Jelmer, 100% vertrouwen in haartransplantatie resultaat

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
2 keer op consult bij Esteworld in IJsselstein en daarna met volle overtuiging gekozen voor een haartransplantatie Turkije. Jelmer is nog vrij jong, namelijk 23 jaar. Zijn kaalheid is echter al zo ver gevorderd dat in zijn situatie ook op deze leeftijd een haartransplantatie kan plaats vinden. Jelmer zijn donor is zeer sterk. Mocht er verder haaruitval optreden is er nog donor beschikbaar om dit op te lossen. Uiteraard heeft Jelmer een goed producten advies gekregen om dit zo veel mogelijk te voor komen. Lees ervaring

Ervaringen haartransplantatie Jelmer Steggerda

Vanaf m’n 16e begon ik al kaal te worden. Het begon met de inhammen die een beetje naar achteren trokken. Later werd ook het haar midden op m’n hoofd dunner en moesten de haren op de kruin er ook aan geloven. Ik heb in de tussentijd veel geprobeerd om de haaruitval tegen te gaan, helaas tevergeefs. Niks werkte écht goed, of ik kreeg er flinke bijwerkingen van waardoor ik er mee moest stoppen. In het afgelopen jaar is de haaruitval met een stroomversnelling gegaan. Ik besloot om me te gaan oriënteren op een meer permanente oplossing. Het internet staat vol met aanbieders van haartransplantaties, zowel in Nederland als Turkije. Uiteindelijk ben ik bij Esteworld gekomen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, de goede naam en de realistische consults die ik gehad heb bij Margo.

Inmiddels is Jelmer zijn broer Sjoerd ook bij ons geweest voor zijn haartransplantatie. Bekijk hier ook zijn ervaring: https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/broer-al-super-resultaat-nu-is-het-mijn-beurt

Twee keer heb ik een consult met Margo gehad, een keer via de telefoon en een keer op hun kantoor in IJsselstein (Utrecht). Deze gesprekken waren heel positief en Margo heeft een realistisch beeld geschetst wat voor mij mogelijk was in een haartransplantatie. Ik heb deze gesprekken altijd heel prettig ondervonden en ik waardeerde de eerlijkheid die gepaard ging met de adviezen. Margo vertelde mij dat ik een enorm sterk donorgebied heb met veel multi-grafts. Toch nog een geluk bij een ongeluk! Ze voorspelde dat ik in aanmerking zou komen voor een dubbele haartransplantatie behandeling. Dat betekent dat ze zo’n groot aantal grafts kunnen uitnemen dat een dubbele behandeling noodzakelijk is. Uiteindelijk zijn er 6100 grafts bij mij geplaatst over de hele oppervlakte van m’n hoofd, een enorm aantal!

Vanwege corona hebben we best wat moeten schuiven met de behandeldata. Mijn vlucht was de eerste keer geannuleerd waardoor ik noodgedwongen de behandeling moest uitstellen. Esteworld heeft de hele tijd flexibel met me meegedacht en vond dit geen probleem, chapeau! Uiteindelijk kon ik 21 September bij Dr. Faruk terecht voor de haarimplantatie, daar gaan we dan. De transfers van en naar het hotel zijn allemaal perfect geregeld. Ik mocht ook voor relatief weinig geld een vriend meenemen naar Istanbul, dit zou ik iedereen aanraden om te doen. Op het vliegveld in Istanbul stond er iemand van Esteworld op me te wachten die me keurig bracht naar het hotel in ongeveer een half uurtje.

De grote dag was aangebroken, de dag van de haartransplantatie. Tijdens het ontbijt in het hotel heb je al door dat je niet de enige bent die een behandeling gaat doen die dag. Het is toch wel fijn dat je een aantal lotgenoten hebt die allemaal in hetzelfde schuitje zitten als jij. De transfer stond weer klaar om 07:30 en we werden naar de kliniek gebracht. Na een bloedtest en het tekenen van de haarlijn kon de behandeling beginnen. Ze begonnen de haarimplantatie met het uitnemen van de grafts, dit heeft bij mij ongeveer 3,5 uur geduurd. De verdovingsprikken zijn arelaxt, maar daar moet je even doorheen komen. Als de verdovingen eenmaal werken voel je niks meer gelukkig. Na een lekkere warme lunch heeft de dokter bij mij de kanaaltjes gemaakt met het 0,6mm boortje. Dit duurde ongeveer 1,5 uur en was goed te doen. Het laatste gedeelte van de haartransplantatie duurt het langste. In het laatste gedeelte plaatsen ze de grafts in de kanaaltjes die daarvoor zijn gemaakt. Dit heeft bij mij zo’n 4 uur geduurd, maar dit kwam natuurlijk ook omdat er maar liefst 6100 grafts werden geplaatst. Toen de arts ‘operation is finished’ zei tegen me, was ik erg opgelucht. Het zit er eindelijk op!

Tijdens de gehele behandeldag is er continu een Nederlandse hostess aanwezig die je begeleidt waar nodig. Zij vertelde mij wat er ging gebeuren en vroeg vaak aan me of alles nog goed ging en of ik wat eten/drinken kon gebruiken. Het was een lange zit, maar zeker goed te doen. De avond na de behandeling heb ik nog wel een beetje last gehad van napijn, maar na een pijnstiller heb ik toch nog een redelijke nachtrust gehad.

De rustdag heb ik gebruikt om Istanbul te gaan ontdekken. Istanbul is een prachtige stad dus ik raad iedereen aan om in de rustdag het te gaan bekijken. Ik had op de rustdag ook helemaal geen last van m’n hoofd. De mensen in Istanbul kijken je ook helemaal niet raar aan met dat verband op je hoofd, ze zien het vaker volgens mij. Op de rustdag heb ik ook om het uur m’n hoofd gekoeld tegen de zwellingen, maar dit is ook prima te doen met een koud flesje water. De derde dag stond de eerste washing gepland. Ik was blij dat dat verband eindelijk van m’n hoofd mocht, want het zit er behoorlijk strak omheen. Na de washing controleerde de haartransplantatie chirurg zelf of alles in orde was met de geplaatste grafts. Gelukkig was dit het geval en hierna mocht ik al vrij snel de kliniek weer verlaten.

De terugvlucht had ik gepland op de 4e dag, ik had dus nog een middag om Istanbul in te gaan. Ik kon trouwens kosteloos één dag langer blijven in het hotel, goed geregeld! Ik zou iedereen aanraden om naast je haarimplantatie ook een beetje de toerist uit te hangen in Istanbul. Zo krijg je toch nog een beetje dat vakantiegevoel! Inmiddels ben ik alweer terug in NL en is het herstel in volle gang. Ik heb vaak nog contact met Margo om te bespreken hoe het herstel gaat en ik kan al m’n vragen bij haar kwijt. Je hebt echt niet het gevoel dat je aan je lot wordt overgelaten zodra de behandeling klaar is. Dit geeft een goed gevoel en een zekere rust. De klantgerichtheid bij Esteworld is gewoon echt top.

Ik wil iedereen die nog twijfelt of die het sowieso gaan doen nog een paar tips geven:

  • Als je nog twijfelt kan je altijd een vrijblijvend consult aanvragen, je zit aan niks vast.
  • Neem een vriend/vriendin mee naar Istanbul, dit maakt de reis een stuk leuker.
  • Zorg voor een goed nekkussen op basis van traagschuim (niet die korreltjes). Aangezien je de eerste nachten op je rug moet slapen is het belangrijk om een goed nekkussen te hebben.
  • Als je niet van verdovingen houdt of een lage pijngrens hebt zou ik je de pijnloze verdoving aanraden.
  • Ga Istanbul in op je rustdag, het is het zeker waard!

In ieder geval wil ik Esteworld hartelijk bedanken voor de goede ervaring! Ik heb er veel vertrouwen in dat ik na een paar maanden weer rondloop met een bos haar J.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Dubbele haartransplantatie
Grafts
Meer dan 5000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk