Zeer tevreden met haartransplantatie resultaat

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Jerry is op jonge leeftijd (onder de 25) al snel kaal geworden. Door zijn jonge leeftijd is er kans op verder haaruitval waardoor hij bij Esteworld de Acell behandeling heeft laten uitvoeren, deze maakt aangetast haar weer sterk. Jerry een advies op maat gekregen om nieuwe aantasting tegen te gaan. Met de FUE saffier haartransplantatie hebben we zijn voorkant behandeld met een hoge dichtheid. Lees ervaring

Resultaat haartransplantatie Turkije

In juli 2020 heb ik een haartransplantatie uit laten voeren in de kliniek van Esteworld in Istanbul. Al op jonge leeftijd werd de kwaliteit van mijn haar minder goed. Ik kreeg last van inhammen en mijn haar werd dunner. Ik vond het er zelf niet meer mooi uit zien. Ik had toen voor mezelf de overweging gemaakt: Ga ik mijn hoofd kaal scheren óf ga ik hier wat aan laten doen?

Ik had mij verdiept in de mogelijkheden tot een haartransplantatie. De kosten voor een haartransplantatie liggen in Nederland gemiddeld hoog. Via een kennis werd ik gewezen op Esteworld, een organisatie met haartransplantatie klinieken in Turkije. Via de website van Esteworld had ik een afspraak voor een consult ingepland. Ik had een erg prettig consult gehad met Margo. Tijdens dit consult kreeg ik een duidelijk beeld over het gehele proces én wat voor resultaat ik kon verwachten. De kosten voor de haartransplantatie vilen ten opzichte van Nederland enorm mee. Ik had er een goed gevoel bij en ik had gelijk de keuze gemaakt om voor een haartransplantatie bij Esteworld te gaan. Drie weken later zat ik in het vliegtuig naar Istanbul toe voor mijn haartrnsplantatie.

De chauffeur stond mij op het vliegveld al op te wachten. Ik werd naar een mooi hotel in Istanbul gebracht. Ik ontmoette die avond een andere Nederlander die ook voor een haartransplantatie naar Esteworld ging. We hadden samen een hapje gegeten bij een restaurant in de buurt van het hotel. Hierna ben ik vroeg gaan slapen, want de volgende dag werd ik vroeg opgehaald om naar de kliniek toe te gaan.

Bij de kliniek werd ik opgevangen door Semanur. Zij is een Nederlandstalige hostess die mij de gehele dag top heeft begeleid! Nadat ik bij de kapper was geweest, kon de behandeling beginnen. De haartransplantatie begon met de verdovingsspuiten. Dit voel je wel even, maar ik vond het niet heel pijnlijk. In eerste instantie werden de grafts achter uit mijn hoofd verwijderd, vervolgens werden er gaatjes in mijn hoofd gemaakt en tot slot werden de grafts teruggezet. Het was een lange dag, maar ik werd door een goed team behandeld en ik werd gedurende de dag continu ondersteund door Semanur. De behandeling is na de verdoving compleet pijnloos. Er waren bij mij 3500 grafts verplaatst.

Na de haartransplantatie kreeg ik gelijk een appje van de nazorg van Esteworld hoe de behandeling is verlopen. De nazorg van Esteworld is erg goed. Ze hebben continu contact met me gehouden (en nog!) over hoe het gaat in de maanden na mijn haartransplantatie. Zowel met de nazorg als Margo heb ik goed contact gehad na de behandeling. Bij vragen kreeg ik een erg snelle en professionele reactie.

Het hotel in Istanbul beviel ook erg goed. Het voordeel van dit hotel is dat er veel mensen verblijven die een medische behandeling hebben gehad. Je wordt dus absoluut niet raar aangekeken als je net een haartransplantatie hebt laten uitvoeren.

Na de haartransplantatie sliep ik een paar dagen slecht doordat ik op mijn rug moest slapen in een nekkussentje. Dit was het enige minpuntje. Voor de rest was alles mij meegevallen en de dagen erna heb ik nog wat van Istanbul kunnen zien.

De haargroei kwam ongeveer 4 maanden na de haartransplantatie goed op gang. Ik ben nu 8 maanden verder sinds de haartransplantatie en ik ben zeer zeer tevreden met mijn resultaat. Ik kan het iedereen aanraden om voor een haartransplantatie te gaan als je een haarprobleem hebt.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk