YouTubeGoogle+Facebook

Esteworld bestaat 15 jaar, om dit te vieren, loopt er op dit moment een korting. 2000,- voor de haartransplantatie (normaal 2600,-) Inclusief 3 nachten hotel, transfers, medicatie, nl hostess en nl nazorg.

Haartransplantatie Turkije

In Turkije zijn vele mogelijkheden voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie. De laatste jaren is er een enorme groei in het medisch toerisme waar te nemen. Een ontwikkeling is dat veel ziekenhuizen ook haartransplantaties gaan uitvoeren terwijl ze hier geen specialisatie in hebben. Bij ons is dit anders. Esteworld bestaat al sinds 2003, het begin van de FUE methode. Tot op heden hebben we een enorme kennis opgebouwd met betrekking tot de FUE haartransplantatie methode. Wij zijn een gespecialiseerde haartransplantatie kliniek met als enige in heel Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Wij worden elke 3 maanden gecontroleerd of wij nog steeds aan de eisen hiervoor voldoen. De kwaliteit van de geleverde diensten blijft zo op een hoog niveau.

Haartransplantatie Turkije kosten

De kosten voor een haartransplantatie turkije bij Esteworld zijn vele malen minder dan bij een haartransplantatie kliniek in Nederland. Dit terwijl de kwaliteit op minimaal hetzelfde niveau ligt. Net als de top klinieken van Nederland gebruiken wij momenteel 0,6 mm boortjes. Hierdoor is het herstel sneller en kan er preciezer gewerkt worden. Bij Esteworld kost een haartransplantatie waarbij we zoveel mogelijk grafts uitnemen als dat het donor aan kan op 1 dag  2600 euro. Deze aantallen kunnen op lopen tot maximaal 4000 grafst als het donor goed is. Dit is inclusief hotel, transfers, hostess begeleiding, garantie en medicatie/lotion. Wij kunnen de kosten haartransplantatie laag houden doordat wij een gecertificeerde branche organisatie zijn met meerdere klinieken en niet werken met tussenpersonen.

Haartransplantatie Turkije Istanbul

Veel medisch toerisme centreert zich in en rond Istanbul. De reden hiervoor is dat deze stad zich dicht bij Europa bevind maar hier toch lagere uurlonen worden uitbetaald. Dit ziet men terug in de behandelprijzen. Esteworld heeft in Istanbul 4 vestigingen en is hiermee voorloper in de markt.