Acell stamcel naar Europa door Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Mensen die last van haaruitval hebben kunnen de kaal geworden plekken op lossen door een haartransplantatie uit te laten voeren. Met een haartransplantatie los je echter niet het probleem van kaal worden zelf op.   Om haaruitval tegen te gaan, bestaande haren dikker te maken , een resultaat van een haartransplantatie te verbeteren is er nu de ACELL methode.  Wat houd dit nu precies in en wanneer heb je er baat bij? Hiervoor is deze blog.

Esteworld introduceert de ACELL in Turkije en heel Europa

De ACELL is afkomstig uit Amerika en is daar goedgekeurd door de FDA (food drugs administration). Dit betekent dat het werkt en veilig is. In Amerika wordt het nu ongeveer 5 jaar uitgevoerd door de top van de haartransplantatie klinieken. Esteworld heeft deze behandeling nu naar Turkije gehaald en geintroduceert in Europa (2015)

Waarom de ACELL methode uit laten voeren?

Je wordt niet in 1x kaal. Dit is een langdurig proces. Om dit proces om te keren kan de ACELL worden toegepast. De ACELL behandeling zorgt er namelijk voor dat door het toevoegen van een wond (ECM) en eiwitserum de haar stamcellen herstellen en weer een dikker haartje gaan ontwikkelen. Je kan dit dus toepassen als je overal nog haar hebt dat dun is geworden door de aantasting van DHT, zodat het haar weer voller wordt. Ben je wat kaler en heb je  dun haar dan kan je een haartransplantatie laten uitvoeren gecombineerd met ACELL. Je resultaat  zal dan beter zijn gezien de kale zone wordt ingevuld met nieuw haar en je bestaande haren dikker worden door de ACELL. Dit resulteert in een hogere dichtheid.

Een ander groot voordeel is dat door het toepassen van de ACELL de haartjes die onderweg waren om uit te vallen weer terug sterk worden, waardoor er weer een lange tijd overheen gaat tot dat deze weer dun worden. Als de dichtheid van de haren door de jaren heen weer afneemt kan de ACELL herhaald worden.

Voor heen kon je verder haaruitval tegen gaan door het gebruik van zware medicatie met alle bijwerking die daar bij kunnen horen. Nu is er met de ACELL een manier om dit op een veilige manier op te vangen.

De acell hersteld aantasting maar afhankelijk van uw leeftijd kan het herstelde haarzakje weer opnieuw worden aangetast. Laat je dus goed voorlichten over producten/middelen die nieuwe aantatsing tegen kunnen gaan.

Waaruit bestaat de ACEL behandeling Turkije?

De  ACELL behandeling bestaat uit een ECM en Eiwit serum. De combinatie van deze twee zorgt er voor dat aangetast cel tissue hersteld. Door het kaalheid proces worden haar stamcellen aangetast, waardoor het haarzakje minder dik wordt en uiteindelijk ook het haartje. Doordat de haar stamcellen herstellen, wordt het haarzakje weer dikker en uiteindelijk ook het haartje. Door een dikker haartje wordt de algehele dichtheid op het hoofd verhoogd. Op het gebied van haartransplantatie en haarbehoud is dit baanbrekend.

Hoe wordt de ACELL behandeling toegepast?

De ACELL behandeling vindt plaats onder lokale verdoving en wordt uitgevoerd door 1 arts samen met een assistent. De behandeling zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Als je de ACELL uit laat voeren in combinatie met een haartransplantatie dan wordt deze uitgevoerd nadat de haarzakjes zijn uitgehaald. Je bent dan natuurlijk al onder verdoving waardoor enkel de serums nog moeten worden ingespoten.

Blog
Datum
01-10-2018
Blogger
Esteworld Haartransplantatie Benelux
Publicatie jaar
2018
Blog Categorie
Haartransplantatie Turkije, Haartransplantatie Informatie
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk