Cas, Uitgebreid consult gaf de doorslag.

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Cas is door de jaren heen flink kaal geworden, het oppervlakte dat we moesten behandelen met een haar implementatie was fors. Zijn donor was gelukkig heel erg goed. We hebben in 1 behandeling maar liefst 4200 grafts kunnen uitnemen en hebben deze verdeeld over de gehele oppervlakte. De focus van de verdeling is aan de voorkant gelegd maar door het hoge aantal haarzakjes hebben we boven en achterop ook goed kunnen invullen. Lees ervaring

Ik heb er nooit heel erg mee gezeten, met het kaal worden. Maar wat ik vooral mistte waren de momenten dat je je best deed om er goed uit te zien. Vroeger deed je dan mooie kleren aan, even scheren, luchtje op en je haar goed. Dat laatste viel me steeds vaker tegen en op een gegeven moment was dit niks meer. Mijn haar doen was geen onderdeel meer van het ritueel. Toen ik uiteindelijk bij m’n kapper zat en er eigenlijk geen model meer mogelijk was met mijn haar besloot de kapster haar manager erbij te halen.

Ik was erg benieuwd wat er zou gaan gebeuren. Uiteindelijk kwam haar manager, jonge man, mooi haar, goed gekleed, vertellen dat hij wat aan zijn kaalheid heeft laten doen bij Esteworld. Ik was erg verrast. Het was me niet bij hem opgevallen en het zag er fantastisch uit. Ik heb toen zelf een paar weken getwijfeld, maar heb toen uiteindelijk besloten om toch een haartransplantatie consult te doen op het kantoor van Esteworld in Nederland. Mijn consultant was Margot. Wat had ik te verliezen?

Margo gaf zoveel aandacht aan het gesprek en had zoveel geduld dat ik helemaal niet het gevoel had dat ik de laatste was van die dag en dat ze al tientallen gesprekken had gehad. Dat gaf een goed gevoel. Het is toch spannend om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan. Ik besloot om het te gaan doen.

Na een zoektocht naar de perfecte datum (je moet na afloop toch een paar dagen thuis kunnen zijn) kwam ik uiteindelijk aan in Istanbul en belandde in een perfect georganiseerd haartransplantatie programma waar je van begin tot eind wordt begeleid door een Nederlandstalige host die je door alle stappen meeneemt. Van het ’s ochtends ophalen vanuit het luxe hotel tot en met ‘s avonds netjes weer afgezet worden: alles was goed geregeld.

De haartransplantatie zelf was duidelijk, professioneel en ja, het blijft een medische ingreep. Dus plaatselijke verdoving, speldenprikjes, lang liggen, het was allemaal onderdeel van het proces. Maar ik heb geen moment getwijfeld. Het was het allemaal waard.

Uiteindelijk heb je na de dag van de ingreep een rustdag waarop we Istanbul nog zijn in geweest. Dat ging prima. Beetje uitkijken met de zon en niet stoten, maar ik heb me prima gevoeld. Eigenlijk heb ik me sinds de ingreep nooit vervelend gevoeld. Ik kijk super uit naar het resultaat van mijn haartransplantatie.

Ervaring
Type ervaring
Video ervaringen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
4000 tot 4500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk