Dr. Burak Tuncer

Medisch directeur

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Dr. Burak Tuncer is oudste zoon van de oprichter van Esteworld International, Mustafa Tuncer. Al sinds zijn geboorte ademt Dr. Burak Esteworld. Sommigen zeggen zelfs dat ‘Esteworld’ zijn eerste woordje was, maar blijft is voor velen een vraag en maar voor enkelen een weet. Als klein kind was hij al veel in de klinieken van Esteworld te vinden en het was voor hem al op jonge leeftijd duidelijk wat hij wilde worden als hij groot was: De allerbeste chirurg van Turkije. En al snel was ook duidelijk dat hij ooit het stokje over zou nemen van zijn vader. Maar hij heeft nooit stilgezeten in afwachting van dat moment. Dr. Burak zijn missie was heel duidelijk: ik word eerste de beste, en pas wanneer ik de beste ben in wat ik doe, dan pas neem ik het stokje over. En niet andersom. Deze gedrevenheid maakt dat Dr. Burak Tuncer al op jonge leeftijd zijn naam al onsterfelijk heeft gemaakt in de internationale top.

Direct na het afronden van zijn middelbare school is Dr. Burak begonnen aan zijn geneeskundige studie aan de Acıbadem University School of Medicine in Istanbul, de meest prestigieuze universiteit van Turkije. Maar Dr. Burak is naast een fantastisch medicus ook een gedreven zakenman. En het volgen van een van de zwaarste studies ter wereld was niet voldoende om zijn gedrevenheid te temmen. Dr. Burak wou meer. Dr. Burak wou de wereld bewijzen dat hij zijn positie van vandaag verdient. En niet zomaar heeft gekregen omdat hij de zoon is van.

In samenwerking met zijn mede jong gedreven artsen en chirurgen vanuit de Esteworld Academy opende Dr. Burak Tuncer zijn eigen kliniek: Well World. Onder de hoede van moederorganisatie Esteworld groeide Well World in korte tijd uit van een kleine organisatie naar een internationale top kliniek. En toen dr. Burak in 2018 officieel afstudeerde als plastisch chirurg aan de universiteit van Acıbadem was het tijd. De oude leeuw ging plaats maken op zijn rots bij Esteworld voor de jonge leeuw. Ook voegde Well World zich daarmee bij moederorganisatie Esteworld. En zo werd Esteworld ook een aantal cosmetisch artsen (opnieuw) rijker die vol zelfvertrouwen, onder het dak van Well World, zijn ontpopt. Iets wat mogelijk (nog) niet was gebeurd als zij niet het vertrouwen hadden gekregen van Dr. Burak. Dit oog voor talent heeft Dr. Burak natuurlijk niet van een vreemde.

Inmiddels is hij officieel de Medical Director bij Esteworld overziet hij alle operationele zaken in alle vestigingen van Esteworld. En met zijn komst waait er ook weer een nieuwe frisse wind door de Esteworld vestigingen. Een wind die zelfs in positieve zin in Nederland te voelen is. En ondanks zijn drukke bestaan als Medical Director is hij ook nog met enige regelmaat uitvoerende te vinden op zijn kindje; de haartransplantatie afdeling. Want door zijn verantwoordelijke rol als Director is het soms makkelijk te vergeten dat hij zijn naam groot heeft gemaakt door zijn fantastische haartransplantatie resultaten.

Mocht u binnenkort afreizen naar Istanbul voor een behandeling, dan is de kans groot dat u hem zult treffen. Dr. Burak beschouwt iedereen die bij Esteworld binnenstapt als zijn gast. En je gasten verwelkom je in persoon. En ondanks dat Dr. Burak een ontzettend druk bestaan heeft, heeft hij de gave weten te ontwikkelen om desondanks op 10 plekken tegelijkertijd aanwezig te zijn.

Personeel
Jaren ervaring
15 jaar ervaring
Aantal behandelingen
8000+
Werkzaam sinds
2014
Type personeel
Artsen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk