Acell stamcel behandeling

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

ACELL-stamcelbehandeling in Europa uitsluitend bij Esteworld

Een haartransplantatie is een fantastische en permanente oplossing voor de inmiddels kaal gevallen zones. Echter heeft het geen enkele invloed op het verdere DHT-aantastingsproces en daarmee zal het bestaande haar in de jaren na een haartransplantatie langzaam verder verzwakken. Het versterken, stabiliseren en daarmee behouden van het bestaande haar is daarom key in het behouden van een mooi langetermijnresultaat. Wanneer men niets aan de bestaande haarkwaliteit doet na een haartransplantatie is de kans altijd aanwezig dat er ooit een opvolgende haartransplantatie plaats zal moeten vinden. Uw donorkwaliteit zal leidend zijn in wat de mogelijkheden dan zijn. Een tweede of zelfs derde haartransplantatie is namelijk niet altijd zomaar voor iedereen altijd mogelijk.

Om de kans op een vervolgbehandeling te minimaliseren zal men daarom aan de slag moeten met producten voor het behouden van de haarkwaliteit. Producten verschillen van heel sterk (medicinaal) tot aan mild (natuurlijk) en dienen altijd te worden afgestemd op iemand zijn situatie en leeftijd. Een productadvies op maat is standaard bij Esteworld. Wij zullen altijd met u kijken naar de mogelijkheden en u hier goed en volledig over informeren. Een van deze mogelijkheden is een herstellende ACELL-stamcelbehandeling.

Wat is ACELL?

Een ACELL-stamcelbehandeling is een extracellulaire matrixbehandeling die de mogelijkheid geeft aan de door DHT-aangetaste haarzakjes te herstellen naar een jongere en sterkere versie van zichzelf. Hoe sterker het haarzakje, hoe sterker het haartje dat deze produceert. En hoe sterker het bestaande haar, hoe beter het totaalresultaat. Een haartransplantatie bij Esteworld kan altijd worden gecombineerd met een ACELL-stamcelbehandeling. Zo vullen wij de kaal gevallen zones op én herstellen wij de bestaande haarkwaliteit in één dag. Wanneer er geen sprake is van kale zones, maar enkel van dun haar, dan kan enkel een ACELL-stamcelbehandeling al de oplossing bieden.

ACELL is geen geheim middel waar enkel Esteworld het geheime recept van heeft. In tegendeel zelfs. De formule van de ACELL wordt al sinds 2008 breed in de medische wereld gedragen. Sterk en gezond stamcelweefsel krijgt doormiddel van deze extracellulaire matrixbehandeling de mogelijkheid om zich te vermenigvuldigen. Zo zien we deze techniek ook in veelvoud terugkomen bij brandwondgenezing, littekenweefsel en zelfs amputaties. Echter is het niet zo dat ACELL het DHT-aantastingsproces onderbreekt. Ook na een ACELL-behandeling wordt het gebruik van producten sterk aanbevolen om de versterkte haarkwaliteit sterk te houden.

ACELL is FDA gecertificeerd. Een FDA-certificering wordt enkel door het Amerikaanse ministerie van volksgezondheid afgegeven aan medische behandelingen en medicatie die uitvoerig zijn getest op veiligheid en werkzaamheid. Een FDA-certificering is niet zomaar een certificering. Dit is namelijk het strengst controlerende orgaan op het gebied van medische gezondheidzorg. Doordat de resultaten van ACELL zeer succesvol te noemen zijn, zien we de toepassing daarom ook bij vrijwel elke top 200 kliniek in de Verenigde Staten.

Doordat wij de ACELL als enige in Europa mogen toepassen wordt onze status als voorloper in Turkije en de rest van de wereld wederom bevestigd. De resultaten van een haartransplantatie in combinatie met ACELL zijn ook echt aanzienlijk beter dan zonder een ACELL, zowel op de korte als op de langere termijn. Wel is de combinatie met producten hierin sterk aangeraden. Bij jonge mensen, en daarmee een hoge DHT-aantasting, houdt het effect van een ACELL ongeveer 5-10 jaar aan zonder het gebruik van DHT-blokkerende producten. Voor hen is het daarom zeer belangrijk dat er actie wordt ondernomen om verdere aantasting tegen te gaan. Bij mensen met een wat lagere DHT-aantasting, 35-40+ leeftijd, is een ACELL vaak maar éénmalig nodig.

Voordelen van de ACELL-stamcelbehandeling:

  • FDA gecertificeerd
  • Éénmalige behandeling
  • Herstellende werking op bestaande haarkwaliteit
  • Langdurig resultaat
  • Terugkeer originele haarkleur
  • Geen hormonale beïnvloeding
  • Sneller wondherstel bij een haartransplantatie

Nadelen van de ACELL-stamcelbehandeling:

  • Mogelijk tijdelijke griepachtige verschijnselen (korte duur 24 uur)
  • Tijdelijk jeukende hoofdhuid
  • Dient i.c.m. producten tegen verdere DHT-aantasting te worden gebruikt.

Waaruit bestaat de ACELL-behandeling?

Extra Cellular Matrix (ECM) - een wond genezend materiaal dat zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar volwassen stamcellen, die menselijk weefsel, zoals huid en spieren dupliceren. Bij gebruik in de behandeling tegen haaruitval wordt ECM toegepast om de gezonde cellen in de aangetaste haarzakjes te dupliceren (klonen). Deze cellen (progenitorcellen) zijn nodig voor een gezonde haargroei vanuit een gezond en hersteld haarzakje.

Platelet-Rich Plasma (PRP) - dit serum, verkregen uit het bloed van een patiënt, bevat regeneratieve genezing en groeifactoren. PRP wordt algemeen gebruikt in regeneratieve geneeskunde toepassingen zoals orale chirurgie, orthopedische chirurgie en de cosmetische chirurgie. PRP zorgt ervoor dat de stoffen waaruit de ACELL bestaat zich aan de verzwakte haar stamcellen hechten. PRP afzonderlijk toegepast na een haartransplantatie zorgt enkel voor een snellere wondgenezing en geeft een tijdelijke boost. Zo doet het zelf niets met de DHT-aantasting zelf. Er zijn klinieken die enkel PRP aanbieden in kuren. Hier moet men dit enkele weken na de haartransplantatie herhalen. Omdat dit resultaat enkel tijdelijk is zal het op de lange termijn als teleurstellend worden ervaren. Daarom moet u PRP-behandelingen blijven herhalen als u blijvend resultaat wilt waarnemen in uw haarkwaliteit. Omdat een PRP-behandeling een erg kostbare behandeling is met een enkel een tijdelijk effect, wordt voor deze toepassing mesotherapie steeds vaker ingezet. Zie: XL Hair.

Vitamin D — dit nutriënt, aangetoond door University of Tokyo, speelt een belangrijke rol in het herstellen van week weefsel. Haarzakjes worden er sterker van.

Bij de Nederlandse Haarstichting verwachten ze dat deze behandeling met 2 jaar in Nederland uitgevoerd zal worden. Wij zijn dit voor door de ACELL-stamcelbehandeling af te kopen en willen hiermee ons blijven onderscheiden t.o.v. andere klinieken.

http://www.haarstichting.nl/actueel/nieuws/haarvermenigvuldiging-nu-al-mogelijk-m-b-v-acell

Kosten

De ACELL-stamcelbehandeling kan worden uitgevoerd in combinatie met één hotelovernachting. De kosten hiervan zijn 1800 euro, inclusief overnachting. Wanneer een ACELL-stamcelbehandeling wordt uitgevoerd in combinatie met een haartransplantatie kost deze 1200 euro extra boven op de haartransplantatiekosten. Doordat de patiënt al onder verdoving is, er al een behandelkamer is gereserveerd en de chirurg al aanwezig is, zullen deze anders dubbele kosten niet dubbel worden gerekend.

Bent u een geschikt kandidaat voor de ACELL-stamcelbehandeling?

De ACELL-stamcelbehandeling is geschikt voor iedereen, zowel man als vrouw, wie met dun of zwak wordend haar te maken heeft. Ook haartjes die in de androgenietische fase, de laatste fase voor het uitvallen, kunnen vaak nog worden hersteld. Echter is de ACELL niet in staat om een al-uitgeblust-haarzakje weer te doen herrijzen. Wij beoordelen graag ter plaatse of een ACELL in uw geval een schikte oplossing zou kunnen zijn. Wanneer dit niet het geval is zullen wij u dit ook eerlijk vertellen en u adviseren in andere oplossingen en producten.

Ervaringen van de ACELL-stamcelbehandeling

Inmiddels heeft Esteworld al ruim 5 jaar lang ervaring met het uitvoeren van de ACELL-stamcelbehandeling. We kunnen niet anders dan concluderen dat de totaalresultaten mét ACELL gewoon simpelweg beter zijn. Het feit blijft dat de totale coupe voor het grootste deel uit bestaande haren bestaat na een haartransplantatie. Wanneer ook deze weer aansterken en ook de getransplanteerde haren doorkomen heeft men het beste van twee werelden. Maar ook de invloeden van stimulerende en beschermende producten moeten niet worden onderschat. Dus wil je voor een maximaal resultaat gaan? Dan is het én én én. En een herstellende ACELL-stamcelbehandeling is daarmee cruciaal om eerst verzwakt haar te versterken, om deze vervolgens sterk te houden.

Acell behandeling Informatie
Behandeling bestaat sinds
2008
Esteworld voert methode uit sinds
2015
Aantal uitgevoerde Acell behandelingen bij Esteworld
4000+
Is de behandeling gecertificeerd?
FDA gecertificeerd (strengste die er is)
Wie voeren de acell behandeling uit?
In Euopa mag alleen Esteworld dit doen. Veel Amerikaanse vooraanstaande klinieken. Een aantal grote internationale organisatie.
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk