Nazorg en NL begeleiding voor, tijdens en na

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Esteworld heeft wereldwijd inmiddels al meer dan 70 kantoren. Als Nederlandse of Belgische klant valt u onder de nazorg van Esteworld Benelux. Deze locatie is gevestigd in IJsselstein (Utrecht) en is gekozen voor zijn centrale ligging. Zo is ons kantoor zowel voor heel Nederland als België goed bereikbaar. Vanuit hier staan er vijf Nederlandse medewerkers voor u klaar om u te begeleiden voor, tijdens én na uw haartransplantatie. Ook is er een BIG arts en huidtherapeut aanwezig.

Gedurende de nazorg na uw haartransplantatie staat er altijd een professional voor u klaar. U kunt ons 24/7 telefonisch of via de WhatsApp zo vaak als nodig bereiken voor al uw vragen en/of onzekerheden. Uiteraard is dit geheel kosteloos. Daarnaast zullen wij u proactief helpen en meekijken met het herstel. Indien nodig zullen wij u sturen en tips geven. In de kliniek in Istanbul zelf zijn er altijd meerdere Nederlandstalige hostesses aanwezig die u op de dag van uw haartransplantatie in het Nederlands zullen begeleiden. Zo bent u altijd zeker van begeleiding in uw eigen moedertaal, van A tot Z.

Wie zijn wij van Esteworld kantoor Benelux?

Jeroen, links boven, administratief wonder, patienten administratie
Rutger, 2e van linksboven, consultant, zelf bij Esteworld een haartransplantatie ondergaan.
Joren, 3e van linksboven, consultant, zelf bij Esteworld een haartransplantatie ondergaan.
Ozlem, rechts boven, Nederlandse hostess in de haartransplantatie kliniek in Turkije
Margolinks onder, consultant, huidspecialist, xlhair
Renske, rechtsonder, receptie, administratie, die mooie telefoonstem die u aan de lijn krijgt.
Hidde, onder midden, Eigenaar Esteworld NL/BE, al sinds 2011 werkzaam voor Esteworld. Zelf ook bij Esteworld getransplanteerd.

Daarnaast hebben we in de kliniek in Turkije nog 2 extra Nederlands\Vlaamse dames Semanur en Duygu die onze klanten dagelijks bij staan tijdens hun haartransplantatie en de dag er na de nazorg.

Enkele dagen voor vertrek

Enkele dagen voor vertrek zult u worden gecontacteerd door onze medewerker Mert vanuit Istanbul. Zij coördineren alle (internationale) stromen en zullen de laatste checks doen zodat u met een gerust hart naar Istanbul kunt afreizen. Ook zullen zij u voorzien van praktische informatie betreft uw vlucht en behandeling.

Wat wordt er gecontroleerd:

  • Controle van uw vliegtijden
  • Het openstaande bedrag
  • Het hotel waar u verblijft
  • Transfer tijden en info
  • Medicatie geschiedenis wordt nogmaals gecontroleerd
  • Zaken die u wel en niet mag doen voorafgaande van uw behandeling

Gedurende uw verblijf zullen zij u dagelijk rond 18:00 uur berichten betreft de pick-up tijd van de volgende dag. Uiteraard blijft ons kantoor vanuit Nederland ook met u in contact en kunt u bij ons terecht voor praktische vragen

De dag voor de haartransplantatie (aankomstdag)

Bij aankomst in Istanbul wordt u opgehaald door onze eigen Esteworld transfer service. De chauffeur van Esteworld zal bij aankomst voor u klaarstaan op de vooraf afgesproken plek. Hij zal duidelijk herkenbaar zijn. U zult veilig en rechtstreeks naar het Crowne Plaza hotel worden gebracht. U zult op deze aankomstdag rond 18:00 bericht krijgen vanuit de kliniek met daarin de benodigde informatie betreft de pick-up en de behandeling zelf. Normaal gesproken zult u rond 7:30 worden opgehaald zodat u nog de tijd hebt om goed te kunnen ontbijten. Let op: drink geen koffie tijdens het ontbijt op uw behandeldag.

In onze haartransplantatie kliniek

De behandeldag

Bij aankomst zult u worden ontvangen door uw eigen Nederlandse hostess. Zij zal u gedurende uw gehele haartransplantatie begeleiden en vertalen waar nodig. De chirurg en zijn team zullen pas beginnen wanneer u overal volledig mee akkoord bent en alles duidelijk is. 

Nadat de behandeling voldaan is zal uw Nederlandse hostess samen met u de eerste nazorg- en aandachtspunten doornemen. U krijgt een tasje mee naar het hotel met daarin een coldpack, pijnstillers, antibiotica en het bekende Esteworld hoedje. U zult moe zijn, dus de informatie die u zult ontvangen zal enkel voor de avond en nacht zelf van toepassing zijn. De verdere en meer gedetailleerde nazorg uitleg ontvangt u de volgende dag bij terugkomst in de kliniek.

Na controle dag en uitleg nazorg

Deze dag staat in het teken van de nazorg. De haartransplantatie zal fantastisch zijn gegaan, maar het is aan u om ervoor te zorgen dat het fantastisch blijft. Wij zullen alle tijd nemen om met u door te nemen wat wij van u verwachten gedurende de eerste 10 dagen. Dit krijgt u ook op papier mee zodat u alles rustig na kunt lezen. Allereerst zal de chirurg een laatste controle uitvoeren. Het verband zal worden verwijderd en de gel dressing worden uitgevoerd onder begeleiding van uw eigen Nederlandse hostess. Wanneer dit gebeurd is bent u klaar en brengen wij u dan wel naar het vliegveld, dan wel naar het hotel terug.

Vertrek

Indien u eerst weer teruggaat naar het hotel, zullen wij u uiteraard vanaf daar naar het vliegveld brengen. Indien u op het moment van uw behandeling een PCR test nodig heeft om te mogen vliegen, dan heeft u de uitslag hiervan al van ons ontvangen en op de mail. Deze nemen wij af op de behandeldag en onderzoeken wij direct in ons eigen laboratorium.

Bij thuiskomst

Zodra u weer op Nederlandse bodem staat neemt ons Nederlandse kantoor het weer over. Wij zullen intensief contact met u houden gedurende de eerste 10 dagen. Deze eerste 10 dagen zijn namelijk cruciaal met betrekking tot het herstel. Onze specialisten zullen op basis van fotos uw herstel zorgvuldig monitoren en sturen waar nodig. Ook kunt u altijd bij onze 24/7 Whatsapp nazorg lijn terecht met uw vragen en/of onzekerheden. 

Na 10 dagen zullen uw wonden genezen zijn en zal daarmee de intensiteit van onze nazorg afnemen. U komt nu in de fase waarop de haartjes helaas grotendeels uit zullen vallen. Gelukkig gaan de haarzakjes direct een nieuwe haar produceren. Het is nu een kwestie van wachten tot deze 'ontkiemt' zijn, net zoals bij ingezaaid gras. Het kan lang duren en de nodige twijfels met zich meebrengen. Dit is normaal. Gelukkig zult u na ongeveer 3 maanden zien dat het 'grasveld' als kool begint te groeien.

Wij zullen uw progressie nauw monitoren en zullen u na maand 1, 4, 8 en 12 om foto's van uw voortgang vragen. Deze foto's zullen worden opgeslagen in uw patiëntendossier. Gedurende deze periode kunt u ons uiteraard altijd zelf berichten met uw vragen! Na 14 maanden ontvangen wij u graag op ons kantoor in IJsselstein voor de beoordeling van het eindresultaat.

Happy new hair!

 

Kantoor Esteworld Benelux
Aantal medewerkers
7
Actief sinds
2011
Aantal personen begeleid
4145
Aantal personen nazorg gegeven
4145
Tevreden klanten
4020
Aantal garanties
minder dan 1%
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk