Eelke, haartransplantatie Turkije met 100% aandacht

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Eelke kwam bij ons terecht voor een haartransplantatie Turkije via vrienden die al bij ons in Turkije waren geweest voor een haartransplantatie. Eelke heeft een veel voorkomend patroon van haaruitval, steeds dieper wordende inhammen en een kalend kruintje. Zijn kaalheid is fors, maar bij Esteworld in 1 grote haartransplantatie Turkije goed te doen. De haarlijn komt op een hoogte die bij zijn gezicht past maar ons ook in staat stelt om de kruin te behandelen. We halen het maximale aantal grafts uit en dat gaan we verdelen over de zone. Naast de haartransplantatie hebben we een advies gegeven over wat hij kan doen om verdere aantasting aan zijn bestaande haren te vertragen. De acell stamcel behandeling is toegevoegd om zijn dun geworden haren te herstellen. Lees ervaring

Waarom onderga ik een haartransplantatie en waarom bij Esteworld in Turkije? Ik begon miij steeds meer en meer te ergeren aan mijn dieper wordende inhammen. Toen mij kapper mij erop attendeerde dat ook de haargroei op mijn kruin aan het verdwijnen was vond ik het tijd worden me eens te verdiepen in de mogelijkheden. Op aanraden van een vriend die 2 jaar ervoor een bezoek had gebracht aan Esteworld in Turkije heb ik contact gezocht voor een intake bij Esteworld in IJsselstijn. Dit was in november 2018. Hier werd ik professioneel door Margo Sluijs te woord gestaan en kreeg ik alle informatie over de haartransplantatie mee die me overtuigde van mijn keuze voor Esteworld. 5 maanden later zou ik afreizen naar Istanbul om daadwerkelijk de haartransplantatie te ondergaan.

*** Dag 1 / 12 april ***


Op vrijdag 12 april 2019 was het dan zover. Mijn vrouw en ik vlogen de dag na onze bruiloft vanaf Schiphol richting Turkij met Pegasus Airlines. Een prettige vlucht waarna we na een krappe 3 uur op de luchthaven van Istanbul landen. De bagageband liep al vlot en dus stonden we binnen no time in de aankomsthal waar we werden opgewacht door de chauffeur van Esteworld die ons naar ons hotel zou brengen. Na een rit van een uur in een comfortabele mini-bus zette hij ons af bij Hilton Garden Inn Istanbul Umraniye. Dit 4 sterren hotel is gelegen op ca. 20 minuten rijden vanaf de kliniek. Gezien we een late vlucht hadden zijn we lekker gaan slapen om de dag erop uitgeslapen de dag te beginnen.


*** Dag 2 / 13 april ***

Na een goede nacht in een prettige kamer met uitstekende bedden en een geweldige douche schoven we aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Dit ontbijtbuffet had voor ieder wat wils. Vroeg in de ochtend werden we door dezelfde mini-bus opgehaald en naar de kliniek gereden. Gedurende mijn gehele verblijf in de kliniek en tijdens mijn haartransplantatie zou ik gevolgd worden door een cameraman. Deze zou mijn behandeling stap voor stap vastleggen. Bij het uitstappen van de mini-bus startte dan ook mijn filmsterren leven voor de komende dagen. Dit lijkt vervelend maar dat was het geen moment. De cameraman was een zeer prettig persoon en is geen moment te veel geweest of door mij als een last ervaren. Hij had een goed gevoel voor humor.

Eenmaal beneden in de kliniek werd ik vriendelijk ontvangen en welkom geheten door mijn hostess Ozlem. Een goedlachse dame geboren in Amsterdam en sinds 10 jaar woonachtig in Istanbul. Zij hielp mij met het invullen van de papierwinkel voorafgaand aan de behandeling. Toen dit klusje geklaard was onderging ik mijn eerste ingreep. Er werden buisjes bloed geprikt vanuit mijn arm. Deze buisjes bloed waren deels om te checken of ik gezond was en deels voor het prepareren van de nodige ingrediënten voor de ACELL behandeling. Nadat dit gebeurd was werd ik op de foto gezet. Zo kunnen we later goed de voor en na resultaten vergelijken.

De volgende stap was een bezoekje aan de haartransplantatie arts. Zij bekeek mijn hoofd, haar en kale gebied grondig en bepaalde in overleg met mij en mijn vrouw welke gebieden er aangepakt zouden worden en waar mijn nieuwe haargrens zou komen. Deze grens en de te behandelen gebieden tekende zij af met een blauwe stift waar je later niets meer van terug zou zien. Ik kreeg een tabletje waarvan ik wat zou ontspannen en misschien zelfs wel kon slapen gedurende de rest van mijn behandeling. Deze had even zijn tijd nodig om goed in te werken.

Daaropvolgend mocht ik in de kappersstoel plaatsnemen voor een scheerbeurt. En weg was mijn haar, wel even schrikken en wennen hoor zo’n kale bol. De kapper zelf had er zin in want hij scheerde voor mijn vrouw een hartje op mijn achterhoofd en maakte een hanenkam van het overgebleven haar voordat hij alles wegschoor. Tijd om afscheid te nemen van mijn vrouw. Want nu zou het echte werk gaan beginnen. Zij ging lekker shoppen in de grote shoppingmall gelegen op loopafstand van de kliniek. Ik mocht meekomen naar een andere behandelkamer en liggend plaatsnemen op mijn buik. Ik werd plaatselijk verdoofd met een paar prikjes die een beetje vervelend waren, voordat mijn 2.500 grafts stuk voor stuk uit mijn achterhoofd weggehaald werden. Dit proces was gevoelloos door die vervelende prikjes van kort daarvoor. Toen de oogst binnen was kwam dezelfde arts als die daarvoor mijn behandelplekken had gemarkeerd met de blauwe stift terug om op die plekken gaatjes in mijn huid te boren waarin later de grafts zouden worden teruggeplaatst. De gaatjes werden geboord op mijn voorhoofd bij mijn inhammen en achterop mijn hoofd op mijn kruin. Ook dit was pijnloos.

Inmiddels was het lunchtijd geworden en nam ik met mijn vrouw plaats in het restaurant van de kliniek waar een smakelijke gezonde lunch geserveerd werd. De 2.500 grafts werden na de lunch terug geplaats door 3 artsen en ook de ACELL behandeling werd gedaan. De artsen waren allemaal zeer kundig en er werd mij steeds gevraagd of alles goed met mij ging. Er heerste een goede sfeer in de kliniek. Wat wel fijn is, want het is en blijft allemaal mega spannend. Tegen een uur of 15:00 zat de dag erop. Eerst weer wat foto’s maken, uitleg van Ozlem over hoe ik mij het beste kon gedragen voor het herstel voordat ik de kliniek mocht verlaten met een mooie Esteworld hoofdband (tegen de zwelling). Het mini-busje bracht ons beiden weer terug naar het hotel waar we een hapje aten en vervolgens vroeg gingen slapen. Want het hakt er best in zo’n dag!

*** Dag 3 / 14 april ***

Na een nachtje op mijn rug te hebben geslapen met een nek band om was het al weer vroeg dag. Vandaag geen ritje naar de kliniek op ons programma maar een rustdag. Nou die kwam niet ongelegen. Het was fijn om even een dag bij te komen van de intensieve dag ervoor en Istanboel te ontdekken.

*** Dag 4 / 15 april ***

De mini-bus haalde ons wederom op bij het hotel en bracht ons naar de kliniek. Eenmaal aangekomen in de kliniek wachtte mijn hostess Ozlem ons al weer op. Benieuwd hoe de rustdag verlopen was en hoe mijn hoofdhuid eruitzag. Deze zag er prima uit! Tijd voor mijn allereerste washing. Een barbier legde mij en mijn vrouw stap voor stap uit hoe ik mijn hoofd de komende 10 dagen moest behandelen wanneer ik thuis zou zijn. Eerst moest ik op een deppende manier mijn donorgebied en behandelde zones in deppen met lotion. Deze liet ik vervolgens intrekken. Na de inwerktijd spoelde hij het af met lauwwarm water en depte de lotion heel rustig en zorgvuldig van mijn huid. Daarna volgde de shampoo. Deze werd eerst opgeschuimd en vervolgens op eenzelfde deppende manier aangebracht en afgespoeld. Nadat alles afgespoeld was ging ik het resultaat nog even showen aan de arts welke ook enorm tevreden was met wat ze zag. Tevreden verliet ik de kliniek met een tas vol verzorgingsproducten om een nog beter resultaat te krijgen van mijn behandelingen. Normaliter zou je nu het vliegtuig terug naar huis nemen, maar mijn vrouwen ik hebben er nog een dag extra aan vastgepakt om de stad Istanbul te ontdekken.

*** Dag 5 / 16 april ***

Bijkomen van de behandeling en Istanbul verder verkennen. In de avond vlogen we terug richting Nederland. BIj terugkomst is er gelijk contact met de nazorg van Esteworld Nederland, helemaal super.

Ervaring
Type ervaring
Eindresultaat, Video ervaringen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk