Haartransplantatie Turkije kosten

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie Turkije

In Turkije vindt u veel verschillende aanbieders van haartransplantaties. Hierdoor is er in de laatste jaren een enorme groei in medisch toerisme waar te nemen. Een van deze ontwikkelingen is dat veel ziekenhuizen ook haartransplantaties uitvoeren als ‘erbij’. Deze ziekenhuizen hebben echter niet het nodige specialisme en rekenen daarom ook een lagere prijs. Via een tussenpersoon vanuit Nederland of België komt u in één van deze ziekenhuizen terecht zonder dat u dit vooraf weet. Omdat deze tussenpersonen veelal op commissiebasis werken heeft kwaliteit voor hen geen prioriteit. 

Bij Esteworld weet u wél precies op voorhand waar u aan toe bent. Esteworld bestaat al sinds 2003, sinds het begin van de FUE methode. Door de kennis en de ervaring die wij in de afgelopen 18 jaar hebben opgedaan mogen wij ons bij de top 20 haartransplantatie klinieken van de wereld voegen. Niets voor niets dat wij als enige haartransplantatie kliniek in Turkije een goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid hebben ontvangen. Dit houdt in dat wij elke 3 maanden worden gecontroleerd en voldoen aan de strengste eisen. Zo blijft de kwaliteit van onze dienstverlening op het allerhoogste niveau waar de prijzen in verhouding laag en eerlijk blijven.

Haartransplantatie Turkije kosten

De kosten van een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld zijn veel lager dan bij een haartransplantatie kliniek in Nederland. Dit terwijl de kwaliteit minimaal net zo goed is, dan wel beter. Bij Esteworld kost een FUE Saffier haartransplantatie van één behandeldag altijd 2750 euro. Wij zullen altijd zoveel mogelijk grafts uitnemen en transplanteren. De aantallen kunnen oplopen tot maximaal 4000, indien het donorgebied dit toelaat. Wij rekenen per behandeldag en niet op basis van de hoeveelheid grafts. Zo weet u altijd zeker dat wij voor het maximale resultaat gaan zonder dat daar onvoorziene kosten bij komen. Dit bedrag is inclusief 3 nachten hotel, alle transfers, Nederlandse hostess begeleiding op de behandeldag, medicatie/lotion, washing en een 100% tevredenheidsgarantie. Wij ontzorgen u volledig. 

Doordat wij een gecertificeerde brancheorganisatie zijn met meerdere klinieken en niet werken met tussenpersonen kunnen wij de prijzen laag houden. Wij werken uitsluitend met het meest geavanceerde en beste tools. Zo werken wij enkel met saffieren boortjes, waar de concurrent veelal nog met chirurgisch staal werkt. Daarnaast werken wij standaard met een grootte van 0.6mm. Dit is zo klein dat veel klinieken het specialisme en de ervaring missen om hier mee te kunnen werken. Doordat wij zo fijn te werk gaan kunnen wij een hogere dichtheid realiseren en zult u sneller genezen van uw haartransplantatie.

Haartransplantatie Turkije Istanbul

Veel medisch toerisme concentreert zich in en rond Istanbul. De reden hiervan is dat deze stad zich dichtbij Europa bevindt maar hier toch lagere uurlonen worden uitbetaald. Dat ziet men terug in de prijzen van een arbeidsintensieve behandeling zoals een haartransplantatie. Esteworld heeft in Istanbul vier luxe vestigingen en is hiermee voorloper in de markt. Onze haartransplantaties worden altijd uitgevoerd in onze vijf sterren Altunizade kliniek. Bij Esteworld betaald u altijd een eerlijke prijs zonder onverwachte kosten en commissies.

Kijk voor een kosten overicht voor de haartransplantaties bij Esteworld op: kosten haartransplantatie Turkije bij Esteworld

Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor

Haartransplantatie Turkije Kosten– FAQ

Veelgestelde vragen

Als enige haartransplantatie kliniek in Turkije heeft Esteworld goedkeuring van het Turkse Ministerie van Volksgezondheid ontvangen. De kliniek wordt elke 3 maanden gecontroleerd en voldoet aan strenge eisen. Daarom zal de kwaliteit van de zorg en dienstverlening altijd op het allerhoogste niveau blijven.
De haarkliniek van Esteworld, de Altunizade kliniek, is een luxe kliniek waar ervaren specialisten werken met geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Haartransplantaties worden dagelijks toegepast. Na de ingreep wordt u teruggebracht naar het Crowne Plaza Orypark hotel. Dit is een luxe vijfsterrenhotel dat van alle gemakken is voorzien.
Ja, de haartransplantatie wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Sommige patiënten nemen een licht kalmerend middel, dat helpt om te ontspannen. Een haartransplantatie duurt tussen de 4 en 8 uur.
Bij Esteworld is een haartransplantatie al mogelijk vanaf € 2.500. Tarieven worden in rekening gebracht per behandeldag en niet op basis van het aantal haarzakjes. Op een dag worden tot maximaal 4.000 grafts getransplanteerd. Om dit aantal te halen moet het donorgebied dit toelaten. Het behandelbedrag is inclusief 3 hotelovernachtingen, transfers, Nederlandse hostess begeleiding op de behandeldag, washing, medicatie en lotion.
Het verschil in prijs ontstaat door het grote onderscheid in de uurlonen voor artsen, assistenten en kliniekmedewerkers. Lonen in Turkije zijn lager, waardoor de haartransplantatie goedkoper is.
Esteworld biedt 100% maatwerk. De ingreep vindt plaats in een moderne behandelkamer, van de gespecialiseerde Altunizade kliniek. De kliniek is modern, strak en voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne. Door het leveren van constante, superieure kwaliteit wordt de naam van de kliniek hoog gehouden.
Voor de meeste mensen betreft het een eenmalige ingreep met uitstekende, blijvende resultaten. Mensen die op jonge leeftijd, voor hun 25e een haartransplantatie ondergaan, hebben op latere leeftijd soms behoefte aan een tweede ingreep. Artsen kunnen het verloop van toekomstig haarverlies lastig voorspellen. De haren die tijdens de 1e ingreep niet getransplanteerd worden, blijven gevoelig voor uitval. Bij het opmaken van een persoonlijk behandelplan voor de haartransplantatie geven wij een productenadvies om veder haaruitval zo veel mogelijk tegen te gaan of te stoppen.
Haartransplantaties zijn een goede oplossing voor mensen met erfelijke haaruitval. Om voor de ingreep in aanmerking te komen is uw gezondheid goed en is er voldoende donormateriaal beschikbaar. Voor de operatie vindt een consult plaats, waarbij wordt gekeken naar het haarverlies, de gezondheid van uw hoofdhuid en het donorgebied. Het gebeurt dat de arts een negatief behandeladvies geeft.
Haartransplantaties zijn bij volledige kaalheid helaas niet mogelijk. De techniek is geavanceerd en revolutionair, maar het is geen wondermiddel. De behandeling werkt door haarzakjes uit het donorgebied te verwijderen en ze in een ander gebied te implanteren. Er moet dus ten alle tijde genoeg donor aanwezig zijn voor een resultaat naar tevredenheid
Over het algemeen zijn de pijn en het ongemak na een haartransplantatie minimaal en van korte duur. De arts geeft u medicatie en advies wat u nodig heeft om te herstellen van de ingreep. Het duurt 7 tot 10 dagen, voordat uw hoofdhuid is genezen.
Het duurt een aantal maanden, voordat nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt. In de meeste gevallen ziet u zo’n drie weken na de ingreep dat het getransplanteerde haar uitvalt. Dit is volkomen normaal. Als het haar begint te groeien, dan groeit het met een snelheid van ongeveer 1 cm per maand. Het hele traject duurt ruim twaalf maanden.
In een hygiënische omgeving is de ingreep een relatief veilige chirurgische behandeling. Bijwerkingen zijn de standaard risico’s die elke chirurgische ingreep heeft. Denk hierbie aan nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en allergische reacties. In sommige gevallen zijn een paar dagen zwellingen rond de ogen zichtbaar. Met de juiste nazorg herstellen de meeste patiënten zonder problemen of complicaties van een haartransplantatie.
Nee, de kosten maken daarin in principe geen onderscheid. De tarieven zijn gebaseerd op een maximaal aantal van 4.000 haarzakjes bij een dagbehandeling. De gekozen techniek is wel van invloed op de kosten van de ingreep.
Er is geen ideale haartransplantatie leeftijd. Veel artsen adviseren om de ingreep niet voor het 25e levensjaar te laten doen. Zolang u gezond bent en genoeg donormateriaal heeft, is de haartransplantatie mogelijk. Ook op latere leeftijd. Van belang is dat u beseft dat een haartransplantatie de huidige kaalheid oplost, niet de toekomstige. Om verdere kaalheid tegen te gaan kunnen we een advies op maat passende bij uw leeftijd geven
Pluizig haar is een tijdelijk verschijnsel dat zich soms voordoet na de haartransplantatie. Het is een gevolg van het nieuwe collageen dat wordt gevormd. Uw haar neemt vanzelf de gebruikelijke structuur aan.
Het aantal haarzakjes dat iemand nodig heeft om een mooi resultaat te bereiken varieert. Afhankelijk van de grootte van het uitgedunde gebied of de kale plekken, overlegt u dit samen met de arts. Een haartransplantatie is een ingreep die op maat wordt afgestemd en toegepast.
Het is mogelijk om uw haar te laten groeien. Het enige dat echt bepaalt tot welke lengte uw haar groei, is het moment waarop u besluit naar de kapper te gaan om uw haar te laten knippen.
De kosten voor de vliegreis zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen. Vanaf Nederlandse vliegvelden is een groot aanbod van dagelijkse vluchten naar Istanbul. Dit geldt ook voor vliegvelden in de grensstreek. U maakt zelf een keuze voor een luchtvaartmaatschappij en vliegveld van vertrek. Geef u vluchtgegevens tijdig door. Bij aankomst op het vliegveld in Istanbul staat de transfer op u te wachten.
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk