Don Resultaat haartransplantatie Turkije + Acell

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
9 maanden na de haartransplantatie Turkije en ik heb weer een perfecte haarlijn. De haarlijn is precies zoals ik het wilde. In de haartransplantatie kliniek van Esteworld in Turkije kan je gewoon in het Nederlands communiceren. In Nederland waren de kosten voor de haartransplantatie minimaal 3x zo duur geweest, Ik betwijfel of ik dan ook zo een goed haartransplantatie resultaat zou hebben gehad. Ik zou zo weer op het vliegtuig stappen voor een haartransplantatie Turkije. De Acell stamcell behandeling heeft zijn werk ook goed gedaan, mijn haar boven op werd al dun en is nu weer mooi terug dik en vol geworden. Esteworld enorm bedankt, ik voel me weer zoals het hoort. Lees ervaring

Voor en na haartransplantatie Turkije ervaring van Don 

Ik wilde in eerste instantie niks schrijven op de website omdat ik vind dat het uiteindelijk over het eindresultaat van de haartransplantatie gaat.
Nu 9 maanden verder na mijn haartransplantatie ben ik echt super super blij met mijn resultaat dat behaald is in Turkije. Het staat enorm vol. Ik krijg van iedereen complimenten en voel me goed.
Bij deze dan ook iedereen van Esteworld en in speciaal Hidde, die altijd contact heeft gehouden, bedankt!

Even in het kort over mijn ervaring in de kliniek al is deze vergelijkbaar met wat je hier in andere ervaringen kan lezen:

Bij aankomst voor mijn haartransplantatie in Turkije stond de chauffeur van Esteworld klaar, relaxte kerel. Hij bracht me naar het hotel wat naast de kliniek lag. Heel erg net hotel.
De volgende dag werd ik opgehaald voor de haartransplantatie  Ik kwam aan in de kliniek, heel erg modern, schoon en aardige mensen. Dit gaf me gelijk een goed gevoel.
Ik had Esteworld ook geselecteerd op de nominatie die de Kliniek had gekregen, de ISHRS artsen en  andere certificaten die aangeven dat alles goed in mekaar steekt.

Na een consult met de chirurg waarin ik (gewoon in het Nederlands) mijn wensen heb kunnen bespreken begon de behandeling. Deze viel me uiteindelijk heel erg mee. Ze gebruikte trilsensaties om de injecties van de verdoving minder te voelen.
Daarna een lange zit, maar het was het waard. Heel erg professioneel, nette behandelkamers en het behandelteam was aardig voor me. De chirurg sprak goed Engels, dus ik kon af en toe een praatje doen als de Nederlandse hostess er niet was.

De dagen erna herstellen. Alles wordt in de tussentijd voor je geregeld. Op de laatste dag wordt je haar voorzichtig gewassen en wordt uitgelegd hoe je dit zelf moet doen. Daarna nog consult met de chirurg waarin wordt gekeken of alles nog goed is gegaan en waarin je vragen kan stellen.

Tips voor diegene die mij volgen:

– Hoofdkussentje meenemen voor de eerste nachten
– Pijnstiller kan je nemen tegen de jeuk
– Helaas valt het haar eerst uit na de haartransplantatie, probeer dit los te laten. Het komt vanzelf terug
– Neem contact op met Hidde, contactpersoon in Nederland/Belgie hij geeft je eerlijk advies.
 

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en doe dit graag voor Esteworld. Mijn haartransplantatie trip naar Istanbul was een succes.

Groetjes Don een heel tevreden klant.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
20 tot 25 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
Minder dan 2500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk