Haartransplantatie Amsterdam

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Margo en Margo
Offerte aanvragen Margo en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Haartransplantatie Amsterdam

Op zoek naar haartransplantatie Amsterdam? Esteworld haartransplantatie is de voorloper in het verzorgen van haartransplantaties. Als grootste en bekendste haartransplantatie kliniek binnen Europa zijn wij de aangewezen partij om jouw te helpen met je haartransplantatie. 

Wij hebben vier luxueuze vestigingen in Istanbul waar jij terecht kunt voor de beste haartransplantatie. Deze behandelingen zijn van minstes dezelfde kwaliteit als een haartransplantatie Amsterdam bij de bekendere klinieken, maar voor een veel scherpere prijs. En dat is inclusief 3 nachten hotel, alle transfers, Nederlandse hostess begeleiding op de behandeldag, medicatie/lotion, washing en een 100% tevredenheidsgarantie.

Waarom Istanbul in plaats van haartransplantatie Amsterdam?

Een haartransplantatie is een ingreep waarbij veel arbeid vereist is. Bij een haartransplantatie Amsterdam liggen de lonen voor dergelijke behandelingen erg hoog. Dit maakt de behandeling kostbaar. Het bijzondere van Istanbul is dat het zowel aan het Europese deel als het Aziatische deel van Turkije ligt. Dit zorgt ervoor dat de stad vol is van moderne Europese invloeden, maar er toch voor lage uurlonen wordt gewerkt. Dit zorgt voor veel voordeel bij arbeidsintensieve medische behandelingen en daarom is Istanbul erg in trek bij medisch toerisme.

Kosten haartransplantatie Istanbul vs kosten haartransplantatie Amsterdam

Bij Esteworld zorgen wij ervoor dat jij de beste kwaliteit haartransplantatie krijgt en daar een eerlijke en aantrekkelijke prijs voor betaald. Je krijgt bij ons niet te maken met onverwachte kosten en commissies. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Je hebt altijd te maken met de organisatie zelf.

Ook werken wij niet met een bedrag op basis van het aantal grafts. Wij werken met een vast bedrag per behandeldag, waarbij wij altijd gaan voor het transplanteren van zoveel mogelijk grafts. De kosten van een haartransplantatie in Istanbul zijn hierdoor veel lager dan bij een haartransplantatie amsterdam.

Bij Esteworld kost een FUE Saffier haartransplantatie van één behandeldag altijd 2.500 euro. Deze kosten kunnen bij een haartransplantatie in Amsterdam oplopen tot wel 8.000 euro. 

Kijk voor een kosten overicht voor de haartransplantaties bij Esteworld op: kosten haartransplantatie Turkije bij Esteworld

Haartransplantatie in Istanbul boeken?

Kunnen wij jou van dienst zijn met een haartransplantatie in Istanbul? Neem dan contact met ons op. In onze vestiging in IJsselstein ontvangen wij jou graag voor een eerlijk en vrijblijvend consult. Wij werken niet met haartransplantatie agentschappen en tussenpersonen. Hiermee zorgen we dat we altijd direct in conctact staan met de organisatie zelf. Dit zorgt voor een fijnere beleving maar ook voor een betere nazorg.

Gratis consult

Esteworld Haartransplantatie is het adres voor haartransplantaties in de Benelux:

Haartransplantatie Rotterdam

Haartransplantatie Utrecht

Haartransplantatie Den Haag

Blog
Datum
19-09-2022
Blogger
Esteworld Haartransplantatie Benelux
Publicatie jaar
2022
Blog Categorie
Haartransplantatie Informatie, Esteworld Haartransplantatie Nederland
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk