Bijzondere haartransplantatie ervaring

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Je merkt dat het personeel veel ervaring heeft en goed op elkaar is ingespeeld. De chirurg doet zelf de haartransplantatie, dat is een groot plus punt. De kwaliteit van de haartransplantatie ligt naar mijn inziens erg hoog. De nederlandse begeleiding is top! Lees ervaring

Mijn haartransplantatie ervaring bij Esteworld

Rond mijn twintigste begon ik last te krijgen van inhammen. Toen daarna het haar voorop ook dunner begon te worden begon ik dit wel vervelend te vinden. Als dit nog erger zou worden zou er niks anders op zitten dan me haar te millimeteren. Dat vond ik nog wel erg vroeg, dus ben ik gaan kijken wat ik aan kon doen. 

Ik ging zelf opzoek naar klinieken in Nederland die haartransplantaties uitvoeren. Hier schrok ik erg van de prijzen, tevens was ik ook niet altijd heel erg te spreken over de behaalde resultaten. Ook van bekende van mij die het in Nederland hadden laten doen, was ik niet erg positief. Uiteindelijk kwam ik via via in contact met iemand die een FUE haartransplantatie had laten doen in Istanbul bij Esteworld in Turkije. Persoonlijk ging mijn voorkeur uit om niet naar Turkije te gaan. Maar nadat ik goed met hem had gesproken was ik toch een beetje bijgedraaid. Hij liet mij de resultaten zien van hem en vijf vrienden die allemaal waren behandeld bij Esteworld. Hun resultaten zagen er stuk voor stuk top uit. Als mijn haar ook weer zo kon worden dan was dit wel de moeite waard. 

Een paar maanden later plande ik een afspraak bij Esteworld Nederland voor een consult. Ik had een afspraak met Joren Krouzil. Dit was een heel helder en fijn gesprek. Je krijgt een eerlijk advies over wat de mogelijkheden zijn met jou haar. Ze kijken wat er voor jou persoonlijk het beste is. Ze geven ook gelijk aan dat er de mogelijkheid is dat als je zelf verder nog kaalt wordt op plekken die nog goed behaart zijn er meerdere behandelingen nodig zullen zijn. Die eerlijkheid is fijn, dan weet je waar je aan toe bent. Ik kwam zo ook meer te weten over andere opties die je nog hebt om je haar zo gezond mogelijk te houden. 
De totale kosten voor de behandeling vielen mij reuzen mee, zeker in vergelijking met de prijzen die ik had gezien in Nederland. Daarnaast was het erg fijn om te weten dat de voor- en nazorg vanuit Nederland geregeld zou worden. Dit geeft toch een meer zeker en veilig gevoel.

Het was voor mij na het consult vrij duidelijk dat ik het wilde laten doen en kon twee maanden later worden geopereerd. Vooraf krijg je alle benodigde informatie, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Je regelt alleen de vlucht zelf, maar verder is alles vanaf de landing tot de terugvlucht top geregeld. Na landing word je opgepikt en naar het hotel gebracht. Het Crowne Plaza is een 5 sterren hotel en is super netjes. De dag daarna werd ik naar de kliniek gebracht voor de operatie. De kliniek oogt direct bij binnenkomst erg professioneel. Hostes Esma ontving mij en spreekt gewoon Nederlands. Zij begeleide mij tijdens de behandeling wat erg fijn was zo kon ik al mijn vragen gewoon stellen. De behandeling verliep goed. Alleen de plaatselijke verdoving is even gevoelig, maar daarna is het goed te doen. Het is wel even stilliggen, maar dat is het meer dan waard. Je merkt dat het personeel veel ervaring heeft en weet wat ze doen. Dit gaf een prettig en vertrouwd gevoel. De dag erop kom je nog een keer terug naar de praktijk voor een check en washing. Hierna ben ik nog even Instanbul zelf in geweest. Blij dat ik dat gedaan heb, wat een indrukwekkende stad. 

Terug in Nederland is er direct contact vanuit Esteworld Nederland en iemand vanuit Turkije om het herstelproces te begeleiden. Via whatsapp kan je foto’s sturen hoe het ervoor staat. Zo krijg je persoonlijk advies wat je moet doen om herstel zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Nu 9 dagen na de behandeling is het wachten op het resultaat. Tot nu toe ben ik erg tevreden met hoe het gegaan is. Het is wel een bijzondere ervaring en een beetje spannend, maar als ik straks een mooie bos haar heb is het dat meer dan waard. 
 

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
30 tot 35 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
3000 tot 3500 grafts
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk