FUE Saffier haartransplantatie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

De beste chirurgen + de beste boortjes = het beste resultaat

FUE Saffier is geen haartransplantatie methode maar het zegt iets over het boormateriaal dat gebruikt wordt tijdens de haartransplantatie. Het succes van een haartransplantatie wordt uiteindelijk bepaald door de kundigheid van de chirurg en zijn team.

De saffier methode werdt bij Esteworld al een jaar toegepast naast de normale FUE methode. De resultaten met het 0.6 FUE saffier boortje overstijgen die van de 0.6 FUE boortje met chiurgisch staal. Om deze reden zijn wij per heden volledig overgestapt naar FUE saffier boortjes. De kopjes van de Saffier boortjes zijn van diamant, omdat deze boortjes optimaal scherp moeten blijven kunnen ze 1malig gebruikt worden. Bij Esteworld houden we ons hier ook aan.

Er wordt bij Esteworld gewerkt met 0.6 mm boortjes van saffier. Doordat dit enorm klein is zegt dit wat over de kundigheid van de chirurgen die bij Esteworld werken. Hoe kleiner het boortje hoe kleiner de wondjes en hoe sneller het herstel. Het gebruik van  0.6 mm saffier boortjes zorgt voor een betere dichtheid omdat er dichter op elkaar geplaatst kan worden. Ook is de kans om tussen bestaande haren te kunnen werken groter. Een FUE saffier boortje heeft de vorm van een punt en is harder waardoor deze minder weefselschade aanbrengt ten opzichte van het  normale FUE boortje van chirurgisch staal dat een rechthoekige vorm heeft. 

Niet enkel het materiaal maar het diameter boortje en de deskundigheid van diegene die hem hanteert bepaald het tevredenheid gehalte van het uiteindelijke resultaat, hoeveel grafst en multi grafts er worden uitgenomen, in welke huidlaag er word gewerkt en de herstel tijd.

Zowel bij het gebruik van een FUE saffier boortje of 1 van chirurgisch staal worden de nieuwe kanaaltjes geopend in de juiste huidlaag waar de doorbloeding optimaal is (iedere goede kliniek plaatst uiteraard in deze huidlaag) 

Wanneer de kanaaltjes worden geopend met een laser, naald of mesje, kan dit ten koste gaan van de huidige haren. Met een 0.6 mm boortje is schade aanbrengen haast niet mogelijk, wij zullen overigens nooit haarzakjes tussen bestaande haren plaatsen als daar geen ruimte voor is.

Wij hebben iedere 3 maanden controle op hygiëne en materialen, uiteraard wordt er uitsluitend steriel gewerkt en met scherpe boortjes.

Behalve de enkele of dubbele FUE saffier methode werken wij ook met de DHI methode (haarbesparend) en de Artas haar robot.


 

FUE saffier behandeling Informatie
Aantal uitgevoerde FUE behandelingen met Saffier pen
5000+
Welke chirurgen voeren deze methode uit?
Alle haartransplantatie chirurgen
Methode bestaat sinds
2017
Esteworld voert methode uit sinds
2017
Tevredenheid gehalte na 1 behandeling
minimaal 99%
Aantal Multigrafst bij Saffier methode
Afhankelijk van het donor gebied van de patient
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk