Als je haar langzaam verdwijnt? Haartransplantatie bij Esteworld!

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Bowey zijn haarlijn trekt naar achter. Boven en achterop is zijn haar al wat dunner aan het worden een teken dat hier de kaalheid door zal zetten. De kaalheid valt nu nog mee. Middels een haartransplantatie hebben zijn voorkant en inhammen opgevuld met een hoge dichtheid (0.6mm saffier boortje) Overal waar we tussen konden transplanteren hebben we dat gedaan. De acell is toegepast om zijn dunner wordende haar aan te pakken. Hoe beter het haar kwaliteit hoe beter het resultaat. Lees ervaring

Haartransplansplatatie ervaring bij Esteworld in Turkije @bowyvandam

Wat doe je als je merkt dat je haar langzaam dunner begint te worden en er kale inhammen onstaan? Veel mensen zullen je adviseren om jezelf kaal te scheren. Kaal is tegenwoordig ook helemaal niet raar meer in de huidige maatschappij. Echter kon ik mij totaal niet vinden in het idee om mijn lange haar in te ruilen voor een kale kop. Voor mij was er op dat moment maar 1 oplossing en dat was een haartransplantatie laten doen om de inhammen in te vullen.

De zoekresultaten in Google gaven al snel Esteworld Turkije aan en iets wat later had ik dan een eerste gesprek met Hidde op het kantoor van Esteworld in Nederland. Erg toffe gast trouwens! Na mijn uitleg van mijn probleem nam hij wat foto’s en bekeek mogelijkheden voor mij. Duidelijke uitleg van Hidde volgde en niet snel later besloot ik om mijn avontuur te beginnen bij Esteworld.

Enkele weken later vloog ik naar Istanbul. Via WhatsApp werd ik vooraf door Yasmin (contactpersoon in Istanbul) op de hoogte gebracht van hoe laat en waar ik moest klaarstaan. Super chill!

Bij de kliniek werd ik opgewacht door een Nederlandstalige hostess die mij de hele dag heeft ondersteunt. Eenmaal aangekomen in de kliniek kreeg ik al snel te horen dat ik mijn lange manen mocht inleveren voor… je raad het al! Een kale kop! Om eerlijk te zijn vond ik dit het meest spannende aan heel de haartransplantatie.

Na het scheren mocht ik doorlopen naar de kamer waar het allemaal zou gaan gebeuren. Een mooie Turkse chick stond mij daar op te wachten en mocht de verdovingsspuitjes aanbrengen. Wellicht een afleiding? Want … deze voel je wel even. De spuitjes bedoel ik dan offcourse.

Omdat ik voor de ACELL behandeling koos, werd deze eerst uitgevoerd. Een soort van gele gel wordt in je hoofdhuid gespoten. Dit voel je uiteraard niet meer door de verdoving. Daarna werden er in mijn hoofd 2500 gaatjes gemaakt! Evenveel grafts worden er daarna achteraan je hoofd weggehaald. Pijnloos. De extra acell behandeling heb ik toegevoegd om de kwaliteit van mijn bestaande haren te verbeteren. Volgend jaar zomer is dit dus keihard flaneren op het strand en de festivals. Althans, dat is wel de bedoeling natuurlijk.

Na een flinke lunch was deze jongen klaar voor deel 2, het inplanten van de grafts. Als tip zou ik zeggen → Neem muziek mee wat je kunt luisteren. Want het is best even liggen kan ik je vertellen. Na de transplantatie kreeg ik nog een mapje mee waarin staat hoe de transplantatie nadien te behandelen en welke medicatie ik moest nemen (antibiotica, pijnstillers).

De volgende 2 nachtjes sliep ik rechtop. Vet kut! Maar je moet er wat voor over hebben zullen we dan maar zeggen. Mijn hotelkamer was overigens dik in orde. Al viel het ontbijt wat tegen. 2 dagen na mijn transplantatie werd ik opnieuw opgewacht door mijn Nederlandse contactpersoon in de kliniek voor de laatste washing. Het verband mocht eindelijk van mijn hoofd! Nog een snelle controle bij de dokter en ik was klaar. De chauffeur bracht me terug naar de luchthaven en enkele uurtjes later stond ik weer in Amsterdam.

Thuis werd ik gecontacteerd door Estworld Nederland voor de nazorg, super geregeld allemaal!

Ik moet helaas nog even geduld hebben voordat ik het eindresultaat kan zien. Al ben ik nu al blij met het resultaat.  

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk