Acell stamcel behandeling

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

ACELL Stamcel behandeling in Europa alleen bij Esteworld

Geen geheim middel dat alleen door 1 kliniek wordt uitgevoerd, of iets unieks dat maar 1 kliniek heeft en alleen daar is getest, zo werk het niet in de medische wereld. Acell is bewezen en gecertificeerd en heeft een breed draagvlak onder de betere klinieken van de wereld, vooral in Amerika. Acell heeft een zware FDA goedkeuring uitvoerig getest op werkzaamheid en veiligheid.  De acell heeft geen Europeese certificering en mag daar om hier niet worden toegepast.

De ACELL stamcel behandeling, ook wel automatisch haar klonen genoemd, is het nieuwste op het gebied tegen haaruitval maar wordt inmiddels alweer sinds 2008 toegepast. Het maakt haarzakjes die door jarenlange aantasting zwak zijn geworden weer sterk waardoor deze weer optimaal dikke en sterke haartjes kunnen produceren. De resultaten van een haartransplantatie in combinatie met  ACELL zijn vanzelfsprekend dan ook beter.

De acell behandeling hersteld aantasting aan uw haarstamcellen maar afhankelijk van uw leeftijd kan het herstelde haartje weer opnieuw worden aangetast door DHT (het hormoon dat kaalheid veroozaakt) . Laat u dus goed voorlichten over producten/middelen die u vanuit een hersteld haartje nieuwe aantasting tegen kunnen gaan. Veel is hierbij afhankelijk van uw mate van aantatsing, leeftijd en situatie.

Kijk voor veel info over de acell op youtube, hier staan veel Amerikaanse chirurgen die er over praten:

https://www.youtube.com/results?search_query=acell+stemcell

In Amerika wordt deze ACELL behandeling al ruim 12 jaar uitgevoerd door de betere haartransplantatie klinieken. Het bestandsdeel Matristem wondserum en het eiwitserum waaruit de ACELL bestaat heeft een  FDA goedkeuring. Dit is niet zomaar een goedkeuring, de FDA is namelijk het strengst controlerende orgaan op gebied van de medische gezondheidszorg. De ACELL wordt bij de top 200 van Amerika uitgevoerd. De resultaten van de ACELL behandeling zijn zeer goed te noemen. 

Doordat wij de ACELL als enige in Europa mogen toepassen wordt onze status als voorloper in Turkije en de rest van de wereld wederom bevestigd. De behandeling is ook uitermate geschikt voor mensen die nog niet in aanmerking komen voor een haartransplantatie vanwege een te jonge leeftijd of voor mensen waarbij alleen het haar dunner is geworden. In combinatie met een haartransplantatie zorgt het voor betere resultaten,  maar vooral resultaten die langer kunnen worden vast gehouden, doordat de huidige haren beter van kwaliteit worden. Na herstel van het haarzakje kan deze, afhankelijk van uw leeftijd, weer opnieuw aangetast raken, aantasting komt van binnenuit vanuit het bloed. Voor jonge mensen met een hoge DHT waarde waardoor het haarzakje weer wordt aangetast kan het zijn dat de ACELL na een jaar of 5-10 herhaald moet worden afhankelijk van de mate van aantasting. Voor deze groep is het dus zeer belangrijk actie te ondernemen tegen nieuwe aantasting aan de herstelde haartjes. Voor mensen boven de 35-40 jaar met gemiddeld tot lage DHT aantasting is een ACELL vaak maar éénmalig nodig.

De bestandsdelen van de ACELL zijn in staat om een volwassen haarstamcel te laten groeien, te versterken of te veranderen, waardoor het haarzakje vervolgens weer een optimaal sterk haartje kan produceren. 

Een ACELL behandeling verbetert overigens ook de groei-eigenschappen in de hoofdhuid. Dit stelt de hoofdhuid in staat om het effect van natuurlijke haargroei op een dieper niveau aan te pakken.

Het is op dit moment de allerbeste en meest geavanceerde methode om voor haar herstel te zorgen. Ook zorgt het voor aanvullende voordelen zoals het sneller herstellen van de hoofdhuid na de haartransplantatie, minder tot zelfs geen zwelling van de hoofdhuid en snel verlies van de korstjes.

Waaruit bestaat de Acell

Extra cellular Matrix (ECM)  —  een wond genezend materiaal dat zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar volwassen stamcellen, die menselijk weefsel, zoals huid en spieren dupliceren. Bij gebruik in de behandeling tegen haaruitval wordt ECM toegepast om de gezonde cellen in de aangetaste haarzakjes te dupliceren (klonen) , deze zijn cellen (progenitorcellen) zijn nodig zijn voor een gezonde haargroei vanuit een gezond en hersteld  haarzakje.

Platelet-Rich Plasma (PRP) — dit serum verkregen uit het bloed van een patiënt bevat regeneratieve genezing en groeifactoren. PRP wordt algemeen gebruikt in regeneratieve geneeskunde toepassingen zoals orale chirurgie, orthopedische chirurgie en de cosmetische chirurgie. PRP zorgt ervoor dat de stoffen waaruit de Acell bestaat zich aan de verzwakte haar stamcellen hechten. PRP afzonderlijk toegepast na een haartransplantatie zorgt enkel  voor een snellere wondgenezing en geeft een tijdelijke boost. (het doet dus niets met de dht aantasting zelf) Er zijn klinieken die enkel PRP aanbieden, kuur-gewijs moet men dit herhalen enkele weken na een haartransplantatie, het resultaat zal voor u als klant zeer teleurstellend zijn. Het zal enkel een zeer tijdelijke boost geven maar doet niets met de aantasting van de haarzakjes. Daarom moet u PRP behandelingen blijven herhalen indien u resultaat wilt waarnemen qua betere haarkwaliteit,

Vitamin D — dit nutriënt, aangetoond door University of Tokyo, speelt een belangrijke rol in het herstellen van week weefsel. Haarzakjes worden er sterker van.

Bij de Nederlandse Haarstichting verwachten ze dat deze behandeling met 2 jaar in Nederland uitgevoerd zal worden. Wij zijn dit voor door de ACELL behandeling af te kopen en willen hiermee ons blijven onderscheiden t.o.v. andere klinieken.

http://www.haarstichting.nl/actueel/nieuws/haarvermenigvuldiging-nu-al-mogelijk-m-b-v-acell

Kosten

Een ACELL behandeling kan worden uitgevoerd in combinatie met 1 overnachting. Kosten zijn 1800 ,- euro voor een ACELL behandeling. In combinatie met een haartransplantatie kost de ACELL behandeling 1250,- euro extra bovenop de haartransplantatie. De reden dat dit bedrag dan veel lager ligt komt doordat de patiënt al onder verdoving is, al in de behandelkamer ligt en de chirurg al aanwezig is voor de haartransplantatie. Deze kosten worden niet dubbel doorberekent.

Goede kanditaten voor ACELL

Acell haar groei serum uitgevoerd door Esteworld in Turkije is geschikt voor iedereen die last heeft van dun of zwak haar waardoor men kaal lijkt. Ook haartjes in de androgenetische fase, de laatste fase voor het uitvallen, kunnen vaak nog worden hersteld.

De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd middels een serie van micro injecties in de huidlaag om hergroei en herstel van haar te bevorderen.  Dit gebeurt onder lokale verdoving.

Bij een ACELL behandeling wordt het haar voorzien van voedende vitaminen, aminozuren en eiwitrijke groeifactoren die worden aangebracht in de hoofdhuid met 0,8 mm micro-naalden.

Na de behandeling

De patiënt kan na 8-12 weken de eerste resultaten al opmerken. Gedurende het jaar wordt het resultaat beter.

Algemene risico’s van de behandeling,deze risico’s zijn van tijdelijke aard

  • Verandering in kleur van haar (terug naar oude kleur)
  • Griepachtige verschijnselen(lichte temperatuursverhoging maximaal 2 dagen, spierpijn)
  • Tijdelijke jeuk op de huid

Ervaringen Acell behandeling

De ervaringen met de acell behandeling zijn zeer goed te noemen. Esteworld voert deze behandeling nu ruim 5 jaar uit en we kunnen niet anders concluderen dat de resultaten van de haartransplantatie beter zijn als men de ACELL toevoegt.
Het resultaat van de haartransplantatie is immers niet alleen afhankelijk van de hergroei van de getransplanteerde haren maar ook wat de huidige haren doen. Vaak zien we dat deze al zijn aangetast en ook onderweg zijn om uit te vallen waardoor het resultaat van de haartransplantatie minder word. Juist dit kan tegen worden gegaan met de ACELL. Aangetast haar wordt weer dikker, waardoor de dichtheid toeneemt en het proces van dit haartje om uit te vallen wordt onderbroken.

 

Acell behandeling Informatie
Behandeling bestaat sinds
2008
Esteworld voert methode uit sinds
2015
Aantal uitgevoerde Acell behandelingen bij Esteworld
4000+
Is de behandeling gecertificeerd?
FDA gecertificeerd (strengste die er is)
Wie voeren de acell behandeling uit?
In Euopa mag alleen Esteworld dit doen. Veel Amerikaanse vooraanstaande klinieken. Een aantal grote internationale organisatie.
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk