FUE Saffier haartransplantatie

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

De beste chirurgen + de beste boortjes = het beste resultaat

FUE Saffier is één van type boortjes die wordt gebruikt tijden een haartransplantatie bij Esteworld, een haartransplantatie is uiteraard maatwerk en per situatie verschillend. De grootte van het Saffierboortje waar het nieuwe kanaaltje mee wordt geboord is afhankelijk van de grootte van de haarzakjes die geplaatst zullen gaan worden. Uiteraard zal er door de arts op multigrafts geselecteerd worden, multigrafts zijn haarzakjes waar meerdere haartjes uit groeien en deze geven meer dikte en dichtheid. De teams bij Esteworld zijn zeer kunidg en getraind om het hoogste haalbare aantal multigrafts uit het donor te nemen. Hoe meer haren we kunnen verplaatsen hoe beter de dichtheid, u bent bij Esteworld dan ook vaak klaar met 1 behandeling.

FUE Saffier is geen haartransplantatie methode maar het zegt iets over het type boormateriaal dat gebruikt wordt tijdens de haartransplantatie. Het succes van een haartransplantatie wordt uiteindelijk bepaald door de kundigheid van de chirurg en zijn team.Door onze meer dan 17 jaar ervaring is de expertise groot en zullen we altijd op zoek gaan naar de haartransplantatie methode die het beste bij uw situatie past.

De FUE Saffier boortjes worden bij Esteworld inmiddels al een jaar toegepast naast de normale FUE boortjes. De resultaten met het FUE saffier boortje overstijgen die van de gewone FUE : het boortje van chirurgisch staal. Met de FUE Saffier kunnen er meer grafst per cm2 worden geplaatst en er is een sneller herstel van de huid. Dat is dan ook dé reden dat Esteworld is overgestapt naar FUE Saffier boortjes. De kopjes van de Saffier boortjes zijn van diamant, omdat deze boortjes optimaal scherp moeten blijven kunnen ze éénmalig gebruikt worden. Bij Esteworld houden we ons hier ook aan.

Er wordt bij Esteworld gewerkt met verschillende afmetingen Saffier boortjes, de afmeting van het Saffier boortje is afhankelijk van de grootte van uw haarzakjes. Het gebruik van Saffier boortjes zorgt voor een betere dichtheid omdat er dichter op elkaar geplaatst kan worden. Ook is de kans om tussen bestaande haren te kunnen werken groter door de vorm van het saffieren boortje. Een FUE saffier boortje heeft de vorm van een ruitvormige platte punt en is harder waardoor deze minder weefselschade aanbrengt ten opzichte van het normale FUE boortje van chirurgisch staal dat een ronde vorm heeft. In plaats van ronde gaatjes maakt de Saffier kleine incicies waardoor er een maximale dichtheid bereikt kan worden.

Niet enkel het materiaal maar ook de afmeting van het boortje én de deskundigheid van diegene die hem hanteert bepaald het tevredenheidsgehalte van het uiteindelijke haartransplantatie resultaat.

Zowel bij het gebruik van een FUE saffier boortje als bij chirurgisch staal worden de nieuwe kanaaltjes geopend in de juiste groeirichting én in de juiste huidlaag waar de doorbloeding optimaal is.

Wanneer de kanaaltjes worden geopend met een laser, ronde holle naald of mesje, kan dit ten koste gaan van de huidige haren. Met een klein scherp boortje is schade aanbrengen haast niet mogelijk, wij zullen overigens nooit haarzakjes tussen bestaande haren plaatsen als daar geen ruimte voor is en daarmee de kans lopen op het beschadigen van de bestaande haarzakjes.

Wij hebben in onze kliniek iedere 3 maanden strenge controle op hygiëne en materialen, uiteraard wordt er uitsluitend steriel gewerkt en met nieuwe scherpe boortjes.

Behalve een enkele FUE Saffier behandeling (tot 4000 grafts) of een dubbele FUE saffier behandeling (indien het donorgebied het toelaat kunnen wij tot 6000 tot 8000 grafts plaatsten in een dubbele behandeling) werken wij ook met de DHI methode (haarbesparend) en de Artas haar robot. We bekijken per situatie welke haartransplantatie methode en boortjes het beste geschikt is, of het beste past bij specifieke wensen.

Tevens kunt u een VIP haartransplantatie ondergaan bij Dr Servet Terziler, 's werelds beste haartransplantie chirurg én eigenaar van de Esteworld kliniek.


 

FUE saffier behandeling Informatie
Aantal uitgevoerde FUE behandelingen met Saffier pen
5000+
Welke chirurgen voeren deze methode uit?
Alle haartransplantatie chirurgen
Methode bestaat sinds
2017
Esteworld voert methode uit sinds
2017
Tevredenheid gehalte na 1 behandeling
minimaal 99%
Aantal Multigrafst bij Saffier methode
Afhankelijk van het donor gebied van de patient
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk