YouTubeGoogle+Facebook

ACELL behandeling in Europa alleen bij Esteworld

De ACELL behandeling, ook wel automatisch haar klonen genomen, is het nieuwste op het gebied tegen haaruitval. Het maakt het haar gezonder en kan zelfs zorgen voor het  terug groeien van minuscule haartjes. Hert resultaat hiervan is dat de resultaten na een haartransplantatie beter en vooral houdbaar zijn doordat huidig haar herstelt en wordt onderbroken in het uitvalproces.

In Amerika wordt deze behandeling al ruim 7 jaar uitgevoerd door de belangrijkste klinieken. Het bestandsdeel Matristem waaruit de acell bestaat heeft een  FDA goedkeuring. De FDA is het strengst controlerende orgaan op gebied van gezondheidszorg. De resultaten zijn zeer goed te noemen. Twee van onze chirurgen, die hun training in Amerika hebben genoten, hebben deze behandeling meegenomen naar Esteworld haartransplantatie Turkije. Esteworld heeft de ACELL behandeling afgekocht voor heel Europa en is dus alleen bij Esteworld in Turkije te verkrijgen. Hiermee wordt onze status als voorloper wederom bevestigd. De behandeling is ook uitermate geschikt voor mensen die nog niet in aanmerking komen voor een haartransplantatie vanwege een te jonge leeftijd of voor mensen waarbij het haar dunner wordt . Ook in combinatie met een haartransplantatie zorgt het voor betere resultaten,  vooral resultaten die langer kunnen worden vast gehouden, doordat de huidige haren beter van kwaliteit worden. Na herstel van het haartje gaat het kaalheidsproces hier op verder. Op dit moment ligt de ondergrens voor het herhalen op 5/10 jaar. Dit geldt dus voor jonge mensen met een hoge DHT waarde waardoor het haarzakje weer wordt aangetast. Hou ouder je bent hoe langer er tussen de herhalingen zit, of misschien wel helemaal niet.

Het haar groei factor serum is in staat om een volwassen haarstamcel te laten groeien,versterken of veranderen. De behandeling is gebaseerd op een eiwit wat voor haargroei zorgt.

Een ACELL behandeling verbetert de penetratie van de groei eigenschappen in de hoofdhuid. Dit stelt het instaat om het effect van natuurlijke haargroei op een dieper niveau aan te pakken.

Het is op dit moment de allerbeste methode om voor geavanceerd haar herstel te zorgen. Ook zorgt het voor aanvullende voordelen zoals het herstellen van de hoofdhuid, waardoor de haarzakjes en haren gezonder en dikker worden.

Het serum is opgebouwd uit:

Extracellular Matrix (ECM)  —  een wond genezend materiaal dat zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer naar volwassen stamcellen, die menselijk weefsel, zoals huid en spieren dupliceren. Bij gebruik in de behandeling van haaruitval, zien we ECM de nodige cellen (progenitorcellen)die nodig zijn voor een gezonde haargroei herstellen.

Platelet-Rich Plasma (PRP) — dit serum verkregen uit het bloed van een patiënt bevat regeneratieve genezing en groeifactoren. PRP wordt algemeen gebruikt in regeneratieve geneeskunde toepassingen zoals orale chirurgie, orthopedische chirurgie en de cosmetische chirurgie.

Vitamin D — dit nutriënt, aangetoond door University of Tokyo, speelt een belangrijke rol in het herstellen van week weefsel. Haarzakjes worden er sterker van.

Bij de Nederlandse haarstichting verwachten ze dat deze behandeling met 2 jaar in Nederland uitgevoerd zal worden. Wij zijn dit voor door de ACELL behandeling af te kopen. De verwachting is dat ACELL langzamerhand het gebruik van medicijnen zoals finasteride zal gaan vervangen.

http://www.haarstichting.nl/actueel/nieuws/haarvermenigvuldiging-nu-al-mogelijk-m-b-v-acell

 

 

Kosten

Een ACELL behandeling kan worden uitgevoerd in combinatie met 1 overnachting. Kosten zijn 2000 euro los. In combinatie met een haartransplantatie kost de ACELL behandeling 1500 euro.

Goede kanditaten voor ACELL

Haar groei serum uitgevoerd door Esteworld in Turkije is geschikt voor iedereen die last heeft van dun of zwak haar waardoor men kaal lijkt. Ook haartjes in de androgenetische fase kunnen worden hersteld.

De behandeling

De behandeling wordt uitgevoerd middels een serie van micro injecties in de huidlaag om her groei en herstel van haar te bevorderen.  Dit gebeurt onder lokale verdoving.

Bij een ACELL behandeling wordt het haar voorzien van voedende vitaminen, aminozuren en eiwitrijke groeifactoren die worden aangebracht in de hoofdhuid met 0,8 mm micro-naalden.

Na behandeling

De patient kan na 8-12 weken de eerste resultaten merken. Gedurende het jaar wordt het resultaat beter.

Algemene risico’s van de behandeling,deze risico’s zijn van tijdelijke aard.

Ervaringen Acell behandeling

De ervaringen met de acell behandeling zijn zeer goed te noemen. Esteworld voert deze behandeling nu ruim 3,5 jaar uit en we kunnen niet anders concluderen dat de resultaten van de haartransplantatie beter zijn als men de acell toevoegt.
Het resultaat van de haartransplantatie is immers niet alleen afhankelijk van de hergroei van de getransplanteerde haren maar ook wat de huidige haren doen. Vaak zien we dat deze al zijn aangetast en ook onderweg zijn om uit te vallen waardoor het resultaat van de haartransplantatie minder word. Juist dit kan tegen worden gegaan met de acell. Aangetast haar wordt weer dikker, waardoor de dichtheid toeneemt en het proces van dit haartje om uit te vallen wordt onderbroken.

 

Resultaten van de ACELL behandeling:

 • Resultaat Acell na 6 maanden
 • resultaat acell 2
 • resultaat acell 3
 • resultaat acell
 • resultaat acell 4
 • resultaat na 3 maanden Acell
 • IMG-20160824-WA0022
 • IMG-20160824-WA0015
 • IMG-20160824-WA0013
 • IMG-20160824-WA0016
 • vrouw acell 2
 • vrouw acell 1
 • IMG-20160824-WA0012
 • IMG-20160824-WA0014
 • before-after-acell