Mustafa Tuncer

Voorzitter

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Dr. Mustafa Tuncer werd geboren in 1968 in Gazipasa, Antalya. In 1987 ronde hij zijn studie theologie en psychologie af aan de Universiteit van Marmara. En voltooide vervolgens zijn doctoraat in de psychologie in 1995. Met de import van hoortoestellen stapte hij de gezondheidssector binnen. Zo werden er op 50 verschillende punten in Turkije gehoorcentra geopend. Hijzelf opende drie gehoorcentra in Istanbul.

In 1999 bezocht hij een medische beurs in Düsseldorf in Duitsland en hoorde tot zijn verbazing dat verschillende mensen vanuit Turkije naar het buitenland gingen om plastische chirurgie te ondergaan. Door de hoge kwaliteit van medische zorg en gunstigere uurlonen in zijn eigen land besloot hij juist het tegenovergestelde te doen. Dr. Mustafa Tuncer besloot om te investeren in het gezondheidstoerisme in Turkije om zo de Europeanen naar Istanbul te halen. Met deze beslissing was Dr. Mustafa Tuncer een pionier en de eerst persoon die het gezondheidstoerisme naar Turkije initieerde.

In plaats van dat Turken naar Europa gingen voor een esthetische operatie, besloot hij te investeren in gezondheidstoerisme om Europeanen naar Turkije te halen. In lijn met deze beslissing was Dr. Mustafa Tuncerde de eerste persoon die in 1999 het gezondheidstoerisme initieerde.

En zo richtte hij in 2004 de Esteworld Health Group op. Tegenwoordig vertegenwoordigd in 32 Europese landen en uitgegroeid tot het grootste en bekendste merk binnen het gezondheidstoerisme in Europa. Met zijn jarenlange ervaring heeft Dr. Mustafa Tuncer van Esteworld een wereldmerk gemaakt en ontvangt tegenwoordig van over de hele wereld cliënten. Esteworld wordt tegenwoordig gezien als een referentiecentrum.

Dr. Mustafa Tuncer heeft zich altijd ingezet voor innovatie en ontwikkeling binnen de esthetische wereld. Zowel in technologie als in scholing van personeel is sinds de oprichting van Esteworld veel geïnvesteerd. De ‘Esteworld Academy’ is voor velen in Istanbul een belangrijke opstap voor hun carrière geweest. Zo heeft naar schatting wel de helft van alle uitvoerend chirurgen in Istanbul vroeg of laat wel ergens Esteworld op hun CV staan.

Om een beeld te schetsen van hoe belangrijk Dr. Mustafa Tuncer en Esteworld zijn voor de het gezondheidstoerisme in Turkije is terug te zien in de oprichting van de OPID-Special Aesthetic Centers Association. Dit is het toeziend orgaan op de 2 miljard dollar grootte investering in het gezondheidstoerisme van Turkije. Opgericht door dr. Mustafa Tuncer, wie vandaag de dag nog altijd bestuursvoorzitter is. Het doel van deze gigantische investering: om als collectief te groeien en de gezondheidszorg beter, veiliger en toegankelijker te maken voor iedereen. Het geen waar Dr. Mustafa Tuncer zich al sinds 1999 voor inzet.

Personeel
Jaren ervaring
30 jaar ervaring
Werkzaam sinds
2003
Type personeel
Artsen
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk