkije,  Istanbul voor de haartransplantatie. We werden opgehaald op de luchthaven van Istanbul door de taxi van Esteworld en we werden afgezet in ons (prachtige) 5 sterren hotel! We zijn de eerste avond heerlijk gaan eten in het centrum van Istanbul, met een prachtig uitzicht over de Bosphorus. Het voelt nu al als vakantie. Echter beginnen de zenuwen nu wel te komen! Daarna gaan we op tijd slapen want de volgende ochtend om 7:15 worden we opgehaald door de taxichauffeur en naar de kliniek gebracht.

Dag 2

Om 6:00 uur ging de wekker. Vervolgens om 6:30 genoten van een super lekker en uitgebreid ontbijt in ons hotel. Om 7:15 werden ik en nog twee andere jongens uit ons hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht.

Eenmaal in de haartransplantatie kliniek heb ik Semma ontmoet, zij begeleidde mij tijdens heel het proces. Ze praatte gewoon Nederlands, wat erg prettig was. Toen werd er allereerst een bloedonderzoek gedaan. Daarna werden in een andere kamer mijn haren geschoren. Dit was even schrikken aangezien ik nooit kaal ben geweest. Daarna is de haartransplantatie chirurg komen kijken om een indicatie te geven van hoeveel grafts geïmplanteerd zouden worden en om de haarlijn af te tekenen. Hij nam hier ruim de tijd voor. Vervolgens ben ik begeleidt naar de kamer waar de operatie plaats zou vinden. Ik kreeg een roesje tegen de zenuwen en om de behandeling wat relaxt in te kunnen gaan. De haartransplantatie kon beginnen. Allereerst werd ik verdoofd aan de voorkant van mijn hoofd, de verdoving werkte snel en het gevoel was gauw helemaal weg. Toen moest ik omdraaien en werd mijn achterhoofd ook verdoofd. De arts is gekomen en heeft gaatjes geprikt overal waar haren moesten komen, hij kwam uit op 1820 grafts. Daarna kreeg ik wat te eten en te drinken. En toen kon de haartransplantatie beginnen. Twee verpleegkundigen, eentje links en eentje rechts, hebben vanuit mijn achterhoofd haren eruit gehaald en daarna aan de voorkant geimplanteerd. Één voor één. De hele ingreep is perfect verlopen. Het duurde ongeveer van 9:00 tot 14:30. Om 12:30 was ik klaar en mocht ik met de rest van de groep uitgebreid lunchen. Na de lunch hebben we nog een nabespreking gehad met Semma met uitleg over verder verloop etc. Daarna zijn we heel tevreden over het verloop van de haartransplantatie Turkije weer terug naar het hotel gebracht.

Aangekomen in het hotel moest mijn vriendin wel even lachen, ik had een groot verband om mijn hoofd. Toen ben ik even gaan rusten op bed. En s’avonds zijn we met nog een andere jongen die ook een haartransplantatie heeft ondergaan gaan eten in ons hotel. Ook dit was erg lekker. Het slapen ging wat moeizaam want ik mocht niet op mijn buik slapen, en moest met een reiskussen in mijn nek slapen. Ik heb verder geen pijn gehad.

Dag 3

Nadat ik wakker ben geworden was het even schrikken aangezien heel mijn kussen vol met bloed zat. Dit schijnt heel normaal te zijn, want dit was grotendeels vocht. Gelukkig werden mijn vragen snel beantwoord via de uitstekende nazorg lijn van Esteworld.

Daarna zijn ik en mijn vriendin uitgebreid gaan ontbijten in het hotel, om vervolgens Istanbul te gaan verkennen. Het was heel mooi weer, 20 – 27 graden  alle dagen en erg zonnig. We hebben heel veel gezien en gewandeld, Istanbul is een prachtige stad. Vooral de moskeeën vonden wij erg mooi en indrukwekkend. We hebben een boottocht gedaan over de Bosphorus. En we hebben geluncht in de stad. In de avond zijn we weer opnieuw de stad in gegaan met de shuttlebus vanuit ons hotel. Lekker uit eten geweest. Heel de dag nergens last van gehad. Alleen uitgekeken met de felle zon op mijn hoofd, we zochten regelmatig de schaduw op.

Dag 4

Vandaag was de nabehandeling. Ons werd uitgelegd hoe ik mijn hoofd moet wassen en nabehandelen. Het zag er allemaal erg goed uit dus toen zijn we ook al snel weer teruggebracht naar het hotel.

We zijn de stad weer in gegaan, vandaag mocht ik een hoedje dragen, dit heb ik gedaan om mijn hoofd te beschermen tegen de zon. Ook deze dag nergens last van gehad. s’ Avonds heerlijk gegeten met uitzicht op de Hagia Sofia. De volgende dag vertrokken we vroeg in de ochtend terug naar Nederland.

Nu thuis toch een heel avontuur maar ik ben blij met de keuze voor mijn haartransplantatie bij Esteworld. De haartransplantatie op mijn inhammen en tussen de bestaande haren ziet er heel goed uit. Er zijn in Turkije enorm veel aanbieders maar vooral ziekenhuizen die het erbij doen, waar je een algemeen chirurg krijgt. Bij Esteworld lopen haartransplantatie specialisten, en niet de minste. Binnen Turkije en ik durf ook wel te zeggen de wereld is Esteworld een van de beste.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk