Haartransplantatie Turkije kosten

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie Turkije

In Turkije zijn veel aanbieders voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie. De laatste jaren is er een enorme groei in het medisch toerisme waar te nemen. Een ontwikkeling is dat veel ziekenhuizen ook haartransplantaties uitvoeren terwijl ze hier geen specialisatie in hebben, de kosten voor deze haartransplantatie liggen hier zelfs nog lager. Via een tussenpersoon vanuit Nederland of België die op commissie basis werkt komt u in één van deze ziekenhuizen terecht zonder dat u dit vooraf weet. Bij ons is dit wel even iets anders. Esteworld bestaat al sinds 2003, vanaf het eerste begin van de FUE methode. Tot op heden hebben we een enorme kennis opgebouwd met betrekking tot de FUE haartransplantatie methode. Wij zijn een vooruitstrevende gespecialiseerde haartransplantatie kliniek met als enige in heel Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Wij worden elke 3 maanden gecontroleerd of wij nog steeds aan de strengste eisen voldoen. De kwaliteit van de geleverde diensten blijft zo op een hoog niveau en de kosten voor de haartransplantatie blijven in verhouding laag en eerljk.

Haartransplantatie Turkije kosten

De kosten haartransplantatie Turkije bij Esteworld zijn veel lager dan bij een haartransplantatie kliniek in Nederland. Dit terwijl de kwaliteit op minimaal hetzelfde niveau of zelfs hoger ligt. De betere klinieken van Europa gebruiken momenteel 0,6 mm FUE boortjes van chirurgisch staal, Esteworld gebruikt nu als één van de eerste aanbieders standaard de 0.6 FUE Saffier 0.6 mm boortjes. Andere Turkse klinieken zijn nog niet goed in staat om met deze kleine boortjes te werken, dit heeft met de specialisatie van onze chirurgen te maken. Door de keuze voor Saffier is het herstel sneller en kan er veel preciezer gewerkt worden en zo een beter resultaat behaald worden. Bij Esteworld kost een Saffier haartransplantatie, waarbij we zoveel mogelijk grafts uitnemen als dat het donor aan kan op 1 dag 2500 euro. Deze aantallen kunnen op lopen tot maximaal 4000 grafts als het donor goed is. Dit bedrag is inclusief 3 nachten hotel, alle transfers, Nederlandse hostess begeleiding, garantie en medicatie/lotion. We kunnen u volledig ontzorgen door een langer verblijf aan te bieden in Istanbul waarin wij alle washings voor u zullen uitvoeren in onze kliniek. Wij kunnen de kosten haartransplantatie Turkije laag houden doordat wij een gecertificeerde branche organisatie zijn met meerdere klinieken en niet werken met tussenpersonen.

Haartransplantatie Turkije Istanbul

Veel medisch toerisme centreert zich in en rond Istanbul. De reden hiervoor is dat deze stad zich dicht bij Europa bevind maar hier toch lagere uurlonen worden uitbetaald. Dit ziet men terug in de haartransplantatie prijzen. Esteworld heeft in Istanbul 4 luxe vestigingen en is hiermee voorloper in de markt. Door de brede spreiding kunnen we de kosten van de haartransplantatie Turkije laag houden. De haartransplantatie vind altijd plaats in de 5 sterren Altunizade kliniek van Esteworld. Bij Esteworld kunt u eerlijke kosten verwachten en geen overbodig hoge prijzen, of commissies.

Kijk voor een kosten overicht voor de haartransplantaties bij Esteworld op: kosten haartransplantatie Turkije bij Esteworld

 

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk