@niekmarijnissen baardtransplantatie bij Esteworld

Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Niek Marijnissen bekend van tv programma ThebachelorNL, flesje poppen, socialmedia timmert lekker aan de weg. Hij vond zelf dat hij nog iets miste, een volle baard. Van zich zelf had hij een hele beperkte bedekking op zijn baard. Hij kwam naar Esteworld voor zijn baartransplantatie Turkije en een stoere look. Lees ervaring

Ervaring van mijn baardtransplantatie in Turkije
 

Ik was altijd die guy die maar 1 sprietje op mijn kin had en dat ook van mijn maten hoorde. Ik hoorde van mijn vrienden dat ze bezig waren met een haartransplantatie te regelen in Turkije, ze hadden een partij gevonden, maar daar wisten ze geeneens wie de arts zou zijn of waar ze precies terecht kwamen. Ik ben, meer als hun, van het goed uitzoeken en kwam bij Esteworld terecht. De revieuws online te vinden, de uitstraling en vele ervaring video's gaven mij een goed gevoel. Eerst maar eens even contact opgenomen.

Via het kantoor van Esteworld Nederland kreeg ik contact met consultante Margo. Ze pakte alles gelijk goed op. Ik kan nog al impulsief zijn en wanneer ik vragen heb stel ik ze, ook op gekke tijden eigenlijk, maar er werd altijd netjes en snel geantwoord. De keuze was gemaakt. Ik voor mijn baardtransplantatie naar Turkije en mijn 2 maten voor hun haartransplantatie naar Turkije, bij Esteworld.

Ter plaatse, keurige klinike, alles goed geregeld, professioneel transplantatie team. MIjn 2 vrienden hebben het hetzelfde ervaren tijden hun haartransplantatie, topservice.

Ik ben nu 4 maanden onderweg na mijn baardtransplantatie Turkije en het resultaat mag er al wezen, het groeit nu erg hard. De nazorg is goed, heel goed zelfs, er is vaak contact. Ik moet wel zeggen dat de eerste 2 maanden me zijn tegen gevallen, het zag er gewoon niet uit en ik had ook een reactie in mijn gezicht. Via de nazorg ben ik hier verder mee geholpen en de huid is nu weer rustig en het groetit hard, heel hard. De eerste lastige maanden waren het daarom meer dan waard.

 

 

Ervaring
Type ervaring
Bekende personen, Eindresultaat
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Baardtransplantatie
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Bekend van
Tv, Social Media (ThebachelorNL, flesje poppen)
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk