Haartransplantatie Turkije kosten

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie Turkije

In Turkije vindt u veel verschillende aanbieders van haartransplantaties. Hierdoor is er in de laatste jaren een enorme groei in medisch toerisme waar te nemen. Een van deze ontwikkelingen is dat veel ziekenhuizen ook haartransplantaties uitvoeren als ‘erbij’. Deze ziekenhuizen hebben echter niet het nodige specialisme en rekenen daarom ook een lagere prijs. Via een tussenpersoon vanuit Nederland of België komt u in één van deze ziekenhuizen terecht zonder dat u dit vooraf weet. Omdat deze tussenpersonen veelal op commissiebasis werken heeft kwaliteit voor hen geen prioriteit. 

Bij Esteworld weet u wél precies op voorhand waar u aan toe bent. Esteworld bestaat al sinds 2003, sinds het begin van de FUE methode. Door de kennis en de ervaring die wij in de afgelopen 18 jaar hebben opgedaan mogen wij ons bij de top 20 haartransplantatie klinieken van de wereld voegen. Niets voor niets dat wij als enige haartransplantatie kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid hebben ontvangen. Dit houdt in dat wij elke 3 maanden worden gecontroleerd en voldoen aan de strengste eisen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op het allerhoogste niveau waar de prijzen in verhouding laag en eerlijk blijven.

Haartransplantatie Turkije kosten

De kosten van een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld zijn veel lager dan bij een haartransplantatie kliniek in Nederland. Dit terwijl de kwaliteit minimaal net zo goed is, dan wel beter. Bij Esteworld kost een FUE Saffier haartransplantatie van één behandeldag altijd 2500 euro. Wij zullen altijd zoveel mogelijk grafts uitnemen en transplanteren. De aantallen kunnen oplopen tot maximaal 4000, indien het donorgebied dit toelaat. Wij rekenen per behandeldag en niet op basis van de hoeveelheid grafts. Zo weet u altijd zeker dat wij voor het maximale resultaat gaan zonder dat daar onvoorziene kosten bij komen. Dit bedrag is inclusief 3 nachten hotel, alle transfers, Nederlandse hostess begeleiding op de behandeldag, medicatie/lotion, washing en een 100% tevredenheidsgarantie. Wij ontzorgen u volledig. 

Doordat wij een gecertificeerde brancheorganisatie zijn met meerdere klinieken en niet werken met tussenpersonen kunnen wij de prijzen laag houden. Wij werken uitsluitend met het meest geavanceerde en beste tools. Zo werken wij enkel met saffieren boortjes, waar de concurrent veelal nog met chirurgisch staal werkt. Daarnaast werken wij standaard met een grootte van 0.6mm. Dit is zo klein dat veel klinieken het specialisme en de ervaring missen om hier mee te kunnen werken. Doordat wij zo fijn te werk gaan kunnen wij een hogere dichtheid realiseren en zult u sneller genezen van uw haartransplantatie.

Haartransplantatie Turkije Istanbul

Veel medisch toerisme concentreert zich in en rond Istanbul. De reden hiervan is dat deze stad zich dichtbij Europa bevindt maar hier toch lagere uurlonen worden uitbetaald. Dat ziet men terug in de prijzen van een arbeidsintensieve behandeling zoals een haartransplantatie. Esteworld heeft in Istanbul vier luxe vestigingen en is hiermee voorloper in de markt. Onze haartransplantaties worden altijd uitgevoerd in onze vijf sterren Altunizade kliniek. Bij Esteworld betaald u altijd een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten en commissies.

Kijk voor een kosten overicht voor de haartransplantaties bij Esteworld op: kosten haartransplantatie Turkije bij Esteworld

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk