FUE saffier baardtransplantatie

Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wat is een baardtransplantatie in Turkije?

De laatste tijd hoor je steeds vaker mensen het hebben over een baardtransplantatie. Maar wat is het precies? Tegenwoordig kan men naast een haartransplantatie in Turkije ook kiezen voor een baardtransplantatie. Het is een specialistische behandeling waarbij goed onderzoek naar de behandelende chirurg en organisatie belangrijk is. Net zoals bij een reguliere haartransplantatie. De behandelende chirurg maakt of breekt namelijk het resultaat. Ook hier is goedkoop duurkoop.

Hoe werkt een baardtransplantatie in Turkije?

Een baardtransplantatie volgt hetzelfde FUE principe als een reguliere haartransplantatie. Men boort vanuit het donorgebied de haarzakjes uit, maakt een fijne incisie op de gewenste ontvangstlocatie en plaatst hier het haarzakje in terug. Een kind kan de was doen denk je dan. Echter is het niet zo makkelijk als dat het doet lijken. Allereest verreist het uitboren uiterste precisie en nauwkeurigheid. Wanneer het haarzakje beschadigd bij het uitboren, dan is de kans groot dat deze sterft en daarmee waardeloos wordt. Vervolgens opent de chirurg de kanaaltjes (incisies) waarin de haarzakjes (grafts) van de haartransplantatie in Turkije zullen worden geplaatst. Maar een mooie volle baard vereist een hoge dichtheid en veel grafts. Om dichtheden rond de 50 grafts/cm2 te kunnen plaatsen moet de chirurg met extreem fijn materiaal werken. Zo wordt er bij Esteworld gebruik gemaakt van mesjes van saffier glas. Saffier is op diamant na het sterkste edelmetaal ter wereld en kan daarmee flinterdun zijn en toch sterk genoeg om niet af te breken. Het grote voordeel van saffier is dat de incisies plat zijn. En daarmee sneller herstellen en nog minder (niet met het blote oog zichtbaar) littekenweefsel achterlaten. Echter is deze mate van specialisme enkel te vinden bij een baardtransplantatie in Turkije. 

Wat zijn de kosten van een baardtransplantatie in Turkije?

De tarieven van een baardtransplantatie in Turkije verschillen enorm. De vuistregel is dat een te goedkope behandeling ook daadwerkelijk te goedkoop is. In deze gevallen wordt er gegarandeerd bespaard op dan wel kwaliteit, dan wel ervaring van de chirurg, dan wel hygiëne, etc. Marktconforme prijzen liggen tussen de €2000 en €3000 als we kijken naar benodigde uren en uurlonen voor een baardtransplantatie in Turkije voor een enkele behandelsessie. Een matige baard perfectioneren lukt hierin bijna altijd wel. Wanneer iemand helemaal geen baardgroei heeft, dan zullen de baardtransplantatie kosten wat hoger uitvallen. Bij een dubbele behandelsessie kan men ongeveer +€1000 ten opzichte van een enkele behandelsessie verwachten. Bij Esteworld kost een enkele behandelsessie bij een baardtransplantatie €2250 euro. 

Waarom kiezen voor een baardtransplantatie in Turkije bij Esteworld?

  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Volledig verzorgd verblijf in Istanbul
  • Gespecialiseerde baardtransplantatie chirurgen
  • FUE-saffier als standaard
  • Complete nazorg 24/7 in uw eigen taal


Een baardtransplantatie in Turkije bij Esteworld wordt altijd uitgevoerd door een gespecialiseerd baardtransplantatie chirurg. Niet alleen de kwaliteit is erg hoog, ook zijn de tarieven van een baardtransplantatie erg netjes. Esteworld zit aan de bovenkant van Turkse baardtransplantatie markt maar tegelijkertijd aan de onderkant van deze dit segment in relatie tot prijs. Bij Esteworld vinden we prijs/kwaliteit ontzettend belangrijk. Zo wordt er niemand benadeeld door een te hoge of een te lage prijs. En wanneer iedereen tevreden is, dan is de baardtransplantatie in Turkije bij Esteworld een groot succes. 
 

FUE Baardtransplantatie informatie
Aantal uitgevoerde baardtransplantaties bij Esteworld
4000+
Tevredenheidsgehalte na 1 baardtransplantie
96%
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk