Haartransplantatie vanuit Belgie naar Turkije

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Via 3 vrienden die met succes een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld hebben ondergaan kwam Gil bij ons terecht. Gil heeft vergaande kaalheid en wordt gezien zijn leeftijd in potentie nog een stuk kaler. Het advies was een hogere haarlijn zodat er toch een goede dichtheid kan worden bereikt met de haartransplantatie en een goed producten plan in combinatie met de acell behandeling om verdere aantasting zo vele mogelijk in te dammen. Lees ervaring

Hier is mijn verslag van mijn haartransplantatie in Turkije:

Sinds een jaar of 4 geleden begon ik te merken dat mijn haar van voor dunner en inhammen dieper werden, 

Ongeveer een jaar geleden begon ik mij er toch aan te ergeren en ben ik begonnen met zoeken naar een oplossing, via bepaalde bronnen ben ik dan op Esteworld haartransplantatie uitgekomen.

Na een paar dagen nadenken had ik dan het besluit genomen om op consultatie te gaan bij het kantoor van Esteworld in Nederland, bij Margo. Ik ben er vriendelijk en professioneel geholpen. Ze heeft me goed kunnen voorbereiden op wat me tijdens een haartransplantatie te wachten zou staan en heb vervolgens een datum afgesproken om naar de haarkliniek te gaan in Istanbul.

Haartransplantatie Turkije Dag1

Toen ik s'avonds aankwam aan de luchthaven van Istanbul moest ik gewoon naar het afgesproken punt gaan en daar stond de chauffeur mooi op mij te wachten, het was ongeveer 20 min rijden en niet veel later was ik in het mooi verzorgde hotel met fijn personeel. Avondje rustig in hotel door gebracht wachtend tot de big day.

Haartransplantatie Turkije Dag 2

Na nachtje met weinig slaap van zenuwen was ik het ontbijt gaan verkennen wat er zeer mooi verzorgd een goed uitzag met veel keu. Ik heb daar ook super lotgenoten leren kennen die ook die dag voor een haartransplantatie in de kliniek moesten zijn, alleen zijt ge niet.

De haartransplantatie kliniek zelf was zeer mooi verzorgd, na dat ik naar onder werd begeleid naar de wachtruimte. Na een goed gesprek met de chirurg over hoe mijn haarlijn werd uitgetekend begon de haartransplantatie, eerst kreeg ik een paar Verdovingsspuiten die best wel vervelend aanvoelde maar eens dat de verdoving werkten voelde ik niets meer, het voelde alsof je een helm op had. De haren werden verwijderd op mijn donor gebied, insicies werden gemaakt door de chirurg waar de haartjes kwamen te zitten en ondertussen werd ik mooi in de gaten gehouden door de Nederlands sprekende hostess Semanur, ze heeft me tijdens alle processen van de haartransplantatie begeleid en uitgelegd wat zat te gingen doen.  

Na 3 uurtjes en 2800 grafts armer was het lunchpauze, heb ik een lekker menu voorgeschoteld gekregen om terug wat op krachten te komen om erna 3 uurtjes lang nog de grafst in de geopende kanaaltjes te laten steken en werd mee nog de Acell behandeling uitgevoerd, volledig pijnloos en zonder problemen gebeurt. 

Rond half 4 was mijn haartransplantaie klaar en werd ik terug begeleid naar het hotel, s'avonds lekker gegeten met een paar lotgenoten in het restaurant van het hotel en erna mijn bed in na een lange dag.

Haartransplantatie Turkije Dag 3

Na best een moeizame ochtend (omdat je moet slapen met nek kussen zodat je geen grafts beschadigd) had ik een vrij rustig dagje, had besloten om lekker in het hotel te blijven en te rusten 

Haartransplantatie Turkije Dag 4

Na mee uit te checken werd ik in de ochtend opgehaald door de chauffeur om naar de kliniek te rijden voor mijn eerste washing, de washing voelde heerlijk aan. Ik kreeg tijdens washing de uitleg hoe ik de komende 10 dagen mijn nieuwe haren moest wassen en verzorgen, na de washing stond de chauffeur klaar om mij terug te brengen naar de luchthaven .

Het was voor mij de eerste keer een trip alleen naar een andere land, ik moet toegeven ben toch vertrokken met een bang hartje maar eens daar is het me allemaal heel goed bevallen, zeker door de begeleiding en vertrouwen die ik kreeg in de kliniek en de begeleiding van esteworld Nederland.

Thanks!

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
België
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk