Bekende Bodybuilder Frank @Esteworld

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Hidde en Margo
Offerte aanvragen Hidde en Margo
Afspraak maken? Neem contact met ons op!
Via een vriend, die al eens met tevredenheid een haartransplantatie bij Esteworld had gedaan, kwam Frank bij ons terecht. Frank zijn haarlijn is naar achter aan het trekken, tijd om er een lijn voor te zetten et een haartransplantatie en verdere haaruitval een halt toe te roepen met een goed productenplan. Lees ervaring

Verslag Frank Wempe (@frankcrystian) over de haar transplantatie bij Esteworld NL

Ik zat al langer aan een haartransplantatie te denken, het afgelopen jaar merkte ik dat mijn inhammen steeds dieper werden, ook bovenop mijn hoofd werd mijn haar steeds dunner.

Dat gaf voor mij de doorslag om op zoek te gaan naar een goede kliniek. Een kennis van mij had een mooi resultaat behaald bij Esteworld en zoiets zou ik ook wel willen. Zodoende ben ik via hem bij Esteworld terecht gekomen. Uiteraard heb ik ook nog even de kliniek gegoogled, de recensies zagen er allemaal veelbelovend uit. Kort daarop heb ik contact gezocht met Esteworld voor een vrijblijvend consult.

Tijdens het consult werd erg netjes en duidelijk uitgelegd wat voor mij de mogelijkheden waren. Na het consult hebben wij meteen een afspraak ingepland en heb ik thuis de vliegtickets naar Istanbul geboekt.

Eenmaal geland op de airport van Istanbul werd ik gebeld door de transferservice dat ze klaar zouden staan met een bordje en werden mijn vriendin Evelien en ik opgepikt en naar het hotel gebracht.

De eerste avond zijn we uit eten geweest en daarna vroeg naar bed, omdat we op tijd zouden worden opgehaald om naar de kliniek te gaan.

Bij de kliniek aangekomen werden we enthousiast onthaald door Ozlem en Duygu, twee zeer goed Nederlands sprekende hostessen die tijdens het gehele verblijf voor ons klaar stonden. Als er iets was, konden we altijd op hun terugvallen.

Daarna ging het gebeuren, als eerste werd er een PCR test gedaan en werd mijn bloeddruk gemeten en werd er bloed afgenomen voor diverse testen, voor onder andere de Acell behandeling.

Hierna gingen we naar de arts. Hij ging mijn nieuwe haarlijn tekenen op mijn hoofd. Hierbij werd er goed rekening gehouden met wat er bij mijn hoofd zou passen. Zelf wilde ik een extra lage haarlijn, omdat ik dat erg mooi vind.

Na het tekenen van de haarlijn ging het gebeuren en werd ik volledig kaalgeschoren. Ik kreeg een plaatselijke verdoving, waardoor ik geen pijn ervaarde tijdens de behandeling; van het uit mijn hoofd halen van de grafts tot het terugplaatsen van de grafts. Toen alles achter de rug was kreeg ik de instructies over de nazorg, die heel duidelijk werden uitgelegd. Vervolgens werden we weer terug naar het hotel gebracht.

De eerste dagen na de haar transplantatie was het even vervelend met het slapen, omdat je alleen op je rug mocht liggen. Ik kreeg een vliegtuigkussentje mee voor je in nek zodat je goed op je rug blijft liggen, dit hielp enorm.

De volgende dag kwamen we nogmaals terug in de kliniek voor de nazorg. Het verband werd verwijderd en het werd nog eens goed schoongemaakt. Dit was zo achter de rug en de rest van de dag hadden we de tijd om Istanbul te verkennen.

Op de vierde dag gingen we weer naar huis, de transferservice stond op tijd klaar om ons naar de luchthaven te brengen.

Op dit moment houdt Esteworld nog steeds contact met mij om er voor te zorgen dat het herstel optimaal verloopt. Regelmatig stuur ik foto’s  naar Esteworld en wordt er gecontroleerd of het herstel helemaal goed gaat.

Ik heb er een hele positieve ervaring aan overgehouden aan mijn behandeling bij Esteworld. Het personeel van Esteworld is enorm vriendelijk en gastvrij. In de kliniek hebben ze echte kennis in huis en dat merk je. In alles wat ze doen, zie je de professionaliteit terug die ze ook aanbieden.

Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien en eindelijk weer een hoofd vol met haar te hebben.

Ervaring
Type ervaring
Onderweg naar resultaat, Bekende personen
Land van afkomst
Nederland
Leeftijd
25 tot 30 jaar
Geslacht
Man
Type behandeling
Haartransplantatie en Acell
Grafts
2500 tot 3000 grafts
Bekend van
Lifestyle Bodybuilding, Vriend Van Evelien Nellen
Onze professionals
Ervaringen
Al ruim 4000 personen gingen u voor
Aangesloten bij diverse keurmerken
Verantwoord en kwalitatief
Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk Keurmerk